underbart


Har haft en helt underbar dag med mina vänner.
Firat Felicias sjuttonårsdag med en jättehärlig skridskotur på Runn och sedan bjöd födelsedagsbarnet på mycket god mat och fika. Senare var jag på ett superroligt balettpass och nu är jag helt slut. Tack vänner för en perfekt helg!

känsla

....men sen kan det räcka med att lyssna på en låt och den förklarar allt man känner på något sätt.

bloppis / säljer väska

Den här väskan köpte jag förra vinter/våren. Har inte ens haft den i ett år men använder den inte tillräckligt mycket känner jag!
Märket är Puccini och jag köpte den på Adamsons lädervaror för 595 :- . Den är inte sliten och den har hållt formen.
Intresserad? Maila mig på [email protected], ta kontakt via facebook eller så för mer info eller fler bilder!

lördag och tröja



Hade en perfekt fredag, hela dagen. Bra skoldag, fika med fina Johanna och en superkväll med superSofia. Verkligen en underbar dag, på det där enkla sättet. Inget pangfest, romantisk dejt eller extraordinärt utan bara en vanlig dag som var extra bra.

Idag är det lördag. Jag och Sofia åt god frukost med hennes mamma innan vi spenderade några timmar på stan. Fick saker och ting gjorda!
Ikväll ska jag träffa mina andra vänner, klä upp mig och dansa. Eller så ska jag vara hemma med mamma och pappa, jag har inte bestämt mig än. Hoppas ni får en mycket bra fortsatt helg. Puss och kram!


(Tröja/MatildaSkärp/GinaJeans/CheapMonday)

flummigt inlägg... som vanligt?

Det är natt nu. Jag ska duscha och sedan sova. Pratar skate med en person jag egentligen inte känner. Har berättat det förut men säger det igen. När jag var liten var jag skateare. Jag åkte i rampen på skolan princip varje rast en period under mellanstadiet. Sen rev dom rampen och jag slutade åka. Min skateboard är rosa och står i garaget.

Jag tänker varje vår att jag ska ta upp det där. Den är en sjukt skön känsla att åka skateboard. Men det har känts som att jag vuxit ifrån den jag var då på något sätt? En liten brud med rosa bräda, modig, brydde mig inte så mycket om vad andra tyckte, frågade dom äldre skateboardkillarna med cigg i munnen om tips... Sen börjar man högstadiet, skaffar en mascara, får nya vänner och tappar bort sig själv.


När jag tidigare tänkt på det där med skate har jag nästan skrattat åt tanken. Jag, i lockat hår, massor av läppglans och typ rosett i håret. På en skateboard. Komiskt. Fast varför brydde jag mig ens?



Idag har jag slutat borstat håret, tappat bort mina läppglans men känner mig samtidigt säkrare på mig själv än vad jag gjort på väldigt länge. Senaste jag kände mig så här måste varit då jag var en liten skatebrud i khakijacka typ.

Högstadiet - tappade bort mig själv, brydde mig för mycket, osäkerhet.
Gymnasiet - hittar mig själv på något sett, ser klarare framför mig vem jag vill vara och strävar efter att vara den personen, det är inte längre så jävla viktigt vad andra säger.

Och fan vad skönt det är att kunna känna sig säker. Det var längesen jag gjorde det.
Lockar i håret, skatbo, smink eller inte. Sålänge man känner sig säker, nöjd och trivs - gör som du vill. Må bra, se till att andra må bra och känn efter. Ofta. Bry dig inte så mycket om vad andra tycker, det är inte dom som ska leva med dig - det är du.



helt glömt av mig vettö

Ojdå............... Bloggen.


fNizZ

hittills idag har jag

Druckit kaffe. Visst var bilden fin? Harmonisk med bröstglimt, gammelkofta och tovigt hår, på något sätt.

Oj stor bild. Men jag har pantat enorma mängder burkar. 41 riksdaler rikare. Stora pengar för fattig tjej.

Jag tycker jag var fin här. Trots underbettet som fick mig att påminna smått om kronprinsessan.

För en stund sen slog det mig att ett hål till i ena örat skulle vara snyggt. Funderade inte länge, plötsligt hade jag kört en nål genom öronsnibben. Förstår inte varför man går till en studio om det är vanliga hål man ska ta? Två av mina nu fyra öronpiercingar har jag gjort själv.



Och titta! Resultatet! Fint va? Ville ha sådär, en bit upp. Om jag känner för det sen kan man ju bara ta ett hål i mellan också. Fint!

morgonstund

Ätit en god brunch, köttbullsmackor och svart kaffe. Nu sätter jag på I Break Horses på spotify, vet inte varför men dom är så otroligt bra just på morgonen. Eller ja, klockan är snart två, men när man inte riktigt vaknat än ni vet. Tips tips.

Idag har jag saker att stå i. Ska ut på en cykeltur i snön snart för att uträtta en del ärenden. Heja Klara!


snyggtips

Lyssnar på hög musik och känner mig snygg och cool. Typ lite fransk eller så? Borde ha en cigg i mungipan och bryta på franska. Väsa meeerdeee med min röst som är hesare än vanligt på grund av många cigaretter och en flaska röd vin. Bara en liten tanke sådär.



Underbar känsla att känna sig snygg. Ett sorts välbefinnande liksom, eller hur? Att kunna känna sig läcker även då håret sitter i en konstig knut mitt på huvudet och sminket har hamnat under ögonen. (Syftar på mitt nuvarande tillstånd.)

Att känna sig snygg handlar såklart om självförtroende, men här är mina bästa tips för att ge snyggförtroendet en knuff i rätt riktning. *MeeeEEeen Klaaa sluta kNuFfaaas!!* >:-O *OkeEeejråååÅh* -.-'

- Snygga underkläder. Om jag har svarta underkläder i spets känner jag mig supersnygg oavsett vad jag har på mig över haha! Sånt som inte synns gör i alla fall i mitt fall skillnad för snyggkänslan.

- Läppsyl! Mina läppar är inne i en riktigt ökentorr period by the moment. Så att smeta in dom i genomskinligt läppsyl, vilket bara hjälper kortsiktigt dock, får mig att känna mig mycket finare. Kan ju till och med le utan att läpparna börjar blöda!! Wiho, hångeeeeel!

- Borsta tänderna/tuggummi. Att smaka mjölk i munnen sänker på något sätt snyggkänslan oavsett hur tillfixad eller inte man än är.. Eller hur?!

- Snyggmusik! Musik med sexiga texter (dAmn sO sEXy biTch, damN you so sExy bItCh) , massor av bas eller bara något grymt. Åh vad det funkar för mig!

- Nyrakade lena ben. Lena babyben gör mycket för snyggkänslan alltså. Att faktiskt ta sig tid och få bort vinterpälsen... Vilken känsla efteråt! *mAN känNEr siG nAKen*




konstig bild/helg/hår




Jättekonstigt bild. Ser lite ut som en ganska ful 45 + fast samtidigt har jag supersnygga läppar vilket höjer bilden avsevärt. Tänk om pussmunnen kunde se ut sådär jämnt? Det ni, det hade varit något!


Sitter och funderar över helgen, som kommer bli grym.
Problemet är bara att den är en eller två dagar för kort. Har så mycket jag vill hinna göra men så få dagar på mig. Lördag kommer hur som helst bli superroligt tror jag. Längtar efter att klä upp och sminka mig så jag blir mitt snyggaste jag. Orkar aldrig sminka mig för skolan, lite puder på sin höjd. Och rött läppstift då. Borde kanske börja tänka mer på utsidan... det är ju trots allt den som räknas, som hanapee skulle säga.

Dessutom har jag slutat borstat håret. I morse rev jag dock lite i det med borsten för att kunna ha håret i mittbena. Och i lördags borstade jag det helt och hållet, första gången på kanske en eller två månader..? Det såg ovant och konstigt ut. Såg lite ut som ett barn. Så oborstat hår alltså. Jag har blivit ett trash.. Men Sofia säger att det passar mig, att jag är snygg i tovigt hår som ba' ligger där. Skönt att höra. Hon är fin hon, Sofia.

ztruwmpi$ar och andra klädpaltor

Trötta outfitbilder tagna i spegel eller inga outfitbilder alls? hmm.
Hade det här på mig i måndags. Pouwlo från H&M djeeeanz från Replay ztruwmpi$ar från nEw bOdY.

Harley Davidson




Hipp hipp hurra! Jakten efter den perfekta skinnryggan är nu ÖVER.
Hittade denna fantastiska, ofräscha, härligt slitna skapelse på en random 2handbutik på slaggatan.
Äntligen säger jag bara. Bilden gör den långt  ifrån rättvisa men den lär väl dyka upp i diverse outfits. Kommer vara helt underbar i sommar!

*skippar rubriken*

Hej!





Här sitter jag och ba' myser.






Idag är planerna att städa på rummet till att börja med. Sen ska jag packa min nya kappsäck (rygga i skinn jag köpte 2hand igår) med träningskläder och åka och gymma/springa på bandet osv på friskis. Se om det är värt att köpa ett kort tyyyp.
Känns som att bara en av dessa två punkter kommer bli avklarade, får se vad det blir...? *spänning*

Jenny har nu åkt tillbaka till KGA, tack för denna gång! Shopping, fest och en massa snack har hunnits med. Kul att träffa tjejen alltså!!
Nu är det dags att sätta på mig prinsesskronan och påbörja dagen! Ha en bra söndag readers!

Ett erkännande typ

Vad händer ikväll då?


Fått en VIP inbjudan till en fest som verkar ganska kul faktiskt... David Guetta ska tydligen DJa, blir spännande att se! Ska ha en ny klänning som Dior skickade hem till mig för att jag skulle visa upp den... Superkul! :'-)


Nej inte riktigt. Jag erkänner:
Jag gjorde som man gjorde då man var tretton och hade tupperat hår:
Jag ringde upp en kille som har fest.
"Heeeej! Det är Klara... Jag vet inte om du vet vem jag är men du har lagt till mig på facebook!" Kvittrade jag med min sötis-röst. Och fullträff, eftersom han sa "Klara...  Ja jag la till dig för att bjuda dig till min fest ikväll!". Jag: "Aaah jag har inte svarat förens nu... Men så jag är bjuden? Jag känner ganska många som ska dit och jaaa... Vore ju roligt att komma." (fortfarande med glada sötis-rösten) Han: "Ja men absolut, du är välkommen!"


Vad moget av mig!!! Och vad populär jag är som bjuder in mig själv!
Men ja, nu drar vi i alla fall.

stanna upp andas känn efter

Idag fick jag veta att en kille jag gått låg och mellanstadie med har avlidit.

Döden är något som nuddar vid tankarna ibland. Men ändå inte på riktigt. Inte på det här sättet.
Att en människa jag kännt, en människa jag delat en del av min uppväxt med faktiskt har gått bort. Nu, arton år gammal på grund av en orättvis sjukdom som ingen förtjänar. Det är så fel, så hemskt och så.. Mörkt. Det får mig att stanna upp, tänka och känna efter. Tänka på honom som jag minns han; En glad kille som var bra på att imitera folk, smart, artig och rolig. Tänka och känna efter, hur lyckligt lottad jag är som har livet här och nu. Tänka på att vi alla borde uppskatta det vi har, varje dag, även då det är lätt att glömma.

Tankar som att jag hade velat prata med han en sista gång, se honom en sista gång eller gå tillbaka i tiden då vi slutade 6:an och ge honom en extra stor kram finns. Men det går ju inte. Det ända man kan göra är att verkligen krama om sig själv och de man älskar. Tacka Gud, eller bara ödet, för att man är här idag och förhoppningsvis även i morgon. Känna efter lite extra, hur underbart livet faktiskt är och bestämma sig för att leva det fullt ut. Om inte Han, min föredetta klasskompis, har möjligheten att göra det ska han i alla fall kunna se på oss någonstans ifrån och veta att vi uppskattar och älskar livet, det som orättvist togs från honom.


Det gäller att leva sitt liv fullt ut. Man vet aldrig vad som händer, man vet aldrig vad morgondagen har med sig. Uppskatta de ni älskar, behandla alla och er själva med respekt. Ta vara på det dyraste ni har, livet.






Tankarna går till dig och dina närstående. Vila i frid och värme.

preppy

Manchester, istoppat, skjorta under och röda läppar (som såg rosa ut på bilden). Så preppy var jag idag. Vilken skol-brud va!? Tröja + skärp från gina, skjortan från mammas garderob och byxorna från Åhlens!

isak undrar:

isak om en kille:
klara, vi behöver din flörtskola... vad ska man hitta på om man inte ska se på film? laga mat? spela badminton? åka en sväng på longboarden? utflykt? spela monopol (jag förlorar aldrig, för farsan betalar)? göra läxorna ihop? ooh den va bra, den ska jag prova :) tack för hjälpen!

Alltså Isak.
Du är en sådan star! Hör av dig om du har vägarna förbi så att vi kan catcha up!

Min kompis Philip hade samma *pR0bLeM* och under kan du se min lösning på det.. Men du verkade ju få till något bra ändå? Men är det flirtskola du vill ha så ska jag L-E-V-E-R-E-R-A. Flirtskola på bloggen, favorit i repris, kommer dyka upp! Så håll ögonen öppna O_O *håller dom öppna*. Puss och kram!


den där tishan

Kul att jag hade samma tisha på senaste outfitbilden jag lade upp... Jaja, Matildas så jag passar på att använda den innan jag ger tillbaka den. Förövrigt så kommer den från weekday, byxorna + skärpet från gina och koftan från carlings.

jäkla textinlägg + musikberoende + fulhet

Dagen hittills har jag varit ute på en promenad samt lyssnat på musik. Från stunden jag vaknade och fortfarande. Oskar Linnros, Daniel Adams-Ray, båda två i en skön kombo (snook) och ny favoriten SBTRKT. Jag har nog blivit smått beroende av musik tror jag.

Anyway. Vad mycket jobbiga, flummiga textinlägg jag skrivit på sista tiden? Hmm. Men grejen är ju att jag går runt i fulkläder, fulofixad och med fulhår hela dagarna. = Inga outfit- eller nice egopics att l-e-v-e-r-e-r-a. Men i morgon bröjar skolan och då ska jag väl ta tag i mig själv antar jag.

Börjar redan idag förresten, med att ta tag i mig själv. Ska åka och träna! Gymma till och med. Den ni!
Later

Ofta jag varit så här fräsh/söt/snygg?
Känns sjukt far away dagar som denna. Grått väder, grå klara. Lite så.

instagram gjorde mig snygg

lyssnat på oskar linnors senaste timmarna. bra musik när man tänker, och jag har tänkt på en massa. människor jag glömt, människor jag saknar och människor jag insett att jag kan vara utan. tänkt på att jag vill åka bort, kom på att det ska jag på påsklovet. känns långt. tänkt på saker jag ska ändra, allt från rummet till matvanor, osv.

På tisdag börjar skolan. Jag vet inte vad det finns att säga om det. Skönt med en anledning att klä på sig om dagarna, ni vet? Och med fasta mattider så man inte går och småäter en massa hela tiden.
I övrigt så.. passar lov mig väldigt bra. Somnar inte innan två - oftast senare, går inte upp innan elva - oftast senare.
Jag har varit med mina kompisar, varit på roliga fester och dansat mig varm under nätterna, ätit en massa onyttigt, inte tränat, brännt pengar, klätt mig för tunnt, kramats, sovit sked, lekt med mina julklappar. Precis som man ska när det är jullov.

en kille

Jag vill ha en kille som inte frågar "ska vi se på film?" när vi ska ses
en kille som är smart. Och jag menar inte betyg (även om snygga betyg såklart inte är ett minus), jag menar mer streetsmart, en kille med åsikter
en kille som inte hatar "bara för att". Ni vet dom som "snackar politik": "fyfan, sossar, lever på bidrag och vi andra som lyckats i livet får ta hand om dom" eller "moderatjävlar". ni vet vad jag menar va?
en kille som kan säga förlåt, på riktigt
en kille som inte tofflar
en kille som hör av sig på tisdagar, inte bara fredagkväll 01.50 (när krogen stänger)
en kille som tror på sig själv
en kille som inte säger "pengar är väl det minsta problemet" / "farsan betalar". Även om det är så, varför berätta? Vem bryr sig?
en kille med andra intressen än öl
en kille som inte kammar bak håret och har ljusblå randig skjorta med två knappar öppna. alltid. (ibland, visst.)
en kille jag inte tröttnar på efter en vecka eller två
Några av mina kändischrushs.. Allihop pga det dom skriver, säger, tycker, låttexter osv. (Jaja dom är jävligt snygga också.)

en saknad

Den här tröjan är så jäkla snygg. Sörjer att den låg i en ölpöl i ett tält under hela peace & love veckan och fick slängas... Dåligt, riktigt dåligt.

#ånger

Samtidigt som ånger bränner inom mig går Maskinen - Bränner, igång. Ett tecken eller bara ett hån?

Känner ingen ånger, nej jag känner ingen ånger.
känner hur de bränner inom mig.
känner hur de bränner inom mig
känner hur de bränner inom mig
känner ingen ånger, nej jag känner ingen ånger

Nej jag känner hur de bränner inom mig
känner hur de bränner inom mig
känner hur de bränner inom mig
Jag känner ingen ånger, jag känner ingen ånger

Sofia på victucella

Sofia inleder kvällen med att chilla....
... Men avslutar med att haffa. Det är så hon jobbar!!!
(Victucella i fredags)

artonåring #1

Idag var det Annas dag. En överraskningsfest för en mycket överraskad nybliven artonåring.
Dansade och hade det bra i lägenheten innan vi drog på oss vinterpälsarna och gick ut på stan. Efter att ha blivt leggad på pitchers åkte jag dock hem. Jaja, kanska var bra med tanke på gårkvällen och att jag sov tre timmar inatt. Ska försöka fixa sömnbalansen (?) genom att sova inatt istället. Nog pratat - god natt.

Faluns snyggaste


Annas fantastiskt snygga jacka som egentligen var för tunn för dagens minusgrader
Samma t-shirt som jag sov i, Matildas
Replay jeans
Osminkad förutom lite rester under ögonen kvar från gårkvällen.. samt en finne
Otvättat hår

Så såg Falun snyggaste brud ut idag. *HeHeHEheHEh*

17 juni

Man behöver inte veta vart man ska
Man behöver bara veta att man ska komma dit
Man behöver inte veta vart man ska

Man behöver bara veta att man ska komma dit



svar/klara är en badexpert

Anonym om svar/relax:
Hehe dum fråga kanske men köper man simbiljetterna i cafeterian?? Eller vart köper man dom?? Vet du hur mycket de kostar du som går på lugnet hehe
Svar: Om du är mellan 7 - 20 kostar det 25 kr för simbiljett. Och biljetterna köper du bortanför cafeterian, i recceptionen eller vad man nu kan kalla det. Precis bortanför cafeterian! Googla på lugnet simhall om du undrar något mer.


svar/relax

Anonym om relaxa:
Hur mycket kostar relaxen och vad gör man där:)?

Eftersom relaxen på lugnet var stängd pga att bubbelpoolen var trasig åkte vi istället till hotell Bergmästaren.
Hotell Bergmästaren, hotellet mittemot Grand, har bubbelpool, bastu och solarium. Bastun var dock avstängd när vi var där så vi bubblade endast, Matilda solade också.
Det kostar 60 :- per person och man får då alltså tillgång till en skön bubbelpool (som jag dock tyckte skulle varit snäppet varmare) och bastu (bara är öppen på helgerna).
Om man istället betalar 70 :- får man tillgång till tio minuter i solarium, för 90:- får man tjugo minuter i solarium.

Vet inte vad lugnet kostar, tror det är liknande. Men tycker nog att det är bättre, där kan man ju även motionssimma om man tröttnar på att relaxa och bastun i omklädningsrummen är ju i alla fall alltid öppen.

relaxa

Idag hade jag och brudarna pulkaåkning inplanerat. Men eftersom vädret sätter sig emot det så åker vi till lugnet för en stund i relaxen, basta och ha det skönt. Gud så härligt!

Ha en bra dag ni också.



nytt år

Roligaste kvällen på länge hade jag igår!
Supergod middag - morotsoppa till förrätt, lax till varmrätt och cheesecake till efterrätt. Och god dricka och gott sällskap på det.
Middagen och förfesten var lätt det roligaste på hela kvällen. Massor av dans, skratt och sjuka händelser tillsammans med världens bästa bästisar. Kunde inte varit bättre på något sätt!
Sedan en sjuk bussresa, snabb vända på en fest, stan och sen en rolig fest hos Olle. Så såg det ut. Höll ihop hela kvällen med tjejerna och alla var så himla snygga. Åh så smarriga!!

Massor av pussar, kramar och skratt bjöd kvällen på, precis som det ska vara när man firar in ett nytt år. Och nu är det alltså 2012. Jag tycker livet blir roligare för varje år och det här året har höga förväntningar på sig. Fyller 18, ska tågluffa, tomorrowland och en massa roligt står hittills på listan. Wiho
Nu får ni lite bilder som jag har tagit av Felicia och Jenny, mestadels Jenny. http://jennylinnea.devote.se/

RSS 2.0