helgens look.


fashionkla

Idag färgade jag topparna blåa.... Läskigt. Ganska coolt också. Vill inte ge bilder förens jag har några bra att visa upp, kanske ska ta en egopic eller två till i morgon eller så.
Anledningen att jag vågat mig på detta är "visningen" jag ska gå i helgen. Ljusat upp hela håret och blåa toppar. Jag är tUfF. Och fAsHion.


I övrigt dör jag lite inombords av att inte kunna lyssna på maskinen fem gånger om dagen längre. Vill bara ha en ny iPhone nuuuuuuuuu.

I övrigt två är att Fancy idag fixade körkort. Wow, och grattis!!

Att  åka bil med Fancy var kanonkul. Jag ger det fyra av fem möjliga brödtoasts!

Hejdå amigos.

hjärtaGrattis Fanny, en av mina bästa, närmsta och äldsta vänner.
En vän som funnits här precis hela mitt liv och så kommer det förhoppningsvis vara livet ut.

Jag älskar dig!

22.31

Ärlighet kastad i ansiktet. Kalldusch och uppvaknande. Tror jag smått tappat greppet om vardagen.


Ska den här veckan se till att inte jobba mer än två dagar.

Ta mig tid till att träffa vän.

Ta mig tid att ringa vänner jag saknar.

Kanske plugga?
Bättring!

ey?

Läser folk fortfarande bloggar? Twitter är ju det nya facebook, blogg, sociala nätverket - allt. *hEhe*

Aja jag har ju typ inte så mycket att säga. Nu ska jag och mitt silverschampo gå och duscha. Vi ska vara där, i varmvattnet, länge. Fundera och så. Ska duscha fram tills jag har kommit fram till om jag ska köpa P&L och Summerburst biljetter eller inte. Det här lär ta tid.

Hörs!
pic.twitter.com/i8e3olMM

lamkött äter hamburgekött. mmmh.

Blev inget inlägg igår. Ajaj. Kommer nu istället.


Har haft ett perfekt lov. Verkligen jätteroligt! Söndag till fredag spenderade jag i vackra Barcelona med mamma och mormor. Åt gott, drack kaffe, gick på både Picasso museet och Miró museet, shoppade och var en dag på stranden. Helt underbart!

Fredag och lördag hade jag två grymma utekvällar. Söndags åt jag hamburgare med Sofia och tränade. Ni hör ju, helt perfekt.

Jävlar vilket tråkigt inlägg detta blev. Och knappt har jag några bilder att bjuda på eftersom iphonen är stulen. Well well. Här är från Sofias twitter. Brännt näsan har jag gjort också.

heheheheheh

I morgon slänger jag kanske in ett inlägg om vad jag gjort på senaste tiden. *hÅLL uTkIk*

veckor sen

väst från lee jeans från cheap monday tisha från cubus

maskinen vin pussar guzzar

Jag är så otroligt omotiverad. Det går knappt att plugga. Det ända jag vill göra är att dricka vin och lyssna på maskinen. Möjligen hångla lite. Mmmhm det vore något. Men här sitter jag. Och försöker plugga men jag har uppenbarligen grova koncentrationssvårigheter. AJ!

Här är en fin bild. GUZZ. Camp GUZZ på P&L i sommras. Mhmmm livet är så bra så länge solen skiner och skolan inte existerar... Fast egentligen lägger jag bara ut bilder för att få visa lite brön', hud och att jag är tillräckligt gammal för att komma in på festivalkampingen. :-) Puss och kram!

måndag

Min favorittröja från topshop och jeansskjorta under. Om bara några dagar åker jag till Barcelona, jag drömmer mig bort och längtaaar. Men innan semester och avkoppling har jag mycket skolarbete att göra. Hejdå!

maaaskiiineeeen

Hej vänner, det är jag, världens sämsta bloggare :-)))))

Bloggen är bortprioriterad men jag tror ni överlever. Just nu är livet så roligt och samtidigt körigt. Känns som om jag hela tiden har saker att göra. Jag är i skolan, jobbar och är ute. Och så dör jag av trötthet i mellan åt. Men om en vecka åker jag till Barcelona. Avslappning, gå på muséer, shoppa och äta. Det ska bli otroligt skönt! Åh.

Lyssnar även på maskinen hela tiden. Helt fantastiskt. Snälla peace & love, fixa maskinen så lovar jag att köpa biljett samma dag. Nya albumet är sjukt bra. Var så rädd att bli besviken så jag knappt ville lyssna igenom det först. Men jag tog mod till mig, tog klivet ut i musikens värld, blundade och njöt. :') *LivSnJutAreE*


RSS 2.0