chill'n





En skål med nötter, russin och lite frukt. En kopp te. No strings attached. Mysig onsdagskväll!

310811 - gråskala och rött












Jacka/mormor som sytt
Linne/Indiska
Jeans/Cheap monday
väska/morfars gamla tror jag
Skor/Fått av mormors kompis
Ringar och hårband/random

Såhär såg jag ut idag!

En seg dag, slutade klockan halv fem och var inte hemma förens halv sex... Så är det.
Ikväll vill jag ligga i sängen och se film och äta choklad, men chokladen får uteslutas för det är faktiskt inte lördag idag. Ett äpple får duga. Skjuter på plugget, idag behöver jag vila.

åh

Kärlek sorg och hjärtslag. Älskar indieduon "I break horses" nya album Heart! Här är en länk till albumet. Om du inte gillar indie gillar du antagligen inte detta men.. Testa. Lyssna igenom hela albumet, ha det på låg volym i bakgrunden. Otroligt bra!
http://open.spotify.com/album/0bQ1hqNyIVDTPyPHSG8FCb



300811 - långt på långt








klänning hm/kofta weekday/halsband indiska

fix och trix

Hej!
Fortsätter fixa på rummet idag också. I helgen ska jag måla om två byråer som ska in och så vidare. Så söndagkväll kanske rummet är klart..? Vad roligt det här är!

Nu ska jag knäppa en dagens åt er innan jag fortsätter vika in kläder i garderoben. I övrigt kommer dagen bjuda på vegetarisk paj, längtar, och plugg. Hörs vidare!


matilda tycker jag ska klippa bort stackars jenk från denna bild och använda den som profilbild. hmmm får se hur det blir med det..? jaaja

ganska lika



visst var vi lika på denna bild? fiffi och jag.
Franska sen slutar jag!

dom andra nollorna har kysst dig, baby

Dom andra nollorna har kysst dig, baby
men du vill göra det på riktigt, baby
låt mig ta dig ut till rissne, baby

älskar oskars texter, så rättframa. "jaja, jag gör en sång om när jag förlorade oskulden. no big deal."


290811 - skinnshorts och skjorta







Hela outfiten från cubus!

Drömsängen!



Fixar på mitt nya rum - och här är min nya enorma säng!!! Två meter bred eller något. Fytusan så gott jag kommer sova i denna. Ni kommer såklart få bättre bilder på allt sen.

i matildas varma famn



Myser lite hos Matilda, som bilden så bra visar.
Ska snart åka hem för att mysa med min andra kompis som också är hårig och mjuk och len - hunden Märta. Tihi. Idag har jag skinnshorts på mig, fAsHiOn. Dagens kommer!

Hos Johanna



















En jättebra kväll med mina bebisar! (synd att fellz inte var där dock.)

270811 - gårkvällens




Snygg färg på läpparna va?! Mer vinrött än det jag brukar använda.

Baddräkt som linne - h&m
shorts 2hand
kofta carlings


new

Håller på att fixa på mitt nya, min syrras gamla, rum. Så dålig uppdatering men det kommer lite inlägg senare!

NU:



Kvällen spenderas med favvisarna hemma hos Johanna!

Ha det braaa

inspiration - skinnbyxor

Dfghj_161487418_large

Tumblr_lposh78hle1ql631ro1_500_large

Tumblr_lovast3opj1qzh0vno1_500_large

1418883_leatherpants_large

Tumblr_ljpoh1l8ts1qamdqso1_500_large

15imagephp_large

Bilder från weheartit.com


en yogagudinna!

Började dagen med en och en halv timmes yoga, wow viliken skön start på dagen. Rekommenderas. Nu känner jag mig mjuk i hela kroppen och kan numera göra bland annat såhär...


med min mor

Nu åker jag och mamma och hyr film. Ikväll ska vi se Inception. Spännande! Åh vilken skön kväll det blir. I morgonbitti ska jag och mamma ner på stan för dubbla yogapass, haha får se hur det går.

grymt


250811 dagens



Igår hade jag på mig detta.
Både tröja och shorts - 2hand

Äntligen helg! Första skolveckan påbörjad och det känns bra. I helgen ska jag fixa på mitt nya rum och i morgon är det festligheter. Kommer bli så bra det här!

240811 - klänning



Vad jag hade på mig igår.
Klänningen är Ottilias
Koftan från Carlings
Väska från Puccini
Skor från Bergquists

Tillbringat dagen först i skolan och sedan hos mina morföräldrar. En ganska jobbig skoldag och sedan lugnt och skönt hos mormor och morfar. På det stora hela en bra dag! Nu vill jag sova.

bara så ni vet

Jag är hos mina morföräldrar, uppdatering får bli ikväll istället. BRA

Fanny Lyckman

Så snygg.. Och jag är så avis på hennes skor. www.imfancy.blogg.se


ett tips eller så



En favorit som går natt använda som både ansiktsmask och rengöring. Gör rent på djupet och man känner sig fräääsh efteråt. Finns på apoteket!


världens bästa



Hejdå världens bästa syster. Ha en underbar tid ute i världen och gå dit lyckan pekar!

Inatt åker min storasyster ut i världen. Till först Bahli och sedan Australien där hon och hennes kompis möjligtvis bklir kvar i ett år. Så stort! Så spännande! Och herre gud som jag kommer sakna hon!

Ni kan följa deras resa genom deras blogg som ni hittar HÄR. Det ska i alla fall jag göra.

ett två tre







Sport BH från H&M
Hotpants oldies från Topshop

Hoppbilder kanske blir en tradition i träningsinläggen? Passar så bra ju...

Dagens träning blev samma runda som igår på trettio minuter och även lite styrka efter. Inte mycket bara lite situps och stretch, bättre än inget! Skönt. Nu är det middag. Sista middagen med syrran i huset...

Indiska








Ursäkta halvdåliga bilder.
Indiska har, som vanligt, så mycket fina smycken inne!

drömfyndet

Kollar runt i 2handaffärerna efter låga gubbskor. Det skulle verkligen vara drömköpet second hand! Och så hittade jag dom perfekta i storlek trettiosju... Så ni med mindre fötter - skynda till myrornas!




230811 - dagens





Skinnjacka H&M
T-shirt Ralph Lauren
Short 2hand
Converse
Väska Portugal

En kort dag även idag. Fick sluta vid lunch så istället för skolans mos och köttbullar åkte jag hem och lagade en sallad. Ska nog ner på stan en vända, har lite saker att fixa. Har fixat ett tidsinställt inlägg!

Puss och kram

just nu:



Trettio minuters löpning med syrran avklarat. HÄRLIGT. Nu väntar mat. HÄRLIGT.

måndag





Efter skolan lunchade jag på waynes med Felicia, Liana och Malin. Jag och Felicia inköpte sedan lite småsaker, block osv, till skolan.

220811 - skolstart







Vit skjorta- cubus, istoppad i svarta jeans- cheap monday, skärp och ett armband.


Då var det tillbaka till verkligeheten då! En kort och lugn dag men imorgon börjar allvaret lite smått. Känns skönt att vara tillbaka.

Söndag







Vilken skön dag jag haft idag!
Släkten här på god lunch efter det körde jag på hemmaspa och beslag tog badrummet någon timme. Eldade eteriskaoljor och satte på en skön spotifylista. Stod länge i duschen, använde peeling från Make Up store och lade ansiktsmask.

Nu på kvällen var jag och Felicia ut på en powerwalk i en timme. Vad bra jag mår nu! Ska sova i tid, kanske se någon film. Verkligen redo för skola igen!

känslostorm

Jag var så lycklig över min stigande statistik. Men sen hände något - såhär ser den ut nu?! Den kommer ju stiga idag med tanke på att klockan bara är 15, men hallåååå?



Blir upprörd. Vet inte riktigt hur jag ska reagera.

Ledsen?


Arg på er?


Arg på mig själv?


höjdpunkter

Den sista dagen på ett långt och underbart lov. Tack sommaren för den här gången! Hösten har verkligen kommit, nu har det regnat och varit grått i flera dagar. Får se om sensommaren kommer tillbaka snart. Tänkte visa er höjdpunkterna från sommaren 2011 i alla fall. Som sagt, ett underbart lov som knappt kunde blivit bättre!

Student och skolavslutning


Jag var på Danny


Peace & Love






Alla mysiga grillkvällar




Nattliga nakenbad


Sol- och baddagar


Göteborg och hängde med Oscar


Köpenhamn!!




Leka med mormor


Kräftskiva



Det bästa med sommaren, allt jag gjort, ingenting hade varit så bra om det inte varit för mina kompisar. Mitt livs kärlekar, mina bästisar!

ljusa/mörka favoriter



Här får ni mina ljusa och mörka favoriter från topshop! Både vardag och festkläder, finns mycket fint på topshop just nu.

"i had the craziest dream last night"

Började titta på black swan igen. För andra gången ikväll. Men för mycket obehagskänslor i den filmen för att jag ska kunna se den två gånger samma kväll, speciellt när mamma inte sitter bredvid och håller mig i handen andra visningen. Så jag stängde av filmen. Men fortfarande, helt klart en mycket bra film. Bland det bättre jag sett faktiskt. Älskar dansscenerna.

Black Swan

Sedan filmen Black Swan kom så har jag velat se den. Så ikväll hyrde jag och mamma den. Har hört jättemycket olika om den, vissa tycker den är bra andra jättedålig. Men jag är verkligen nöjd! Den nådde verkligen upp till mina höga förväntningar, superbra enligt mig! Skulle kunna se den igen nu direkt..




200811 kvällens









Vad jag hade på mig igårkväll, ganska kyligt och en massa regn så blev tyvärr ingen sommarklänning eller så. Utan skinnbyxorna fick åka på. Jag har saknat dom!

sommarens sista fest



















Haha, man märker vilka det är som vill vara med på bilder! Inga bilder på någon annan, bara de ovan.. TT var med på varenda bild jag tog igår i princip!

Som jag skrev inatt, en rolig kväll! Sommarlovets sista fest till och med... Ikväll ska jag vara hemma med mamma, vi ska hyra lite dvder och mysa. Nu ska jag göra mig i ordning, tänkte ta en runda på stan, men får se hur det blir med det. Hoppas ni får en braaa dag.

kvällen då

Fest hos Fancy, en vända till stan och kvällen avslutades sedan med en spöktur med bil. Spökturen slutade dock med att vi alla tre, jag, Sofia och Martin, sprang skrikandes från Rottneby herrgård mot bilen. När vi kommer till bilen ser vi någon komma gåendes mot oss med ficklampa. Vi skriker ännu mer, slänger oss in i bilen och nu sitter jag här. Vilken kväll det blev, haha! Fortfarande smått skakig... Hm!







tre fina bilder från tre andra fina tillfällen hos fanny. fint. hehe

sinnesstämmning

Humöret är dåligt just nu............. Blir nog bättre sen. Ska träffa tjejerna. (de av dom som är hemma. krii, cew, jane och carro - jag saknar er <3)

här får ni lite bilder på mig och mina beeebizar








ingen baby-bild (dom när jag ser ut som en mamma som tar hand om mitt barn, som dom ovanför) men fiiin ändå.


Lunchtips

Har tipsat om denna mat förut men åt det här om dagen och tog lite bilder, så kan lika gärna tipsa igen! Det är så bra mat ju, gott, nyttigt och lätt att laga.

Skär dom grönsaker du vill ha, t.ex. vitkål, squash, tomat, kålrot eller vad det nu heter, morötter. Lägg grönsakerna i en plåt som du smörjt med lite olivolja, droppa även olivolja över grönsakerna och salta. Låt vara i ugnen i jag vet inte, kanske 20 minuter? Ta ut och känn med en sticka om dom är mjuka då och då.

Om det ska vara ännu godare så lägg mozarella över visa av grönsakerna, om du har tomat så är det perfekt! Mums.






mozarella på squashen


SMAKLIG MÅLTID / Klara "Gordon" Ramsay

liten uppdate

Igårkväll var jag med Johanna och sov sedan hos mormor, en mysig kväll!
Idag är det fredag och alltså bara tre dagar kvar innan skolan börjar igen, det ska faktiskt bli roligt. Skönt att gå tillbaka till rutinerna, kunna uppskatta helgerna igen och träffa alla jag inte träffat under lovet.

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och göra mig klar för jobb om 40 minuter.


grattis klasskamrater, nu blir ni kändisar allihop hihihih förutom sofia för hon är redan känd, fniss.

Gästoutfit





Min vän Fanny får stå för en gästoutfit. Älskar hur hon matchar sin sköna och framförallt trendiga rosa tröja med mjukisbyxor - verkligen ultimat och liksom orginellt tänkt. Som kronan på verket har hon även sina byxor nedstoppade i tidlöst svarta strumpor. Inspireras och försök efterlikna. Fanny - dagens modeikon!

träkojan

WEY i morgon jobbar jag sista dagen! Och trä"kojan" är klar!


170811 - kvällens









Såhär såg jag ut igårkväll!

Linne topshop
Short 2hand
Skärp pappas gamla
fjäderhalsband gjort själv
jacka H&
M
skor bergquist



uppe med tuppen



Såhär mysig blev gårkvällen! Kolla fotboll och äta nyttigt och onyttigt snax med dipp. Mycket trevligt!

I övrigt - jag är uppe med tuppen. Har nämligen tid för att ta bort mina stygn idag. Äntligen! Det ska bli så skönt att slippa plåstret och kunna duscha utan att tänka på det. S
Senare jobb och efter det ska jag träffa Johanna.
Ha en underbar dag

onsdagskväll

Första kvällen sedan lördags som jag faktiskt ska göra något! *TaGgAr tiLL*  (okej den var torr) Ska hem till Fanny på fest/chill - får se vad det slutar med. Nu ska jag klä och sminka upp mig lite, kuult!

några snygga



1. Friis & Company/Chique.se
2. Tiger Of Sweden/Nelly.com
3. Lindex
4. H&M
5. Urban Expression/Nelly.com
6. FAB / Nelly.com
7. H&M
8. BikBok


Snart skolstart och dååå behöver man en väska!
Här är några modeller med plats för både skolböckerna, klistermärkssamlingen och galonbyxorna.
(Värst vad jag skriver om väskor idag)

väska säljes









Har lagt ut denna väska förut och det var flera som var intresserade, men sen blev det inte av eller något eftersom dom som sagt sig vara intresserade som jag pratade med ångrade sig.

Mulberry Alexa
, copy, knappt använd.
Är det någon som är intresserad?

fler och fler





God morgon! Sitter och äter lite melon till frukost, så tyckte bilderna passade bra.

I övrigt ville jag bara säga att wow, läsarna har verkligen ökat senaste veckan och så - vad kul!!! Några läsare till sen är det blogadwards, limo till skolan, golfa med kungafamiljen som gäller. YES!


Antons #1 - det där med att få brudar

Det är alltså jag som är Anton och här har ni inlägg nummer 1!


En ganska tråkig och seg lördag fick jag och en homie för oss att köpa en platta bärtz och göra falun osäkert.

Vi lyckades kriga oss in på en fest (som jag för övrigt fick betala ett xbox för att komma till) där jag träffar faluns coolaste tjej, Klara.
Haffade asmycket på festen, Klara måste ha fattat att jag lärt mig av hennes tidigare raggningsknep på hennes blogg, för hon ba;

'Shue vill du gästblogga?'


Såatteh, here we go




Klara har förut skrivit guider hur man gör för att haffa, men dom riktiar sig mer till tjejer. Så här kommer istället mina bästa tips, mer riktat till killar.


Alltså, först och främst så är det ganska svårt att skriva en guide om sånt här, det är nog mer något man lär sig, men äh!

Bästa omgivningen för att haffa någon är helt klart ute på krogen, eller på en hemmafest. Ni får ju gärna försöka i skolan och på stan, men jag tror personligen att folk tänker mer på sitt skolarbete än hur det skulle vara att strula upp dig, typ.

Folk verkar också tro att sin stil och kläder är superviktigt när man ska haffa - jag tycker verkligen inte att det stämmer, ta istället på dig något du känner dig säker i. Tar du på dig något du känner dig osäker i (även fast polarna i omklädningsrummet sa att det såg bra ut) så syns det direkt, och vem vill haffa någon som hela tiden går runt och ser osäker ut?

I våran ålder så kan man lika gärna vara en douchebag och behandla brudar som luft, sjukt nog så funkar det väldigt bra, men när du sedan tar studenten och ska flytta från Falun så känns det nog lite surt att tänka tillbaks på sina tre år på gymnasiet bara för att inse att man nog kunde skött allt lite snyggare, och även ha någon form av respekt kvar hos andra.

Dra till festen med inställningen att du ska ha roligt med dina polare, hitta på något sjukt och ha en soft kväll, istället för att redan framför spegeln tänka 'shit ikväll ska jag fan haffa sööönderiishh', när kvällen slutar så kommer du antagligen tänka;

'Rolig kväll!'

eller kanske;

'Fan att jag inte haffade ikväll, får gå in hårdare nästa gång!!'.

Dessutom är det väl roligare att spontant haffa någon, än att desperat söka igenom festen för att tillslut hamna med någon som var lika desperat som du?

När du väl hittat en brud som du börjat snacka med så bör du tänka på vad du egentligen vill.
Om det är ett one night stand så kan du, i princip, bete dig hur du vill för att haffa henne, går det så går det.

Om du istället tycker att 'wow, smart brud, vill lära känna henne lite bättre' så borde du verkligen vara dig själv och spela med öppna kort. Tycker du att hon är unik, snygg och interessant så visa det på ett snyggt sätt så går det säkert vägen, och om din dryga polare brevid lyckas haffa henne genom att ljuga ihop någon seg historia om hur han vann på triss för att sedan köpa en AsC00l moppe så fine, hon lär väl ändå märka hur dryg han är för eller senare, en relation som man startar på lögner brukar ändå inte hålla speciellt länge.

Jag skulle nog säga att man bara ska vara sig själv, gå in med en skön inställning och göra det man tycker är roligt, det tar nog inte så lång tid för en tjej att lägga märke till någon som trivs med sig själv och samtidigt kan underhålla andra..

Det blir vad man gör det till


Vi hörs nästa vecka!

Ny kategori: Antons

Nu ska ni få veta!

Ungefär en gång i veckan så kommer en kille vid namn Anton att blogga här. Ni hittar han under kategorin "Antons". Så håll ögonen öppna O_O (håller ögonen öppna) för snart kör han igång!

vill ha inför hösten



Varsågoda, några av mina vill-ha inför hösten.
Vinrött, svart, ett mörkt lila läppstift, skinn, guld osv

Kofta, skjorta, ring - Bikbok
Hatt - H&M
Skor, shorts - Modekungen
Läppstift - Make Up store
Väska, klänningar - Zara

Grattis



Stort grattis min prinsessiga vän Johanna, ha en jätte bra dag!


money money

Sitter och kollar flygresor... Åh vad det här är spännande! Bara jag kan få ihop tillräckligt med pengar, så kommer dessa planer kanske bli av... Det här är så stort! Jag måste verkligen ut och söka mig ett jobb annars kommer jag helt enkelt få sluta shoppa i några månader framöver. Hårt - men värt det!

Och HEJDÅ säger jag till Krii Cew Jane och Carro som åker till Mallis nu, ha det så bra mina finfina vänner!!!

Mest av allt



Mest av allt just nu vill jag se Oskar Linnros. Han står verkligen överst på listan för tillfället! 1 september spelar han i Stockholm, undrar om man ska ta ledigt? Problemet är att man bara har ett visst antal dagar som man får ta ledigt och jag kommer antagligen behöva dom dagarna...

Men vilja, önska och hoppas får man! Hoppas också han kan komma med nya låtar snart, kan verkligen allihopa utan och innan. Underbara!

Nu ska jag äta lite innan jag åker till jobbet. Headsetet följer med så jag kan falsksjunga högt till Ack Sundbyberg, dagarna går väldigt mycket fortare med musik i öronen. Ha en jättebra dag!

träningsupdate

Efter promenaden kom energin tillbaka - så det blev en springtur ändå.
Trettiofem minuter i högt tempo med syrran, riktigt jobbigt var det!! Och åh vad bra man mår efter ett träningspass..! Nu ska jag dricka en stor kopp te.


mamma och ottilia

en pw är bättre

Blir så trött av att jobba! Det är ett riktigt hårdjobb; bära stenar, hämta grus, gräva hål, bära tunga saker, känna sig allmänt som en egyptisk slav. Jag som vill springa.. För trött. Det får bli en powerwalk istället, bättre än ingenting i alla fall.


mysig bild fnizz

nelly/j.c



Såg att Nelly.com gjort ett par Jeffrey Campbell copys. 
En snygg budget version, men visst föredrar jag orginalen!
 


känsliga läsare varnas

Mina stygn kliar... Vet att jag tjatar om mina stygn mer än nödvändigt men hela grejen är ju så c0ol. Hur som helst - det kliar, värre än ett myggbett, och jag får inte klia. åååååh. 

Här får ni en finfin bild på hur det såg ut strax efter att jag fått såret!

Känsliga läsare varnas! I övrigt, underbar bild! Lägg märke till att Matilda också är blodig. hihthhehe ush




drar en pose utanför falulasarett.

kräftskiva











Ibland är jag verkligen allt för dålig på att använda kameran... Synd! Men här var i alla fall några bilder från middagen igår.

sommarhöjdpunkt

Jag och mina tjejkompisar har varje år en kräftskiva ihop, i år var det fjärde året. Varje kräftskiva blir jämt så himla lyckad, en riktig sommarhöjdpunkt! Ni ska få bilder senare men så länge tänkte jag visa några bilder från tidigare skivor!

2008:
<p><span style="font-size: small;" mce_style="font-size: small;"><span style="font-size: xx-small;" mce_style="font-size: xx-small;"><span style="font-size: x-small;" mce_style="font-size: x-small;"><span style="text-decoration: underline;" mce_style="text-decoration: underline;">Saker killar m&aring;ste veta om tjejer<br /></span><br /></span><span style="font-size: xx-small;" mce_style="font-size: xx-small;"><strong>1</strong></span></span><span style="font-size: xx-small;" mce_style="font-size: xx-small;"><strong>. S&auml;g aldrig nej n&auml;r hon vill pussa dig framf&ouml;r dina kompisar.<br /> Om dom skrattar &auml;r det f&ouml;r att dom &auml;r avundsjuka.<br /> <br /> 2. Var inte r&auml;dd att r&ouml;ra henne om du vill det.<br /> Om hon &auml;r tillsammans med dig &auml;r det f&ouml;r att hon vill vara med dig.<br /> <br /> 3. Var aldrig otrogen. Det kanske verkar som att "ingen f&aring;r reda p&aring; det",<br /> men tjejer ber&auml;ttar allt f&ouml;r varandra om allt.<br /> Hon kommer f&aring; reda p&aring; allt tillslut, och d&aring; ligger du risigt till.<br /> <br /> 4. Missa aldrig ett tillf&auml;lle att ber&auml;tta f&ouml;r henne hur vacker hon &auml;r.<br /> <br /> 5. Om hon sl&aring;r dig h&aring;rt, s&aring; f&ouml;rtj&auml;nar du det.<br /> <br /> 6. Om du inte har sex med henne, s&auml;g inte till dina kompisar att du har det.<br /> <br /> 7. Du kan va lite snuskig med henne privat, det &auml;r sant.<br /> Det flesta tjejerna tar faktiskt&nbsp;inte illa upp.<br /> <br /> 8. Se alltid till s&aring; att hon kommer hem s&auml;kert s&aring; ofta du kan.<br /> Om du sl&auml;pper av henne n&aring;gonstans, f&ouml;lj med henne &auml;nda till d&ouml;rren.<br /> Om du inte sl&auml;pper av henne, ring henne och se till att hon kommit hem s&auml;kert.<br /> <br /> 9. Om en kille f&aring;r henne att k&auml;nna sig obehaglig,<br /> &auml;r det din plikt att snacka med t&ouml;nten.<br /> <br /> 10. Om du st&aring;r med henne och pratar med n&aring;gon av dina tjejkompisar,<br /> tryck henne n&auml;rmare mot dig s&aring; hon k&auml;nner att det &auml;r hon som &auml;r i centrum.<br /> <br /> 11. F&ouml;lj med p&aring; en tjejfilm lite d&aring; och d&aring;.<br /> Hon bryr sig inte om du tycker om den eller inte,<br /> det betyder bara mycket att du f&ouml;ljde med.<br /> <br /> 12. Lyssna alltid p&aring; vad hon har att s&auml;ga. Det betyder mer &auml;n du tror.<br /> <br /> 13. Bli inte tokig n&auml;r hon PMS:ar. Det &auml;r inte &auml;ckligt,<br /> och det f&aring;r henne att k&auml;nna sig j&auml;tteledsen, s&aring; var f&ouml;rst&aring;ende.<br /> <br /> 14. Om ni har blivit ett officiellt par och du ska presentera henne f&ouml;r dina kompisar,<br /> &auml;r det j&auml;vligt b&auml;st f&ouml;r dig att du presenterar henne som<br /> din flickv&auml;n.<br /> <br /> 15. Stressa inte upp dig &ouml;ver vart ni ska g&aring;, om ni ska p&aring; dejt.<br /> Hon vill egentligen bara vara med dig.<br /> <br /> 16. Om hon s&auml;ger att hon har ont n&aring;gonstans,<br /> massera f&ouml;rsiktigt utan att hon s&auml;ger till dig.<br /> <br /> 17. Om du inte &auml;lskar henne, s&aring; var inte tillsammans med henne,<br /> v&auml;nta inte med det och l&aring;t henne inte uppt&auml;cka det.<br /> Det kommer bara g&ouml;ra mer ont om du drar ut p&aring; det.<br /> <br /> 18. Tjejer &auml;r &ouml;mt&aring;liga. &Auml;ven om ni skojbr&aring;kar/brottas var v&auml;ldigt f&ouml;rsiktig.<br /> <br /> 19. Memorera hennes f&ouml;delsedag f&ouml;r guds skull! - Ditt liv kan bli f&ouml;rst&ouml;rt<br /> <br /> 20. N&auml;r ni har varit tillsammans ett tag,<br /> t&auml;nk p&aring; att hon verkligen litar p&aring; dig.<br /> N&auml;r du har en flickv&auml;n som verkligen litar p&aring; dig,<br /> har du ett mycket st&ouml;rre ansvar, privilegium och kontroll &auml;n du tror.<br /> Det flesta killar skulle m&ouml;rda f&ouml;r att f&aring; s&aring;n kontroll och det kan f&ouml;rst&ouml;ras p&aring; en nanosekund.<br /></strong><br /></span></span><span style="font-size: x-small;" mce_style="font-size: x-small;"><span style="font-size: xx-small;" mce_style="font-size: xx-small;">Tjejer: Kopiera den h&auml;r texten och l&auml;gg in den i din egen bdb!<br /> &Auml;ven om n&aring;gra punkter inte st&auml;mmer f&ouml;r dig,<br /> s&aring; kommer killarna &auml;nd&aring; att fatta po&auml;ngen</span></span></p>
enda bilden jag hittade..
2009:

<p>Caroline Lindqvist till höger. En av de lite bättre, snygg, rolig och wäldigt super&nbsp;bra på alla sätt!</p>





<p>Julia Lundqvist, den heta brunetten. En bra kompis som jag alltid har riktigt roligt med. Längesen jag såg dig, saknar dig.</p> det var kul så länge det varade men skräll h-gårn var väl inget för dig. kommer sakna att träffa dig varje dag, men får ses mycket ändå! hihi pussssss på shulhiia

2010:








förra året var jag i portugal så missade kräftskivan men tog bilder från felicia nu!

Bilder från i år kommer!

utgång

Nu drar jag ut!
Känner mig snygg och en aning fAsHi0n så ni får kanske en outfit sen, myckee braaa.

Ha en trevlig kväll!

tillsammaaaaans



Åh låten är så bra och texten så vacker att jag får rysningar!
Isak, betyder detta att jag är påväg att bli en gromer-hora jag också?!!

lotusbarnen

Jag länkade till Lotusbarnen för några dagar sedan. Ju större deras blogg blir, alltså ju fler läsare dom har, desto fler får vetskap om vad som pågår och det kan bli förändring. Därför länkar jag igen

Klicka HÄR för att komma till bloggens startsida.
Klicka HÄR för att komma till ett inlägg om misshandeln och förnedringen barnen utsätts för.

inför hösten







Två superfina virkade pannband och ett par svarta cheap monday jeans var lite utav shoppingen i Danmark. Perfekta saker nu inför hösten. Jeansen har hög midja och har inte dom där stora fickorna och ger inte den där platta rumpan man brukar få av cheap monday, dom är faktiskt riktigt snygga och sitter bra!

klagar lite

Stygnen kliar och jag är trött hela tiden (pga jobbet inte av såret haha) så orkar faktiskt inte blogga idag som ni märkt. So sorry!

händelserikt

Dagarnas dag.
En bedövningsspruta med lång nål och sedan tre stygn på hakan. Får ta bort stygnen redan om en vecka och det var ju i alla fall positivt. Sedan jobbet då... Dag två i galenskapens land. Vi hade inget att göra, frågar chefen som funderar kort och sedan säger "Följ med mig. Ni ska bygga koja." Så nu bygger vi alltså en koja. Av itu sågade träd, tunga som f'n att släpa på. Kojan bygger vi på en totaltlerig yta, och antagligen kommer vi få som uppgift att riva den lagom till nästa vecka. Mitt jobb sliter både mentalt och fysiskt. Jaja pengar som pengar. Eller?

Nu vill jag bara sova, gonatt


johannas bild

SKADAD!!

Hemma efter en kväll ute med trevligt folk.
Har skurit mig i ansiktet, det blödde så sjukt mycket så jag fick ta en tur till akuten. Har tid i morgon för att sy. Nice hehe......... I övrigt en trevlig kväll. Men nu ska jag tröstäta lite nutella för det gör ont på hakan, där jag skar mig alltså. åh stackars mig.





sådär ja. tre eller två stygn i morgonbitti. nice


hårt jobb framför mig

Nu har det kittlas i pysselfingrarna i flera dagar så ikväll tog jag fram pärlor, fjädrar, småsaker, knippstångar och allt möjligt man behöver.

Två styck örhängen har skapats de senaste två timmarna (ja jag är nogran och det ska man vara). Men nu avbryts pysslandet för lite sup-och-rök-paus. Hehe nej ville bara låta cool.

Men ska i alla fall på lite fest! Måste fixa mig så jag blir snyyygg ni veeet.

ska typ gå från det här.....

grå... trist... lite äcklig... och
- aooo.. wzup med ditt öga gIrLYy?
- Nej inget, osminkad bara.


till det här:

*fYrvErkIriER* Wow! Pangbrud! Wow! Läckerbit!
- Oj men är inte du hon den där Victoria's Secret modellen?
- Nejmen *fNizZ* du måste nog blandat ihop mig med någon, jag är bara Klara ju!

Har mycket jobb framför mig. Later!


saknar henne







på fredag kommer hon hem, på lördag ses vi!!

Rebecca & Fiona!!!!!!!

Seeenaste nytt seeenaste nytt!
Rebecca & Fiona kommer till Granny goes Street den 5 september. Det här blir gryyymt!

http://lotusbarnen.blogg.se/

http://lotusbarnen.blogg.se/

Gå in på den här bloggen för att visa erat stöd.
Erat stöd för barn på ett barnhem i Indien där några svenska tjejer volontärarbetade ett tag.
Barnen på barnhemmet får dagligen utstå fysisk och psykisk misshandel av föreståndaren. Föreståndaren är en man som borde ge de här barnen trygghet och värme, dessa barn har varit med om mycket. Men istället utsätts de för misshandel, kränkningar och sexuella övergrepp.

Svenska Adoptionscentrum samarbetar med barnhemmet men gör ytterst lite åt misshandeln.
Det är så otroligt fel.

Gå in på bloggen för läsa mer, och även för att stödja dessa utsatta barn.

perfectmatch

Rachel Bilson är en mästare på att matcha en romantisk klänning (från Chloe) med hårdare material som dessa nitade skor från Brian Atwood.

Älskar hur Rachel Bilson matchar sin sommmarklänning med dom grymmaaaa klackarna.
Sött + rockigt, perfect match

träningskompisar





Åh vad bra man mår efter en springtur! Snacka om att det rensar tankarna. Medan adrenalinet ännu pumpar ska jag passa på att köra några situps och lite stretch! Även idag blev springturen en halvtimme lång.

fika vid gruvan







Fikade idag med min mormor och min kusin vid gruvan. Supermysigt. Och så har jag secondhand shoppat en del idag också, en riktigt mysig och bra dag!


ärvt

Detta vackra örhänge är min farmors gamla. Antagligen har det funnits ett till en gång i tiden, men att bara ha ett i är ju ändå snyggare så mig gör det inte så mycket att ena är försvunnet. Väldigt fint!

Klockan är endast 09.40 och jag är uppe, har fixat jobb (!!), är nu påväg till stan. Himlen är blå och dagens ser ut att kunna bli fin. Ha en bra dag alla!

snyggdagar/fuldagar

Känner för en ny facebook profilbild, ny header osv. Hmm hoppas det blir kräftskiva på onsdag så man kan klä och sminka upp sig lite. Passar alltid på att ta massa egobilder när jag känner mig snygg. Så har jag liksom ett lager av snygg-bilder för dåliga dagar. Kolla bara här:







och sen så har vi ju dom där hemska dagarna... dagarna då inga nya headers eller profilbilder tas...




Jaja that's life i guess! (ojnej bröt just mot en proffsbloggar-regel: var alltid ALLTID snygg. sry fanz)

kärleksdjungeln

(ta detta med en nypa salt hahahe)

Jag är riktig förhållandetjej jag, går från det ena tvåårsförhållandet till det andra. Men jag vet att det finns många singlar där ute i kärleksdjungeln, och jag som gillar att hjälpa er med problem i form av små guider, tips osv ska nu ge er en liten guide hur man hittar den rätta!
För att träffa någon kan man ju inte bara sitta inne och hålla tummarna för att den som levererar hem pizzan ska vara nästa haff. Istället måste du ut!

Steg 1. "Var ska jag nu söka efter den rätte/rätta? Och hur ska jag sedan gå till väga?"


Alternativ A: Nöjesfältet! Det är ett bra ställe att ragga. HUR? Vem kan egentligen motstå en replk i stil med "Får man bjuda på en åktur, snygging?" eller "Jag slår vad om att sockervadden inte ens är hälften så söt som du... Får jag bjuda på en så känner vi efter?" (kom på den själv, stolt!!). På nöjesfältet finns det massor av snygga människor, från bebisar upp till snygga milfar och filfar och allt där i mellan!


Alternativ B: På sportställena. HUR? Prova på en ny sport och håll ögonen öppna efter nytt kött - alla vet ju att människor som tränar, alltså människorna som befinner sig på sportfälten, är de snygga människorna. Tennis, golf, fotboll, gym... Här tar möjligheterna aldrig slut!! På med en snygg outfit (inspireras av bilden ovan) och ut med dig!


Alternativ C: I parken. HUR? På dagen ska du ta med dig en hund, om ni sett hundtricket förstår ni hur jag tänker. På kvällen bör du tända en brasa, kanske ha med lite musik och marshmallows för att locka till dig folk, och kanske, en framtida älskare. Se bara på bilden hur bra det gick för Caroline genom att följa dessa enkla riktlinjer!!


Alternativ D: På fEkken. En fest är ett bra ställe att ragga. Speciellt här i Falun där festerna är såå stora och det finns så mycket nytt folk hela tiden! I alla fall. HUR? Här kan man obemärkt ha lite roofies i den man spanar ins dricka, och sen har man den bokstavligt talat på fall. Nej inget sånt! Men fest i alla fall, här kan du dansa sexigt (inspireras av hur alla coola tjejer med idiomin på kinderna dansade i cozmos för tre år sen och lite shakira videos, sen har du stilen inne!) inför personen ifråga och urvalet är förhoppningsvis stort.
Steg 2. Det börjar bli seriöst. Drömprinsen/prinsessan är på fall. "Hur ska jag få personen i fråga att fortsätta falla, genom kärlekens rosa himmel, ner i min starka famn?"


(det stavas komedi, blev lite fel fnizz)
....exempel: laga middag

....exempel: Rosor på sängen

......exempel: Skriv en dikt


Steg 3: Er relation har nu uppnått P-E-R-F-E-K-T-I-O-N. "Vad händer här näst?"
Dom tre V:na...


Volvo villa och vovve!


Sådär ja. Lite kärlekstips blev det idag! Lycka till allihopa.

två rosa

Igår blev det en snabbvända på stan, detta är vad som inhandlades.
sportbh/H&M


sovlinne/twilfit

träna/äta

Idag var jag ute och sprang i trettio minuter. Riktigt skönt var det! När jag kom hem lagade jag mig denna fina lunch. Blir knappt hungrig när det är sommar, då passar det perfekt med sallad och sådana lättare luncher. Denna "sallad" gjorde jag av isbergssallad, squash, melon och tzatsiki. Väldigt gott!


Vilken sjuk värld vi lever i


"Nothing tastes as good as skinny feels" - Kate Moss


Vilken sjuk värld vi lever i. Läste om katastrofen i Afrikas horn i aftonbladet, det går inte annat än att bli berörd. Att människor varje dag dör pga svält och brist på vatten i Afrika, små barn som ska vara tjocka och glada är smalare än dom värsta anorektikerna här. Det är så sjukt. Som Sofia skrev, att för en familj förlora ett barn, ett syskon, i Afrika gör precis lika ont som det gör för någon här. Men där är det vardag.

SMS:a ordet TIMME till 72970. Då skänker du en gåva på 50kr. 50 kr är ingenting för oss, men för dom är dessa "småpengar" avgörande för överlevnad. Om alla ger lite blir det tillsammans väldigt mycket. Om det kan rädda livet på barn är det värt alla pengar i världen.

060811 - mobilkvalitet

Hemsk kvalitet eftersom Fanny har min kamera. Jaja, bättre än ingenting. På lördagens grillkväll och senare fest hade jag på mig Felicias coola franstopp, shorts som är second hand och skinnjackan lånade jag av Sanna när det blev kallt. Skärpet är gammalt! En ganska ihoplånad outfit haha.

cosy

Inatt sover jag hos mormor. Bloggande läggs åt sidan, jag ska mysaaaa

Henrik Vibskov






En sådär superläcker skinnjacka från Henrik Vibskov, såg den i en butik i Danmark. Synd att den kostade sisådär 8000 dkk för mycket. Men hur som helst, väldigt fin. Någon dag kanske.. I framtiden.


nutella





Två bilder som Felicia tagit, från Danmark. Visar ganska bra min kärlek för nutella.

sommarresan




våra italienare vi delade rum med! Pasqual och Albi

hatar att felicia tuggade tuggummi på denna bild... hade varit så fint annars.. den får läggas ut ändå!!

























dom tre sista bilderna var jennys.


Kom på att jag ej visat bilder från Köpenhamn! Så varsågoda. Kanske får ni fler bilder en annan gång om jag inte har något att blogga om hehe, men vi får se. En underbar resa med underbara vänner hur som helst!

some loooove from me



Hett tips!: skriv ut denna och sätt upp den i taket ovanför din säng. Det första du ser när du vaknar och det sista du ser när du somnar. Ett enkelt knep för kärleksfullare vardag.

Sov gott i natt allihopa. natti

sommaräng






tre fina bilder jag tog igår.

Väntar just nu på maaaat. Ska bli god middag idag, jag och syrran har önskat tacos. Det blir en lugn kväll ikväll, hemma med familjen. Skönt!

040811 (går)dagens

*komzi hunden*
Vad jag hade på mig igår, avslappnade kläder för strand och senare en promenad i skogen.
Poco Loco linne - Felicias
Shorts - Cubus
Flätat skärp - gammalt

träningsmorgon

Vaknade vid 10.30 och vid 10.40 var löpardojjorna på och jag gick ut för en springtur. Nu har jag också kört ett pass med lite yoga, stretch och styrka. Vilken bra start på dagen!


en bildberättelse om min dag

Jag åkte till Roxnäs och spanade på snygga personer. Satt i denna pose som ni ser hela dagen för att ha bra utsikt över stranden.
Fick haff! En snygg brud gick förbi och jag sade "Tjena snyggve får man bjuda på lite melon och andra godsaker?" Hon föll direkt så vi umgicks resten av dagen. Ända fram till klockan tre i alla fall, för då åkte jag hem och....
....Tog bilen på en tur. Ni ser falkblicken - lugn och fokuserad. Åkte sedan till...
...Skogen! Där kramades jag med ett träd. *kramizzz* som anna skulle sagt.

Sen åkte jag hem och åt goood mat. Ja det var min dag det. En bra sådan! Hoppas er dag också varit bra kära läsare! Förlåt för ett rAnd0m inlägg.

030811 kvällens + middag

såhär god mat var det. Honungsmarinerad lax, god sallad, romsås och potatis. Super!
Såhär såg jag ut igår kväll!
Klänningen är en favorit köpt i en liten butik i Göteborg
Ballerinas + brillz kommer från H&M
väskan har jag köpt i Portugal

Lite sommriga lockar och lätt sminkning blev det också. Vilken sommartjej jag ääääär

tisdagkväll i bilder

Nu drar jag till roxnäs med Caroline för ännu en hel dag med sol och bad. Underbart!

Njuter

Hela långa dagen har spenderats med att sola och bada. Spotifylistan med favoriterna har rullat på, åh vilken njutbar dag! Började med ett morgondopp det första jag gjorde när jag vaknade. Vilken riktig sommardag det här är! Njuter.

vi drack ur dyra glas vi pratade om det förbjudna vi skrattade åt allt vi badade nakna

Jag har oftast svårt att sova. Jag vill hellre sitta uppe. På nätterna är tankarna plötsligt klarare, känslorna starkare. Istället för att sova vill jag läsa, måla, skriva något. En text, en dikt, börja på en bok jag aldrig kommer att avsluta. Men inatt är jag trött, trots att natten knappt börjat. Trött och nöjd, med mitt liv som just nu är så bra. Så nu går jag och lägger mig. Jag ska låta fönstret stå på glänt så jag kan andas sommaren, höra de få bilar som åker förbi och kanske skymta natthimlen. Jag kommer somna med ett leende på läpparna.

söta drömmar

från ikväll

020811 kvällens


Vilken himla mysig kväll det blev. Mina vänner gör verkligen livet så bra!

På mig hade jag
finfin stickad tröja - 2hand, halsringningen har jag (mormor) dock sytt om
klänning - köpte i Köpenhamn, har dock sytt och gjort lite små ändringar
klocka - 2hand
träklackar - scorett
väska - riktigt gammal, mormors om jag inte minns fel

vackert

Dessa skönheter fyndade jag i en secondhandbutik i Köpenhamn.

en outfit från köpenhamn

Min jättesöta virkade klänning från zara, favoritväskan från Friis & Company, solglasögon och ballerinas från H&M. Så gick jag klädd på torsdagens shoppingtur i Köpenhamn!

några vänner och god mat

Bilder från igårkväll. Vänner och mat, måste väl ändå vara livets bästa kombination? En väldigt trevlig kväll!

Ska nu göra mig klar, Johanna är på ingång! Fy tusan, vad roligt det ska bli att träffa en av mina favoriter som jag inte träffat på så länge. Vi håller tummarna för bättre väder, så förhoppningsvis kommer vi tillbringa dagen på stranden. (jag tillbringar dagen på stranden, solar badar och målar hjärtan i sanden. doppar tårna i vattnet ett tag - åh vilken härlig sommardag! Det där är en dikt Fanny skrev och läste på skolavslutningen i typ femman. Kom att tänka på den hehehe)

Ha en bra dag alla vänner och kanske ovänner, om ni nu också läser denna c0ola blogg.

cvälens casual grillcläder

bra det gick med självutlösaren hehe



stickad väst - second hand
baslinne
shorts - levi's, felicias mammas (haha)
converse
tygpåse från wwf
och så lite osminkat fast röda läppar på det!

En mysig, lugn kväll och hemma i tid. Trevligt! Lite bilder bjuder jag på tills i morgon. Sov gott!

*myzer*

hej allihopa. jag brokar få en ganska gyllenbron solbränna, men i or e ja ganska blek som ni ser på bilden när jag moser med matilda. no ska jag dra, possposs

Känns som igår

Känns som igår vi stod på perrongen påväg mot Danmark. Men får väl gilla läget som det är. Ska i alla fall bli roligt att träffa mina kompisar ikväll, grilla mat står på schemat. Nu ska jag kramas med Mamma.

tack för den här gången, Köpenhamn

Blåsor i händerna, skavsår på fötterna, ont överallt.
Hemma efter en lång dag av resande och en superbra Köpenhamnsresa med mina superbra vänner. Känner mig trött, sliten, glad, ledsen. Vill inte vara hemma! Vill vara på vårt vandrarhem i det minimala rummet vi delade med två italienare som mer kändes som en fängelsecell. Vill vara ute i höga skor och klänning och gå runt i Köpenhamnsnatten istället för att göra mig klar för att sova. Vill vara i vad som måste vara en av världens bästa städer!
Tack för den här gången Köpenhamn.
Nu får varm choklad avsluta denna kväll.

RSS 2.0