att springa ute i friska luften

Var ute och sprang, 7 kilometer vilket tog exaaakt 41,01 minuter. Bra jobbat Klaris!

Skrev jag just "Bra jobbat Klaris!"? Alltså berömde mig själv, i tredje person? Och kallade mig själv för Klaris? Nej fysjutton så töntigt. Aldrig med, Klaris! (hehe)

I alla fall, skönt med träning, och lägger man ihop detta med de cirka två km jag sprang tidigare idag så har jag sprungit ungefär 9 kilometer idag. Lite mindre tror jag dock, men ändå good work.

Att springa i ute friska luften var skönt och bra, alltså får det fyra av fem brödtoasters. Kanonkul!

x 2

Tog en minilöprunda med Märta-hunden.
Tretton minuter var vi ute. Nu sitter jag och läser massa träningsbloggar och blir så himla taggad! Så eftersom träningskläderna fortfarande är på går jag nu ut för en mer ordentlig runda, känner för att springa snabbare och längre. Åh vad härligt!
Istället för att fasta vid datorn går jag nu alltså ut för min andra löprunda under loppet av en timme, hm? Men tro mig, den första räknas knappt!Vad en länk på fb kan göra med statistiken.Vilken höjning va! Okej, i och för sig bloggade jag ju inget innan, men efter en fb länk såg statistiken ut som ni ser, vilken höjning!!

Jag blev glad, jag gillade fb, jag skapade ett paint-mästerverk!

kärlek

Jag har aldrig varit kär, inte på riktigt.
Jag har haft crush's, tyckt om någon så att det hugger i magen och jag har gråtit över ett ömmande hjärta, men aldrig fullt ut. Aldrig sådär kär, sådär svindlande kär. Och jag vet ärligt talat inte om det kommer hända sålänge jag bor kvar i Falun.

Det här är en stad där man känner många och har en uppfattning om alla. Och alla har en uppfattning om en själv. Vilket egentligen, rakt ut sagt, suger. Jag är trött på att gå så mycket efter yta, rykten och uppfattningar! Men så är det, ingen kan nog ärligt säga att den alltid möter alla med alla dörrar öppna, utan att tänka och tycka något om personen innan. Vi människor fungerar tyvärr inte så. 

Jag tror att detta är en av anledningarna till varför det är svårt att hitta kärleken i Falun. Never say never, klart det kan hända det tror jag verkligen. Men det är väl inte direkt något jag går och väntar på.
Och jag vill inte försöka tvinga fram någon sorts "kär-känsla" bara för känslans skull, bara för att vara tillsamans. Det är väl ändå inte att ha ett förhållande som är det viktiga, grejen är väl just kärleken?

Många blir tillsammans hit och dit. Tillsammans med någon, gör slut efter en och en halv månad, hittar en ny. Så enkelt det verkar! Men jag kan inte tro att det är på riktigt då, eller vad man ska säga. Kärleken kan väl inte vara så enkelt, hur kommer det sig i så fall att jag, och så många andra, helt missat den?! Jag tror att dom som har det sådär lätt snarare är kära i förhållandet i sig, inte den andra personen. Inte fullt ut i alla fall!

Sedan är det såklart så att människor blir kära olika lätt och anser olika om det här. Självklart kan man vara superduper kär, men att det sedan av vissa anledningar tar slut efter två månader betyder inte att förhållandet var mindre seriöst. Men jag tror ni förstår vad jag menar? Jag har helt enkelt svårt att bli kär, vissa faller lättare.
Min kusin sa om sitt förhållande att "Det har gått väldigt snabbt", "Fall snabbt och hårt, kom ut levande" svarade jag.

Jag hoppas i alla fall att den dagen det står "Klara Rasimus har ett förhållande med.." på facebook så kommer det inte vara enkelt, tveksamt eller ytligt, det kommer vara på riktigt. 


Cyberkärlek till er som orkade ta er igenom texten, good work fina ni!


god morgon söndag

Vaknade bak-och-fram, diagonalt i sängen. (Skönt med en stor säng.) Sminket ännu på och jeansen lika så. Precis lika snurrig som när jag gick och la mig, haha niiiceee, god morgon söndag!

Igår efter att ha pratat med Felicia Green blev jag så sugen på att blogga igen, så nu slänger jag upp ett inlägg. Härligt. Men är annars egentligen ganska o-blogg-sugen så får se hur länge det håller.

Igår hade jag en väldigt rolig kväll med Matilda och Jenny, och ja, väldigt många andra också då.
Vi var på fest och dansade oss svettiga och lyckliga i flera timmar, så härligt att få dansa på en fest istället för att bara sitta i soffan... och lira fifa 12 och dricka öl. Men så ja, en bra kväll igår. Och mitt i allt dansande och skrattande så hade jag en jättedjup konversation med en kille om Gud. Om att hitta sin tro, om att det finns något större och om meningen med livet. Fint va? Där, på trappen utanför en fest, bland rökarna, satt jag och han och pratade om livet. Älskar sånna snack, sådana snack man får ut något av liksom.

Well well. Fick just ett sms av Jenny som ska ut och övningsköra, "men vafan, jag har ju promille i blodet eller vad man säger, värsta rattfylleristen!! Cool man är!" - ja Jenny supercool, all respekt till dig baby.Matilda slängde upp denna coola bild på mig i sitt legendariska album "presens" igår. Jag själv tyckte jag var snygg, lite cool, lite katt sådär, men tyvärr gillade ju ingen.... Fan!!! Mitt självförtroende som är uppbyggt av hur många like's jag får sjönk just till botten.

Nu ska jag gå upp, äta, ut och ta en pw, baka, åka till jenny, mysa, prata med alla tjejer, åka hem, kanske se film, sova, osv. Så vi hörs, kanske, senare eller en annan dag. HEJDÅ

skolfoto

Idag har jag skolfoto. Provar lite olika poser/leenden så man känner sig förberedd.


*ängel*


*helylletjej* *spelar fotboll två gånger i veckan* *gillar glass med hallon* *heter svensson i efternamn*


*stelopererat leende*


*en liten gnagare* *rosa tassar vassa klor*


Hmmmm får se hur det ska gå. Lutar mot någonting.. Mitt i mellan. Jaja

bonheurs, var det!In på www.Bonheurs.blogg.se med er istället! Det är där alla inlägg hamnar för tillfället. Så dit och kolla.
pusspuss

kompisar

Jag bjöd Felicia på dejt igår. Jag lagade enkel italiensk mat. Okej, det lät bättre än vad det var, men det var väldigt gott i alla fall. Vi hade en jättemysig kväll, min fina vän och jag.

NY BLOGG - Bonheurs

I plötslig kick av inspiration började jag i torsdagsnatt att göra en ny blogg. En blogg som ska inrikta sig mest på kläder och även en del träning/hälsa. Har funderat på detta, så jag tog tag i det och nu är bloggen färdig.

Jag kommer antagligen att fortsätta blogga här också, men mest tid kommer jag lägga ner på nya bloggen. Ni hittar den på adress http://bonheurs.blogg.se/ .

Kom igen, in och kolla!
Pusspusspuss


fredagkvällen

Igår kväll var jag med Matilda och Anna. Vi var först hemma hos Anna innan vi gick till rådis.
Vin och fint sällskap, som förra helgen. Inte dumt alls. En vända på stan och sedan var vi hemma hos Anna med Robin och Jacki några timmar innan dom drog. Sov hos Anna och kom hem för en liten stund sen.

En väldigt mysig och rolig kväll igår.
RSS 2.0