never ending träningsverk


jag och min favvo


Min träningsverk hinner aldrig riktigt gå över innan den byggs upp igen. Dans, disco, söndag. Träningsverken efteråt = Extrem. Dans måndag = fortsätter bygga på den redan extrema träningsverken. Dans tisdag, ja ni kan ju gissa själva. Vilar onsdag men sen torsdag dansar jag igen. Och sen börjar det om.
Söndag, måndag, tisdag, torsdag. Och så kör jag dubbla danspass på antingen måndagar eller torsdagar. Men men, jag gör det jag tycker om så jag klagar inte.
Skönt med träningsverk på så sätt att man känner att det händer lite också.

Nu ska jag ta en dusch innan jag går och lägger mig. Kanske kollar på en film i sängen. Har fått lite filmer i datorn idag, tack för dom Alice!

Puss och kram


önskemål / peace & love

Anonym om Jag föredrar nog lite sommar framför denna måndag.:
WOW!

Du borde lägga upp mer bilder från Peace&Love...väldigt fin bild.



Svar: Visst, here it is! Kul med lite önskemål.













Kan säga så mycket som att jag längtar verkligen till p & l 2011!

blir inspirerad av disney.

Kollar på skönheten och odjuret.. Wow, vilken bra film det är!
Men i alla fall, capen som Skönheten bär blir jag bara så avundsjuk på! Jag vet att det är en tecknad film och så vidare, men ärligt, hur fin är den inte?! I en kortare variant kanske, superfin.








powernap

Samhällskunskap. Hoppas mamma inte läser det här men.. Sov mig igenom genomgången - det behövdes. Nu fladdrar inte ögonlocken och huvudet väger inte femton kilo längre. Skönt! Ibland måste man faktiskt ta sig en liten lektions-powernap om man ska orka sig igenom resten av dagen.

Nu måste jag jobba ikapp. Nu när jag har energi och allt! Puss


Mina kompisar.. Ser ut att jobba stenhårt, men i själva verket tävlar dom i frågesport på oxie.com.


Jag föredrar nog lite sommar framför denna måndag.

Måndag morgon. Av någon anledning skulle jag hellre ha en hel Peace & Love med mina bästisar framför mig än att ha en hel skolvecka. Konstigt? Nej. Men det är bara att bita ihop. För även om det inte känns så just nu så kommer faktiskt dagen då vi står i Borlänge, utanför grindarna till peace & love, väntandes på att bli insläppta och med hela veckan framför oss.
Det kommer det kommer.




man var såå fräsh hela tiden alltså. fast..

En godnatt-puss



Dags att hoppa i säng och vila upp sig inför en ny skolvecka.
Jaja, tiden går fort, det är snart helg igen.
Puss

smink & smycken

Tänkte visa er lite utav helgens shopping. Har köpt lite mer också; en blus från JC och en massa presenter till Felicia men det visar jag inte nu. Kanske visar jag blusen en annan gång!


Fondation från Make Up store


Läppglans med lipplumping effekt, också från Make Up store.


Örhängen från Ur & Penn


Örhängen från Gina Tricot.

Sminket köpte jag samtidigt som jag blev sminkad. Jag älskar verkligen läppglanset, har haft det förut och det är min absoluta sminkprodukt favorit. Luktar jätte gott, perfekt nyans - genomskinligt men inte riktigt och får läpparna att se fylligare ut. Perfect!
Dock kostar det 260 :- vilket jag tycker är ganska dyrt för ett läppglans, men enligt mig är det värt det.

Puss

kvalitet

Jag har hittat min kamerasladd OCH laddat min finfina kamera. Så nu kanske det kommer bilder med lite kvalitet framöver. Som i förra inlägget. Mycket finare! Härligt va!?


bild jag tog i höstas

Promenad










casual bling



velat ha vanliga "diamant"-liknande örhängen så jag köpte det. Ett par i större storlek, ett par i mindre.

Igår



Fin middag, skratt, lek, prat, god mat och efterrätt. En mysig kväll med brudarna, tack för den!

söndag, härliga söndag.

Vaknade hos Felicia i morse. Åt god frukost, färskt bröd, melon, äggröra och juice. Vid halv tolv åkte vi in till stan eftersom Felicia skulle jobba. Hon jobbar på waynes. Jag avnjöt en stor chai latte. Nu är jag hemma igen och vädret är absolt u.n.d.e.r.b.a.r.t! Funderar på att sätta på mig snygga kläder, fräsha upp mig lite och åka in till stan igen. Men jag har redan shoppat för lite för mycket den här helgen så det är egentligen en ganska dålig idé.. Men skulle vara skönt att vara ute lite och vet inte riktigt vad jag ska göra eftersom alla mina kompisar verkar upptagna. Aja får se vad jag hittar på. Ikväll ska jag dansa, fy sjutton vad roligt!
Ha en underbar dag!


Lördag

Idag åkte jag ner på stan vid halv två. Klockan två hade jag tid på make up store för en sminkning. Jag är jätte nöjd förutom att hon som sminkade mig råkade göra mitt ena ögonbryn lite kortare när hon noppade.. Jaja tur att dom växer snabbt! Ganska casual sminkning fast sotade ögon. Jätte snyggt!

Kvällen ska spenderas med tjejerna. Vi ska hem till Felicia och fira hennes 16 årsdag med finmiddag. Kommer definitivt att bli väldigt trevligt.
Ha en trevlig kväll.


min felicias dag



Grattis fina, fina vän. Idag är det din dag och vi ska se till att den blir riktigt superbra. En dag värd att tillägnas dig helt enkelt! Jag tror inte jag behöver skriva ett långt inlägg om hur mycket du betyder och hur mycket jag älskar dig för det vet du redan. Men samtidigt tror jag du blir väldigt glad om jag gör det. Så jag gör det.
Varsågod gumman. Här kommer det. Min kärlek till dig, nedskriven. Och såklart: På rim.

Det fanns en tjej i laget som verkade så galen och snäll. Felicia Lund, eller som vi säger - Fell.
Jag minns inte riktigt hur det började men någonstans där bland fotbollsplaner, korsnäströjor och allt det andra så fann du och jag varandra. På HG-skolan tog det verkligen fart, att du och jag hängde ihop blev liksom självklart. Och sen har det rullat på, vi har kommit varandra närme än vad man kan förstå. Du är den unga jag är den gamla. Du är den som vet vad du vill medans jag alltid måste famla. Du är spontan, jag tänker innan. Jag är flickan du är kvinnan. Du gillar blått jag gillar rosa. På gymmet är jag den som hörs flåsa.
Du yangar medans jag yingar. Du har horn och svans, jag har gloria och vingar.
Vi är olika på vissa sätt men på andra så lika. Vår vänskap ger i första taget inte vika. Vi är starka tillsammans och håller ihop.
Och med en sista mening och ett sista rop vill jag detta säga: Grattis Fellan, heja heja!!

Detta trodde ni inte om mig

Kom på en rolig idé! Att jag ska berätta lite onödig information om mig själv som dom flesta av er kanske inte visste. Kul va!

- Jag kan åka skateboard. När jag gick på mellanstadiet åkte jag i rampen på skolan varje rast, blev lite småbra faktiskt. Min skateboard är rosa!
- Jag gillar att gå till tandläkaren.
- Jag har linser.
- Jag är historieintresserad och har alltid varit det.
När jag var liten var jag jätte intresserad. I fyraårs åldern och uppåt satt jag jätte ofta och kollade i vår Sveriges Historia bok och liknande.
- När jag är nervös pillar jag oavbrutet med håret.
- Innan jag dör vill jag lära mig att surfa.
Tror jag är en liten extremsportare innerst inne..
- Den här är lite pinsam men.. Min drömsport är att hålla på med cheerleading.
- Mitt drömyrke är att bli professionell ballerina.
DRÖMyrke alltså. Kommer tyvärr inte att hända. men man ska aldrig säga aldrig.
- Jag skriver dagbok.
- Jag älskar violgodis.
- Jag är väldigt mörkrädd.
- Jag hatar att frysa om fötterna,
när jag ska sova över hos kompisar händer det ofta att jag tar med mig tofflor.

Väldigt tråkig och ointressant information.. Men.. Alltid kul med ett inlägg!


bild som är långt över ett år gammal.

skön kväll

Vilken jätte skön fredagskväll det här har varit! Jag har sett film, bröllops fotografen blev det, ätit godis och umgåtts med min familj. Just nu sitter jag med datorn i knä och lyssnar på bra musik. En skön fredag helt enkelt!


som den sanna gangster jag är







Min kompis Jonathan har lärt mig några nya häftiga poser.

Stockholm

I morgon åker jag till den Kungliga Hufudstaden med alla SP1or. Det ska bli jätte roligt! 
Fast dock har vi samling så tidigt som 06:20.. 
Vi ska se film på cosmonova, gå på svenska armémuséet, naturhistoriska riksmuséet och slutligen har vi några få fria timmar för shopping. Naturhistoriska ska verkligen bli kul, ser fram emot det! Och mot shoppingen givetvis.

Hoppas på att få med mig lite snyggt från topshop och zara hem.
På önskelistan står söta blusar i ljusa färger. Åh.
Oyster Open Tie Front ShirtButtermilk Mesh Cape Shirt
dessa från topshop

lockigt hår

Hej bloggen! Tisdag morgon och jag är jätte trött! Kommer bli en hård dag, NO prov på sista lektionen. Ingen aning om hur det kommer gå men känns skönt att jag kommer hinna plugga under dagen.

I morse lade jag ner lite extra tid på håret. Som jag sagt förut så gillar jag lockar. Det tar ändå inte allt för lång tid med min supertång från OBH nordica!


i tid

Godnatt! Måste verkligen sova nu. Fast först duscha. Måste bli bättre på att göra saker och ting i tid alltså..

samtalsämne

Hej! Vi sitter i biblioteket och diskuterar Sofias mens.
Kommentar från Sofia "Det är naturligt". Helt rätt Sofiåg, inga fel!

Hejdåå


åh vilken söt bild på oss!

vill vara guldlock



Jag älskar verkligen lockigt hår, känner mig jämt så himla mycket finare när jag har det.
Har tre olika locktångar. Skulle kanske kunna göra ett inlägg om dom någon dag? Som en riktigt bloggare, typ Sofia, hade gjort. Aah ska fundera på det!

30 minuter

Om 30 minuter åker jag och dansar. Underbart! Riktigt taggad. Pluggandet idag har gått... sådär. Såg istället Systrar i jeans som gick på kanal 9. Verkligen en bra film, den tipsar jag om!


snebena


elin kling

Svar

Anonym om Svar:
Slappna av tjejen......if school doesn´t work out....med din kropp....you could be succesful.

ahhahahahhahahahhahahhahah



Svar: Hahahahaha

sunday

Igår var jag med vännerna Fanny, Felicia och Jenny. Festen vi drog till var väl lite sisådär, men trevliga människor i alla fall. Idag ska jag plugga naturkunskap. Känns väl lite sådär men har prov på tisdag och jag vill jätte gärna ha ett MVG, men får se hur det blir med det. Har i alla fall discodans att se fram emot ikväll, så himla roligt!!


det fick bli den här fina bilden eftersom de här två coola killarna var på festen jag var på igår.
Fabian till vänster fyllde 17. Grattis!


vän



Det här är en bild på mig och Fanny när vi var i kanske elvaårsåldern. (tog kort med webbcameran på fotot). Vi var så små, glada, ovetandes och absolut bästa vänner. Det var alltid vi, Fanny och Klara, Klara och Fanny. Vi var som ett. Vi är uppväxta med varandra. Det finns bilder på oss från det att vi låg, klädda i sparkdräkt, i samma vagga tills nu när vi är fixade för fest, snart sjutton år gamla. Vi har alltså varit vänner i exakt hela livet. Tyvärr har vi glidit ifrån varandra. Vi har gått från att leka med barbies och dockor tillsammans varje dag efter skolan till att bara "hänga" lite då och då. Det är tråkigt att det blir så. Men jag ser fortfarande Fanny som en av mina absolut bästa vänner och jag vill att det alltid ska vara så. Jag pratar ganska mycket om det här med mina andra kompisar, om att jag är rädd för att jag ska glida ifrån min äldsta och en av mina närmsta vänner mer. Men det ska inte bli så. Man behöver faktiskt inte vara hela tiden. Huvudsaken är att man kan prata med varandra och att det känns som "den gamla goda tiden" när man väl ses. Jag tror att även om jag och du, Fanny, glidit ifrån varandra och kanske även växt ifrån varandra lite med tiden kommer vi alltid vara vänner. Jag älskar dig!


vi lärde oss att gå tillsammans

vi lekte ihop

hade våran mindre vackra period ihop.. haha

Vi dansar discopirat-dansen ihop

lördag

Sov till halv elva. Åt god frukost. Är nyduschad och fräsh. Åh vad lördag är en härligt dag!
Ikväll ska jag vara med Fanny. Har saknat att vara med hon så det ska bara bli jätte bra.
Ha en fin dag allesammans.






glad


Svar

Anonym om tiden går åt till annat.:

"Dansar nu mera fem gånger i veckan."

Dans?

Poledancing?

ahhahhahahhahhahahahha



Svar: Nej jag dansar Jazz två gånger i veckan, streetjazz, balett och disco!


Födelsedagsbarn



Wow, 17 år, det är stort. Grattis tjejen!

franska


Jag och Linnea, födelsedagsbarnet, på franska lektion. OH-OH we like it.

tiden går åt till annat.

Bloggar dåligt med anledningen att tiden går åt till annat.
En hel massa plugg.
Varit barnvakt hela dagen idag.
Dansar nu mera fem gånger i veckan.
Ni hör - mycket att stå i! Önskade just Hoffmaestro och Miike Snow till peace and love. Håller tummarna.


Hoffmaestro i Bjursås i sommras. Wow, hur bra kan ett band bli live egentligen? Ni lär ju kolla, åtminstone kolla på 2:45 och framåt. tihihihihihi

Ett steg närmre

Då har man måndag avklarad då och vi går en dag närmare sommarlov. Jaja, vi alla måste väl få hitta våra sätt att peppa oss att fortsätta? Sommaren är verkligen det som får mig kämpa på. Och alla roliga danslektioner jag har framför mig. Ikväll står streetjazz på schemat.


Bild från 9:ans skolavslutning. Minns att jag var både så fylld av lycka och sorg! Lyckan över att ha en lång och härlig sommar framför mig. Sorgsen för att klassen för sista gången var samlad och nu skulle splittras.

(Lägg dessutom märke till att mitt hår är lite gult i botten.. Hade inte så långt innan gjort en riktigt misslyckad hemma färgning, haha. Fick en akuttid hos Felicias mamma, men ni skulle sett hur det såg ut innan. Herre gud!)

KK's


Här är några av mina klasskamrater på en väldigt bra bild med hög kvalitet!

Kommande köp


Nästa plagg på inköpslistan är den här snygga jumpsuiten. Snygg, billig och lättmatchad - kan inte bli mycket bättre! Kommer matcha den med till exempel mycket smycken, jeansjacka och converse, koftor. Allt är möjligt! Perfekt!

slutkörd

Disco nådde upp till alla förväntningar. Allt var bara superbra. Det var verkligen roligt!
I morgon kommer jag dock att ha en ordentlig träningsverk, men det är ju så det ska vara! Nu ska jag plugga lite och sedan göra mig klar för morgondagen och gå och lägga mig. Puss


Inspirerande!

TAGGAD

Ikväll börjar danssäsongen igen. ÅH, SÅ SJUKT ROLIGT!!
Jag är otroligt taggad inför discon ikväll. Jag hoppas verkligen att det når upp till mina höga förväntningar. Jag och Anna kom fram till att börja på disco tillsammans, mycket roligare när man har en kompis med sig. Speciellt Anna. Hihi!

Gårkvällen spenderades med bland annat Johanna hemma hos Erik. Lite trevligt sådär! Blev inte en så jätte sen kväll, åkte hem någon gång innan ett och såg då på desperate housewifes med mamma.


jag och min kära anna


två rader

Stan en snabb sväng med Johanna idag.
Kvällen återstår att se vad som händer. Hoppas den blir rolig!


bild jag hade i arkivet. bara för att han är snyggg

kvällen spenderas med









imorgon

I morgon är det fredag!! Åh så otroligt skönt. Veckan har gått jätte fort, och det är ju aldrig fel. Ganska oplanerad inför helgen, fast har kanske lite planer med mina kära Johanna i morgon. Får se hur det blir med allt. Tänker hur som helst köpa en fet godispåse och fira för att det är helg.

Hejdå


haha jätte ful bild men båda var i alla fall med på den :-D

bränna lite pengar

Ibland glömmer jag bort att kontot inte är otömligt. Idag hade jag bara tänkt kika lite på stan i typ en halv timme men det slutade med att jag brännde 600 cashes som Cew skulle sagt. Bra saker var det i alla fall! Ljuslyktor till rummet att hänga i fönstret, ett halsband och en jätte fin kofta. Mycket för pengarna!

Nu sitter jag och väntar på mat, det blir pappas pannkakor. Och jag lovar, dom är sjukt goda!
När jag fyller år ska jag önska mig en stor pannkakstårta till middag. Åh, 6 månader kvar men det vattnas redan i munnen.

Nu ska jag göra som biet och sticka (hehehe jätte torrt) hejdååå!


Här får ni en jätte gammal bild på mig och några av mina bryshor.

snart


Bild tagen av Jonna Sjöberg. Ragga/dancehall är dansstilen på bilden, jag är längst bak närmast kameran.

På söndag drar dansen gång igen! Åh, jag har längtat så sjukt mycket.
Den här terminen ska jag dansa klassisk balett, jazz två gånger i veckan och disco. Disco är något helt nytt men jag har alltid tyckt att det ser så sjukt roligt ut. Så u har jag tagit steget så att säga.

tidig kväll

Lade mig med datorn i sängen och det dröjde inte länge fören jag somnade medans Vampire Weekend spelades ur högtalarna. När mamma väckte mig bestämde jag mig för att det var lika bra att bortsa tänderna och ta bort sminket och lägga mig på riktigt. Så god natt!


vampire weekend.. får inte nog.

Naturkunskap


bra start



God morgon kära ni! Har ätit frukost och kläderna är på. Håller just nu på att sminka mig medans MTV breakfast club spelas i bakrgunden. Har kommit fram till att börja dagen med MTV och bra musik är en grym start på morgonen.

Ha en bra dag! Pusspuss

Godnatt





Provade ut kläder inför i morgon så kan jag kanske sova lite längre istället för att gräva i garderoben i morgonbitti? Leopard och röda läppar kör jag på i morgon. Om ni undrade.

Godnatt!


måndag

CHACHA bloggen. Inte på bloggarhumör idag tror jag. Ville bara säga hej.. Så hej! Och hejdå!

GULLIG!



Mårdhundar är olagliga i Sverige eftersom dom sprider rabies och andra sjukdomar såg jag på nyheterna. Men dom är ju hur som helst jätte söta!!

falun - hemma - mat

Hemma i kära Falun igen efter en rolig långhelg i Karlskoga. Nu vankas det mat, åh vad härligt. Klyftpotatis och lax med pesto, mumsigt värre om jag får säga det själv. Ville bara säga att jag är hemma. Hejdå!

hemfärd

Krokig väg, illamående Klara. Det här är ingen rolig resa. Ska försöka sova. Hejdå

svar till isak

Isak om inlägget Lördag: förlåt klara men du ser bara förjävligt rolig ut där :D tack för att du lyser upp min lördag, hälsa jenny

Men isaaaak jag som tyckte jag var snygg? Jaja.. Hon hälsar tillbaka så mycket. Hörde att du inte bor i KGA längre, synd annars kanske vi stött på varandra ikväll? Ha det bra!


vinkvink till isak

ascoola b-rudar @ utgång







Nu blir det utgång i Karlskoga och vi är taggade brudar!

CIAO

Lördag

Idag är det lördag och jag är fortfarande i Karlskoga. Jag och Jenny har haft en helt och hållet chillig morgon, skönt alltså. Måste även tillägga att Jennys katt Boris är den sötaste kissimissen någonsin, wow!




JENNY

Nu ska jag och Jenny dra in till karlskoga centrum för en fika.
Har det jätte bra här och stortrivs i Jennys sällskap, haha! Ikväll får vi se vad som händer men i morgon vankas det fest. Igårkväll var vi med Jennys pojkvän och några kompisar, mycket trevligt.

Ska kila, ha det bra hejdåååååå



Såhär fina var vi när vi var små.. Hahahah herre gud!

laptop



Helst en i varje färg men var jag tvungen att välja skulle det nog bli den rosa. Superfina verkligen.
649 :- www.Chique.se


påväg



Jag sitter på bussen på väg till Karlskoga och min kära Jenny!
Har det riktigt bra på bussen faktiskt: Internet, Spotify i hörlurarna och en godispåse i knät.
Inte så dumt va?! Funderar dock på hur det ska gå när batteriet i datorn tar slut..

HÖRS!

glitter jag vill ha




Jag är alldeles för dålig på att köpa assocearer! Det finns otroligt mycket vackra saker och de små detaljerna gör ju faktiskt stora skillnader.

1. Fågel, Gina Tricot
2. Kedjor, H&M
3. Fågel, KyssJohanna
4. Turkost, KyssJohanna
5. Ödlor som armband, KyssJohanna
6. Fjädrar, Gina Tricot
7. Ödlor som armband, KyssJohanna

Personligen gillar jag ödlorna i silver bättre än de gröna, men det gröna armbandet var bara så coolt att jag var tvungen att lägga ut det!

ännu en dag i backen

Idag var jag i backen igen. Med Johanna, Jenny och Jasmin (de tre j:en skulle man kunna säga!!). Jag åkte både slalom och snowboard idag. Snowboard var jag inte bra på, men provade en stund och det var ganska kul vilket är huvudsaken! Stukade också tummen när jag ramlade på railen, men men vad ska man göra.


en skidbild från förra året. nu mera är min skid-outfit vit och rosa. hurra

I morgon ska jag ut på äventyr!
 
Vid tolvtiden åker jag till Karlskoga för att hälsa på min vän Jenny. Ska tillbringa torsdag - söndag där. Ska bli supertrevligt att träffa tösen igen, var nästan ett år sedan sist. Finns en stor risk att uppdateringen blir lite halvdan när jag är där, men vi får se.
Jag och Jenny träffades på ett lite roligt sett faktiskt! Vi var båda tolv år och med i ett tvprogram som hette "Energikampen" och vi tävlade i olika lag. Lite kul faktiskt haha!

Nu ska jag packa, duscha och slutligen se på desperate housewifes - ja, jag är fast!
Ha det så bra, puss och kram.



Bild från inspeliningen där jag och Jenny träffades.

Jag och min syster

Min syster åker till Thailand i morgon. Så jag skulle skriva ett hejdå meddelande i hennes facebook logg. Slutade med en ascool rim-battle?




Ha en underbar semester Ottilia. Jag älskar dig!


drömmer mig bort

Sitter här och drömmer mig bort till sommar och sol... H&Ms sommarkollektion ser bra ut hittills. Riktigt bra!




Hur snyggt är det inte med en väldigt enkel svart långklänning? Täker matcha med stora örhängen och hår som doftar saltvatten. mmh..


Badkläderna är också helt grymma. Jätte sugen på baddräkten, sjukt snyggt att ha som linne till ett par shorts.




Jenny jenka jenk

Igår åkte jag och Jenny skidor mellan klockan elva och fyra i källviksbacken. ÅH så roligt det är! Vi båda gjorde stora trixar-framsteg. Nu ska vi ta oss hem till Anna där vi ska fika och snacka skit, låter superbra :-) Gårkvällen med Jenny var jätte bra. Vi lagade gino (en efterrätt bestående av jordgubbar, banan, kiwi och över det vit choklad och sedan sätter man in det i ugnen - mums!) och såg på Desperate Housewifes. Jätte mysigt.
Nu ska vi börja ta oss in mot stan, men ha en bra dag. Puss

två bilder och text






Inatt sov Felicia här hos mig. Kvällen tillbringades i tvsoffan med goda mackor, många koppar te och julkakor. Vi såg två filmer. Jätte mysigt, verkligen!
I dag åkte vi till Friskis och Svettis
för lite hårdträning. Jag som aldrig gymmat förut och har väldigt dåligt med muskler var riktigt kass på det där.. Men kom igång efter ett tag. Och kul hade vi också!

Kvällen blir en lugn hemma kväll igen för i morgon ska jag åka slalom hela dagen med kära Jenny.
Läs hennes blogg! http://jennylinnea.devote.se/

Hejdå fina ni.

Dagens finfina fynd



Idag köpte jag Desperate Housewifes säsong 1.
För det sjukt bra priset 99 riksdaler. Wow!

lovely

Nu kommer min vän Felicia hit och ska mysa med mig. Lovely!

börjar det nya året med en promenad


Delar med mig av en utan favoritlåtarna från igår.

Knappt någon röst kvar, trött och slut, seg i huvudet men med en rolig kväll bakom mig. Gott nytt tvåtusenelva!! Går kvällen var somsagt lyckad och nu ska jag fira in det nya året med en promenad ute i kylan. Ska bli jätte skönt!

Puss och kram

RSS 2.0