dags för uppehåll..

Dåså. Skolan börjar i morgon, jag vet inte riktigt hur jag ska orka med det.
Jag känner att bloggandet kommer ta tid från skolan så jag tar en paus, för den här terminen tänker jag sattsa hårdare så att jag kommer kunna se på mina betyg med ett brett leende.
Det här är inte ett hejdå, det är ett vi ses snart. För I will be back! And when i will hoppas jag att jag har mer energi och ideer till bloggen och inläggen. Jag vet inte när jag kommer tillbaka, kanske om 1 vecka om det händer något riktigt roligt att skriva om, kanske om 1 månad, kanske till sommaren. Det får vi se. :)
Ha det så bra tills det att vi ses igen! Lycka till med allt :)

Avslutar med ett av mina favorit citat, värt att tänka på..
Vi är bara tonåringar, och vi har aldrig varit det förr. Så därför är det lite svårt att veta hur man ska bete sig.
Så tänker jag när jag gör ett av alla misstag jag gör. Dom tillhör väl livet antar jag. I vissa fall lär man av dom, vissa gånger gör man samma misstag igen..

Kram till er som läst och läser. <3


heeeeeey

Heey alla! :D

Imorgon ska jag upp i gryningen och ner på stan medans morgondimman fortfarande.. stryker. Hahahaha ojojoj vad djupt sagt. Det jag menar är att jag ska va nere på stan tills 10. Jag ska köpa present till Anna som fyller år.  Senare ska jag fira anna och sen träning. Och så ser min dag ut. :P
Idag har det mest varit chill, trött efter min lilla hockey-vaka. Tyvärr förlorade Sverige..

Jag måste sova. Förlåt för ett jäkligt dåligt inlägg. Kanske bättre med inget alls i sånna fall? Hm. Måste hitta lite skrivenergi känner jag ;pp höhö

puss på er sov godare.

Vaka

Jag vakar. Hockey-vakar. Det är final i juniorhockey VM, Sverige mot Canada. Canada spelar på hemma plan, vinner sverige är det historiskt. HEJA SVERIGE :D

ensamochövergiven;)

Nu har Jenny åkt hem så jag sitter här.. ensam och övergiven. Men snart kommer Sanna, och vi ska ha riktigt kul! Hurra.


Synd för mig att jag blev ful på bilden men sanna är vacker som vanligt :))

rea affärer betyg 0-5

Hej! Åkte ner på stan en sväng med Jenny. Inget köptes. Kollade runt lite så nu tänkte betygsätta dom vanligast falu affärernas rea 0-5.

Gina Tricot - 3.7 poäng. Därför att det var en stor rea med halva priset på kanske 80 % av sortimentet. Det dåliga är ju att allt tar slut på en gång, så det var bara första dagen man hade chansen att hitta något bra. Köerna till omklädningsrummet var många många meter, kanske inte så mkt att göra åt men jag hatar att köa.
H&M - 1 poäng. H&M har ganska ofta rea och det dom reade känns som om de var samma saker de hade på rea innan jul också. Men visst, om man gillar stickade grön-och-rosa randiga koftor är det väl en jätte bra affär att fynda rea plagg..
JC - 2 poäng. Dom hade ju lite saker på rea men på annonsen lät det som om det skulle vara en stor del av vinterns plagg som det var 50 % på. Det var det inte. Synd för jag kom på massa saker jag hade velat köpa men som dom inte reade än..
Wear It - 4 poäng. Dom hade faktiskt en väldigt bra rea på wear it! Det som var synd var att jag var ute i lite dålig tid och vissa av sakerna inte fanns kvar i min strl. (spetts och blanka leggins). Men dom reade mycket fint, jenny köpte ett vardagsfint linne med knappar för 38 :- . Jätte bra :)
Glitter - 3 poäng. Dom hade 50 % på ganska mycket men inte på det jag kände att jag ville ha, fick mycket smycken i julklapp ändå så ville inte köpa. Men det var fina saker dom reade ut billigt.

+ att det är rea på en av mina favoritsidor ni vet, www.chique.se haha :)

pusshej alla :) <3

hej alla =D

Idag är första riktiga dan med Jenny här. Mums :D Vi sov länge, slappade åt lunch och sen körde vi laserdoom. Hahah helt sjukt jag vet :P Det var andra med såklart. Ganska kul var det faktiskt! Sen har vi bara pratat och sett en film och flummat. Härligt att ha henne här =D
I morgon blir det shopping och jag vet inte vad som ska köpas. Får se om det blir nåt.

Nu bilder från nyår, yeyy :D


Jag och Fanny fixar oss efter ett lååångt skönt bubbelbad. Krångel med fransarna.


Men bra blev det med fransarna på! Igga att bilden är ful, fokusera på dom fina fransarna ;)













hehehe. nyårs-kyss i efterskott BYE <3

gott nytt år.D

Gott nytt år på er! hoppas ni hade det riktigt roligt igår, ni får berätta för mig:) Det hade i varje fall jag!
På förmiddagen åkte jag ner på stan en sväng för att kolla efter nyårskläder. En blålila klänning på wear it köptes.
Efter det så åkte jag hem till Fanny och badade bubbelbad och fixade oss. Det var ett himmla krångel att få på lösögonfransarna, fast det var det värt ;).
När vi var klara åkte vi hem till några där våra föräldrar också skulle va och åt middag sen tog vi bussen till maja t där det var lite folk. Efter en stund så gick några av oss hem till Andreas istället där vi hade jävl'gt kul och röjjde loss. heh
Tack för en jätte bra kväll!

Bilder kommer sen, jag sitter vid Fannys dator nu och har inga bilder här.

I kväll kommer min saknade Jenny. Åååååååh vad kul, men nu måste jag hem och städa och bädda åt henne .p
puss på er.


RSS 2.0