måste bara få berätta det

Igårkväll var jag ute och sprang.
Nu ska jag på utforskning i garderoben för att se vad det blir för kläder i morgon. Födelsedagsfest hos Phille som snart fyller 17. Ska bli superroligt! Dresscoden för tjejer är svart, så något ska jag väl kunna hitta?
På lördag ska jag till Matilda på födelsedagsfirande med brudarna. Hos henne är dresscoden Sommar. Problemet är dock att mamma blir sur över att jag är borta fredag och lördag så pass ofta, men vad ska man göra när man är så populär alltså? Suck...
sådär går det om någon kaxar med mig. *cOoL ocH PoPuLäR b-RuD har talat*

Nya saker


-
Idag har jag haft en bra dag! Efter baletten åkte jag som vanligt hem till mormor och morfar, min kusin var också där. Hade jätte trevligt. Fick god mat och fruktsallad till efterrätt. Och så fick jag med mig dataväskan och blusen som ni ser på bilderna hem. Tror jag inviger blusen i morgon faktiskt!

fan vad grymt

happy in the club with a bottle of red wine, stars in our eyes cause we're having a good time
so happy i could die




några få bilder från i lördags.

zero

Ingen bra bloggvecka för mig känner jag. Ingen inspiration, varken till kläder eller inlägg. Och det är sååå tråkigt och onödigt att blogga med dåliga inlägg "bara för att". Så får se hur det blir med uppdateringen, den kommer nog inte vara på topp för ett tag framöver.
Ni får en asball bild innan jag går och lagar mig lite mat. Varsågoda, hejdååå

mäktig bild

Tumblr_livq3lyrz91qh17cqo1_500_large

grönska


Vad har jag nu gett mig in på?

Nu ska ni få höra vad jag har gett mig in på.

Idag var jag med min kära kompis Anna och vi pratade på om allt möjligt. Hon berättade att hon tänker söka till idol och innan jag visste ordet av hörde jag mig själv säga "Jag hänger på!!!". Så nu, nu ska jag söka till idol alltså. Och ärligt talat, det ska bli superroligt! Gud så taggad jag är!!
-
För er läsare som inte känner mig så bra borde jag berätta det att jag kan INTE sjunga. En gång när jag sjöng för mig själv sade Matilda "Men du, det låter inte heeelt förjävligt alltså!", och den kommentaren är i princip den finaste jag fått för min stämma. Och nu ska jag alltså söka till idol.
-
Men en sak som jag säger dagligen är det att Man lever bara en gång. Läs vad det står på min header "Jag vill veta att jag haft så kul jag kunnat, tagit de chanser jag fått" ...osv. Och det är ungefär så jag resonerar. Så nu jävlar, idol 2011 - Här kommer jag!
¨

vernissage

Här var alla utav de många bilderna som jag tog i lördags på vernissagen. Använde min morbrors systemkamera, som ni ser är kvaliteten i bilderna väldigt bra. Så himla roligt att fota med en bra kamera!
-
Nu är det tisdag och jag tror det blir en cykeltur hem från stan efter skolan eftersom jag har cykeln där. Hurtigt! Go Klara. Ha en bra dag nu vavavaaa

inte bara svart

scorett

fast

Blir mer och mer fast i entourage. Har nu sett klart säsong ett - otroligt bra!!
Tänkte nu plugga lite innan jag åker på dansen.

måndaaa

God morgon. Ny vecka, men ärligt talat går veckorna så snabbt så snart är det ju fredag igen. Skönt. En relativt lugn vecka på provfronten har jag framför mig och det är ju inte några fel med det! Det ska bli kult att träffa mina kompisar om 45 minuter i alla fall.

vad kan man säga

God morgon!
Nej ni... Vad kan man säga. Det blev ingen lugn helg trots allt. Blev bjudna på fest till Simon och eftersom det lät roligare än ett fackeltåg åkte vi dit istället. Blev en väldigt livad och rolig kväll, tack till Simon! Kameran glömde jag där men ni får kanske lite bilder en annan dag.
-
Idag ska jag cykla in till stan och träffa Matilda. Prata ut lite om livet kanske. Haha. Uppdaten idag blir nog inte den bästa för jag ska vara hos henne hela dagen, tills dansen ikväll. Men vi hörs!

new in

Fint va?! Jag är verkligen nöjd med det.
Köpte dessutom ett par leggins till syrran eftersom jag haft sönder hennes och present till Matilda.

en lugn helg är inte dumt

Om cirka trettio minuter ska jag åka hem till Jenny. Jag ska äta middag där, mysigt!
Ikväll är det earth hour, alltså att under en timme ska alla lampor släckas. Då ska vi gå fackeltåg på lugnet, haha! Jag hade hört om att det skulle vara något sånt, fackeltåg upp för hoppbackarna och sedan fika och musik typ. Eftersom jag tyckte det lät så himla mysigt så tänkte vi åka dit. Det blir väl vi och pensionärerna antar jag. Mysigt hur som helst! Väl uppe vid hoppbackarna ska dom tända kinesiska rislyktor, ni vet såna som lyfter och svävar iväg? Jag hoppas på att kunna ta fina bilder!
-
Det här är andra helgen på rad jag tar det såhär lugnt, jätte skönt tycker jag faktiskt. Men nästa helg blir det fest i alla fall eftersom min kompis Philip fyllt år och dagen efter blir det för Matildas skull
-
Nu måste jag göra mig i ordning, ha en bra kväll och glöm inte släcka lamporna!



dagens

Höga jeans (nya!!) från JC, flätade skärpet vet jag inte.
istoppad oversize tröja - systers från gina tricot
kuvertväska - second hand
högre kängor, vintage som jag fått av mormors kompis
skinnjacka och solbrillor - H&M

Du måste kolla på klippet!

Haha, naw stackars flicka...

lördag

Nu ska jag snart iväg på utställning, kul. Senare idag ska jag träffa Jenny vilket ska bli supertrevligt. Här är en länk till hennes blogg! Vi har supermysiga planer för kvällen som börjar med att jag ska äta middag hos henne, det här kommer bli en jätte bra dag. Kameran ska jag ha med mig hela dagen så ni kommer att få lite bilder i morgon eller så.
¨
Ha en jättebra lördag!

två kommentarer

Marcus och jag är bara kompisar. Han är singel och jag kan rekommendera han till alla tjejer!
Han ser bra ut, klär sig snyggt, lätt att prata med, rolig och framförallt - han är italiensk.
-
Ni hör ju vilket kap!!

kvällen tar sig

Klockan är nio, och hittills har jag bara suttit nedsjunken i soffan och ätit naturgodis. (Nyttig som jag är!) Men nu ska jag snart gå ut och promenera med Marcus istället, ska bli så himla trevligt att träffa han.
-
Hoppas ni har en bra kväll allesammans. Puss


bild när vi tältade i sommras

godbitar

Några godbitar från net-a-porter.com

Klaras flirtskola 2

Succén är tillbaka! Ännu en gång ska ni få lära er fantastiska repliker, så heta att djävulen svettas.
Perfekt såhär inför helgen tänkte jag. Sååå varsåååågooodaaa min vänner!!!
.
(Här är länken till förra flirtlektionen om du missade den http://klarara.blogg.se/2011/march/klaras-flirtskola.html#comment)
-
Ut och ha kul, nu kan du få vem du vill!

kramkalas

Håller på att fixa med lite inlägg... Uppdatering kommer!
*sToR kRaM* / *BiG hUg* (måste tänka på mina internationella läsare)

entourage

Jag har fått låna den supersköna serien "Entourage" av Jonathan. Har sett tre avsnitt hittills, och det är verkligen bra!! Kan verkligen rekommendera den. Ett litet tips sisådär.

planer för lördag

Jenny Crisp
Mellan 12-15 på lördag är det vernissage för Martin Kellermans utställning "Landet" på Galleri Se.
Jag kommer vara där och ville bara tipsa er om ni inte har något för er på lördagsdagen.
Galleri Se ligger på slaggatan 20. Tror det kommer bli lite roligt!

mycket för mig

Hej! Har svårt att hinna blogga på torsdagar eftersom jag har mycket för mig. Direkt efter skolan är jag på stan en timme innan baletten. Efter baletten är jag i vanliga fall hos mormor i en och en halvtimme tills nästa dans börjar. Men idag åkte jag hem istället, därför jag hinner slänga in ett inlägg.
Har haft en bra dag och taggar nu inför jazzshowen. Ni får en fiin bild på mig! Hejdåååå

Grattis Matilda 17 år!

Matilda. Idag är det du som fyller år och att jag glömde det i skolan har i mitt hjärta satt spår. Så jag hoppas att med denna dikt/låt ska du mottaga mitt förlåt. Du är tjejen som är bra på det mesta; dansa, klä dig, plugga, festa. Ta nu åt dig när jag smickrar; Du har vackert hår och i dina ögon glittrar. Du är vacker, en riktig modell men viktigaste av allt - du är ödmjuk och snäll. Förövrigt ville jag bara säga såhär, min fina vän, jag tycker om dig som du är. Ta inte åt dig av vad andra säger för du är perfekt samt bättre än de flesta tjejer.
´
Några avslutande ord för att låta lite cool: Be smart, stay in school. Och för guds skull, börja aldrig braja och tänk efter först innan du bjuder på papaya.

den perfekta

-
Jag har verkligen gått och blivit förälskad i denna klänning från Nelly.com.
Den är så otroligt fin! Verkligen den perfekta långklänningen enligt mig. Men frågan är om den är lite för fin? Hur ofta kommer jag kunna använda den egentligen? Den kostar 700 kronor, och jag har ju tänkt hålla min plånbok på diet så jag vet inte. Men fortfarande, när jag nu är så kär.. Varför inte slå till? Kommer nog vänta ett tag till och fundera, lär ju ändå inte kunna använda den förens om några månader.
-
Har ni några åsikter, vad tycker ni om den?

ny fast gammal

Mormors gamla väska är nu min nya. Tycker den är supercharmig!

segt inlägg

Kom hem från dansen och har nu ätit en morot. (Morötter är sjukt gott!) Jag kan inte säga att passet gick särskilt bra. Känner mig helt trött och slut i kroppen, så det kändes jobbigt och inte särskilt roligt. Nu ska jag duscha och sen ta med mitt duntäcke och sätta mig i soffan för lite desperate housewifes och cougar town. Skönt. En aktivitet jag kanske till om med klarar av idag?

Det var ett tråkigt litet inlägg om min kväll ni fick, varsågoda. och tack.
632880-8-1299417834331_large
http://martinenilssen.blogg.no/

jag idag


istoppad tisha på ena sidan och ett skärp.
Som jag förvarnade er om - vanligt, t-shirt och jeans. Kommer antagligen se liknande ut hela veckan men kanske kommer det upp outfitbilder ändå. Får se!

exactly what i needed

Fick senaste numret utav ELLE igår från mormor. Med följde en så kallad "Jeansbibel". Såg ni inlägget jag skrev i morse, om hur stort behov jag är utav jeans? Snacka om att denna jeansbibel var precis vad jag behöver. Ska äta mitt mellanmål och bläddra i tidningarna nu. Och bara ta det lugnt!
-
Förövrigt har det varit en lite jobbig dag. Tog dock en tjugofem minuters promenad på lunchrasten ute i det vackra vårvädret och det var verkligen skönt! Blir kanske en promenad imorgon igen, jag känner verkligen att jag får energi av solljus och frisk luft.

mellanmål

naturell lättyoghurt och tinade bär. Perfekt.

Jeans

God morgon. Försöker att klä på mig, svårt dock när man inte har några bra jeans. Blir galen! Ett par vanliga, tighta jeans som sitter bra är liksom basen i en garderob men jag har inte ett enda perfekt par. Usch! Jag måste köpa ett par så fort som möjligt alltså för det här gör mig tokig!
- Mörkblå denim
- Skinny fit
- Inte låg midja!! Snarare högre.

För mycket begärt? Knappast! I helgen får jag ge mig ut på jeans-jakt.

t-shirts, tröjor och toppar

Ni ska nog inte förvänta er så mycket outfitbilder den här veckan. Inspirationen ligger på noll, känns som om jag inte har ett enda roligt plagg i garderoben. Känner bara för att gå klädd i stora huvtröjor och leggins. Synd bara att jag inte äger såna kläder. Men så det här blir nog en t-shirt-och-jeans-vecka. Väldigt tråkvanliga kläder.
-
Här får ni ett kollage på lite snygga toppar som min garderob skulle behöva.
1-4 modekungen
5 H&M
6-8 Topshop
9 Lindex

all we need is

Tumblr_lieoabwqlf1qazj2jo1_400_large

fjortisar

Hejsan!
Idag slutade vi tidigt igen så jag följde med Sofia hem på lunch, thé och en massa tjejprat. Vi hade det väldigt bra. Till lunch åt vi lammkött och en hel del kassa skämt drogs.. Vi satt också och kollade igenom bloggarkiven, så roligt att se vad man skrev i trettonårsåldern alltså! Hittade en jätte fin bild på mig och Alice.
-
-
Nu är det snart dags för dans. Hejdåå

mitt hår är platina på bilden!!



coolt att mitt hår såg platina ut.

Nu åker jag till skolan. Ha en bra dag och en bra vecka!

några bilder från min dag

Hemma efter ett hårt, svettigt och superroligt discopass. Love it. Nu ska jag hoppa in i duschen innan det vankas söndagsmiddag. Förövrigt har jag haft en jätte bra dag, här ska ni få några bilder från den!













Ni ser ju så sjukt mycket folk! Häftigt.

älskar den här stilen

Nytt hos HM. Tycker den här romantiska, söta bohemiska stilen är så himla fin!
Den vita klänningen och skärpet till - i'm in love!

gårkvällens kalaskläder

-
Min blick såg konstig och stirrig ut på bilderna. Blir nog ingen modell av mig trotts allt.... Suck.
Gårkvällens outfit bestod i alla fall av en pennkjol, nylonisar, en virkad topp och ett hårband. Sen så lockade jag håret och målade läpparna röda. Ville vara fin när det var Jeanettes dag och allt!

skidspel dag 2

Nu åker jag snart till skidspelen för att hänga där hel dagen med roliga kompisar. Har ordnat några tidsinstäldda som kommer upp under dagen.
Ha en bra dag!!

välbehövlig sömn efter en toppendag

Har haft en superkväll med jättegod mat hemma hos Jeanette med några av alla mina favorittjejer. Nu ska jag nog gå och lägga mig, kanske se en film i sängen. Mysigt! I morgon ska jag antagligen upp på svenska skidspelen igen och den här gången är det en hel del fler tjejer som ska hänga på. Ett riktigt gäng! Härligt!! Hoppas att vädret och stämningen är lika bra som idag för i så fall kommer det bli ännu en toppendag denna helg.
Sov nu riktigt gott allihopa. Puss puss!

svenska skidspelen

Hade en jätte bra dag på svenska skidspelen! Vädret var verkligen underbart och stämningen så sjukt bra. Jag och Johanna hoppade, hejade, viftade med våra pappersflaggor och njöt av solen. Ni hör ju, vilken toppen dag jag haft!

tjejkväll hos jeanette

-
Min vän Jeanette har nyligen fyllt 17 år. Så ikväll är det tjejmiddag för att fira hennes födelsedag hemma hos henne. Ska bli jätte mysigt och roligt! Älskar att träffa tjejerna samtidigt, något vi aldrig har tid med i veckorna. Tack och lov att helgerna finns! Vilken bra lördag det här blir!

lördagmorgon

Underbar lördag med underbart väder. Idag ska jag och Johanna åka till lugnet och kolla på Svenska skidspelen och spana skidåkargrabbar. Seriöst, vad vore en vinter utan svenska skidspelen liksom? Somsagt är både väder och humör på topp så det här kommer bli en jätte bra dag!
Ha en superbra dag friends
tjillll

mysa / utgång

Klä på mig myskläderna och ta det lugnt med familjen ikväll eller sätta på sig partykläderna och dra ut med Johanna? Lutar mot utgång.. Ovanligt nog hehe. Får se hur jag gör men blir det utgång blir det kanske en tidig kväll i alla fall!

Supersnygg fläta!

Tumblr_li5z0tvolp1qdmk8ho1_500_large

sommartider

Sitter och bläddrar i mitt "sommartider"album på facebook. Se så härlig den svenska sommaren kan vara!
det var bal.
vi gick ur nian och fällde några tårar...
.. men humöret var på topp när kvällen kom. wiho
vi gick på en fezt eller två
vi åt lite mat på p&l
vi sov i ett tält med en snygg eric saade-kopia
vi tände en brasa
vi åkte till göteborg och träffade en ny kompis som heter jazon
vi myste på ett café eller två
vi åkte karuseller i den svenska sommarvädret
träffade släkten
tog ett dopp eller så.
Det var ett litet urval ur mitt facebook album det. N1 som man skulle kunna säga!

i love fridays

Fredag. Fred ag. Freds dag. Friday. Fri day. Fri dag.
Hörni. Jag älskar fredagar. Slutar innan lunch, sedan går jag hem och går ut en tur med Märta-hunden. Sen ska jag hälsa på hos Mattias, bjöd in mig själv igårkväll. Vi ska klappa hans katt och sitta på balkongen och konversera. Som gamla människor.. Vi är trots allt gamla vänner.
'
Ha en lovely day alla kompisar och okompisar! Puss
bilden tagen direkt efter en schön vinst.

tror jag ska


made by me

-
Mitt nya, coola drömfångarörhänge har jag gjort själv. Tycker jätte mycket om det!

en cool bild

-
Nu ska jag träffa Caroline och Matilda på stan. Känns som att det var länge sedan vi umgicks. Vad kul det ska bli att träffa dom! Synd att det bara blir någon timme eftersom jag måste på dans sen.. Ska bli skönt att träna i alla fall!

mat

Tack snälla mamma för den goda matlådan du gjort till mig.
Favoritpaj, vegetarisk och jätte nyttig. Och hur god som helst!

studiedag

Tisdagens outfit!
¨
Idag har jag studiedag. Underbart! Ska börja med att äta lite, gå ut med Märta och sedan ta mig ner till stan för att möta upp Caroline och Matilda. Senare blir det dans x 2 och middag hos mormor. Fixar några tidsinställda inlägg tror jag.
´
Ha nu en jätte bra dag allihop. Puss och kram

Of the map

Jag såg just kanal 5s nya serie "Of the map", riktigt bra tycker jag. Kommer deffinitivt fortsätta följa den. Funderar på om jag ska gå och lägga mig nu eller vara vaken bara för att. Vi har ju studiedag i morgon, så otroligt skönt och välbehövligt!

Hur som helst säger jag god natt till er nu. God natt!
´

vårjacka

Måste bara tipsa om de här jackorna.
Väldigt fina, basic, vårjackor som det just nu är erbjudande på på H&M. För 149 :- är den din, verkligen ett sjukt bra pris! Ett tips om man är ute efter en snygg men enkel till ett bra pris. Finns i två färger till men jag gillade dessa två bäst.


dagens

svart, vitt, militärt, converse.
knut i skärpet

nytt asballt örhänge.


Mina outfitbilder blir så mycket bättre när jag knäpper dom utomhus.. Måste tänka på det!

babysitter

Hej!
När jag kom hem från skolan tänkte jag blogga lite men blogg.se funkade inte. Sen har jag tagit det väldigt lungt och sovit en stund eftersom jag nu ska vara barnvakt och ville vara utvilad. Men bloggning blir det ikväll istället. Har dagens (och gårdagens outfit) att visa er och så vidare. Men runt sjutiden!
Pusspuss


desperata husfruar

Hej! Jag kom hem från dansen för några minuter sen. Gick bra och var kul. Kul, inte jätte roligt. Sedan jag började träna disco så är ingenting jätte roligt i jämförelse, för disco är banne mig det roligaste jag någonsin hållt på med. Söndagens lektion gör i princip hela veckan.
-
Om en liten stund, närmare bestämt 30 minuter så är det säsongspremiär för Desperate Housewifes.
Vad roligt!! Det är verkligen en grym serie men tyvärr missade jag hela förra säsongen eftersom det krockade med träning. Men jag tänker titta ändå. Det är ju för bra!
Eftersom det är tisdag så har mamma köpt semla till oss. Förra året åt vi semla varje tisdag hela mars i princip. Men nu har jag ju börjat mitt nyttigare liv? Men semlan är redan inköpt och jag tänker inte göra mamma ledsen genom att vara nyttig.
Jag tänker äta min semla och jag tänker njuta.
Puss och kram!

Nelly Trend

-
Har ni sett Nelly Trend? Nellys nya egna märke med jätte snygga kläder för väldigt bra priser.
Jag är smått förälskad i den svarta långklänningen, den är verkligen vacker. Kanske något att klicka hem? Ni hittar Nelly Trend på nelly.com (såklart).

hälsotips / svar på kommentar

idaandersen om gott och nyttigt:
jag med, haha, fast jag äter godis ändå, det är så gött..hahahah

Svar: Ett tips är att dricka ett stort glas vatten (såg att Molly Rustas också tipsat om det på sin blogg, men det här är faktiskt något jag kört med innan också..!). Ibland när man känner sig sugen eller hungrig kan det bero på att kroppen egentligen vill ha vatten. Och även om den inte vill det så tycker jag att vatten kan stilla småsuget ganska bra! Annars så ät frukt, russin, nötter eller sött the. Egentligen ska man försöka undvika att småäta men känner man ett starkt sug, sådär när man inte är hungrig utan bara sugen, är det ju i alla fall bättre med ett nyttigare alternativ, right?
Shit alltså, har jag gått och blivit kost- och hälsobloggare?!

Kram!



asball

God morgon friends! Börjar dagen med att visa er den här asballa jackan. Wow alltså!
Annars då? Nej jag ville bara önska er en trevlig dag. Puss puss!

kväll

-
Har varit ute och sprungit, duschat, borstat ut skatboet och avslutar nu med ett väldigt gott päron och snart är théet klart. Vilken skön kväll! Ska göra lite plugg på datorn och sedan blir det en relativt tidig kväll. Låter väldigt bra om jag får säga det själv.
-
God natt vänner!

Go girl!

Dagens danspass blev inställt så istället sticker jag ut och springer. Go Klara!
Ska bli skönt att röra lite på mig. Förövrigt har jag varit med Felicia idag, tagit igen lite skvaller, lyssnat på musik och tagit det lugnt. Så nu har jag spring i benen!
Nu drar jag ut i mörkret, hörs sen!

gott och nyttigt

Så här gott och nyttigt åt jag efter det hårda träningspasset igår. Finns det något godare än fruktsallad?
Jag försöker vara nyttigare för tillfället och tänka på vad jag äter. Måste vara fitt tills sommaren!

DAGEEEEENS


Idag hade jag på mig min vita, ribbstickade favorit tröja, skinnbyxor, ett oversize linne under och converse. Sen i ansiktet såg jag ut som en nyfödd hamster typ, ganska gulligt faktiskt. Och just det, lite ringar på fingrarna.

Måndag

God morgon! Nu är det en ny vecka då. Hoppas på att det ska vara en utav de där veckorna som bara rullar förbi sådär snabbt, att det plötsligt är fredag. Efter skolan ska jag kanske vara med Felicia, hoppas det! Vi ska nog dra ner på stranden, sola, bada och äta melon. Eller just det, det är ju mars...
Ha en bra dag.
-


elvital

¨
Den här hårinpackningen är jätte bra! Jag får väldigt torrt hår efter att jag använt mitt silver schampo men så fick jag prova den här hårinpackningen av min syster. Hade i den istället får balsam och håret blev jätte bra! Rekommenderar. Som "balsam effekt" fast liksom mycket mer.

fredagens fest

Fler bilder kommer att komma upp på facebook, men inte idag eftersom jag inte har tid.

lockar

Är det något min vän Sofia har gott om så är det hår. Meterlångt, jätte tjockt, oslitet och ofärgat.
I fredags hade Johanna lockat hennes hår och se så vackert det blev! Verkligen hur fint som helst.

shoes

I fredags hade jag svår beslutsångest över vilka skor som skulle få pryda mina fötter. Valde mellan de två ovan och ett par ballerinas. De båda paren över är så himla snygga! Ville köra på kilklack eftersom risken för ont i fötterna är lika med noll då. Och så är det ju väldigt snyggt! Slutade med de svarta i mockaliknande material, de understa, och ballerinas. Bytte när vi väl kom till festen.

helgens outfits

Festoutit i fredags:
Korsett som jag lånade av Hanna, shorts från gina tricot, nylon,
på fötterna hade jag först kilklackar sedan ballerinas. Hade en kavaj över i mellan åt också.





Oufit i lördags:
Drog på mig Annas pälsjacka över gårdagens outfit när vi skulle ner på stan en sväng.


mattematik

God morgon. Idag är det plugg som gäller. Hela dagen i princip kommer ägnas åt matteboken. Ska fixa några inlägg som kommer upp under dagen sen kör jag igång.
Hoppas ni får en bättre dag än vad jag kommer ha!

Lördag




Lördag. Umgicks med mina vänner, njöt av det underbara vädret, tog en egobild inne på waynes, blev nöjd med plutläpparna så lade upp bilden på bloggen, njöt mer utav vädret i en form av promenad från stan halvvägs hem.

kvällens outfit

Kavaj, paljettlinne, höga skinnbyxor och rosett.


Ikväll umgicks jag med Moa, Ida, Johanna, Johanna och Sofia. Vi åt jätte god middag hemma hos Johanna och såg på melodifestivalen. Vilken skräll att inte Danny vann! Vi alla hejade på han. Som riktiga små fjortisar satt vi och skrek i soffan när han uppträdde. Så. Jävla. Bra! Ja ja, Eric duger. Nästan i alla fall. Ja ja. Efteråt dansade vi runt och sjöng oss hesa till "in the club".
En jätte trevlig kväll!

Behöver er hjälp.

Klackar eller inte klackar? Det är frågan. Kan verkligen inte bestämma mig om jag ska ha det
eller ej på festen ikväll.

Fördelar: Definitivt snyggast till övriga outfiten. Jag får snyggare ben.
Nackdelar: Jag blir basketspelarlång. Alltså, jag blir mellan 185-187. Det är långt.

Annars vet jag inte vad jag ska ha heller? Om jag ska skynda ner till stan för att köpa ett par basic svarta ballerinas. Det är ju inte direkt snyggt men inte heller fult eftersom det kommer smälta in i outfiten.
Hjälp mig! Ska jag vara längst på festen men dock medben och skor som höjer outfiten eller ska jag ha något annat? Help meee. Det lutar nog mot ballerinas. Men åh vad jobbigt att åka till stan, kom ju just hem...

Ondskan

Vi började se filmen "Ondskan" på svenskalektionen. Den är så himla hemsk! Får verkligen magont av den.
Dock är skådespelarna väldigt snygga. Kolla bara här!
Så himla roligt att Danny är med som statist. Jag och tjejerna är överens om att det höjer filmen rejält!

ÄNTLIGEN

Tack Gode Gud för att du skapade fredagar. Ha en jätte bra dag allihopa, hörs säkert senare om jag inte skulle ha fullt upp. Men skål och god morgon. Äntligen, efterlängtad helg!

Upptagen tjej

Ingen uppdatering idag. Shit alltså! Har haft fullt upp och det har jag fortfarande. Träningar, fix och förberedelser inför morgondagen. Nej alltså, vi får höras senare!

ville bara säga


slå klackarna i taket

Tumblr_lhpyhqea981qbeyt2o1_400_large
-
Tumblr_lhsrrgtkni1qgm99fo1_500_large
-
Tumblr_lhpbbjcfw81qbuhado1_500_large
-
Tumblr_lgontbyuwj1qgn43wo1_500_large
-
Tumblr_lfvus5whom1qd7n0lo1_500_large
-
Tumblr_leia8fa2y71qf1jubo1_500_large_large
-
Tumblr_lg89k6xmbv1qc891yo1_500_large
-
X_e87658d4_large

femton

Sorgligt att säga. Men förra vintern kan ha varit den roligaste tiden i mitt liv. Det finns någon film som heter "15 suger" tror jag? (Eller heter den 14 suger? jaja) Den som kom på den filmtiteln måste glömt bort vilken fantasisk ålder 15 är. Sexton också för den delen. Men tillbaka till ämnet.
Mitt femtonde år var en riktigt jäkla bra år. Vintern förra året minns jag tillbaka på som en enda lång fest. Varje helg samma sak: Tjejmiddag med gänget, och på den tiden var vi verkligen så himla tighta. Det var ingen tvivel vilka man menade då man sade "gänget". Gud så starka vi var tillsammans! (Det är vi fortfarande men dock har det tillkommit och avhoppat folk skulle man väl kunna säga) Och efter tjejmiddagen var det ungefär 80 procents chans att vi drog ut på fest. Varje helg i princip. (Gud så jag bråkade med mamma om att jag var ute för mycket, för sent, gjorde för mycket dumheter osv..) Det var skinnbyxor, paljetter, lösöginfransar, sminkränder, svart ögonskugga, transparenta tyger och tolv centimetersklackar. Allt på samma gång. Ungefär som det fortfarande är. Men ja ni, det var bara så otroligt härliga tider!
Och det är det fortfarande! Det var bara att det var det ännu mer då. Nej tjejer, vad säger ni? Ska vi inte börja bete oss som när vi var femton igen?

Minns ni när vi somnade 4/5 halvnakna och slitna tjejer klockan 05.00 i en smal dubbelsäng hos Fanny?
Eller när Felicia sa "Du kaaan fååå en kyss om du vill alltsååå"?
Eller när jag för första gången använda orden "FUCKA UUUR"?
Eller den gången jag och TT blev lurade att kyssa varandra på snurra flaskan?
Eller den gången vi frågade Tildas grannar om tändstickor med förklaringen att "vi skulle tända ljus"?
Eller i Göteborg, nattklubben med 21 årsgräns när allihopa "glömt sina legg"?
Eller i Sälen när jag ensam med två fulla utlänningar tog mig in på nattklubben och du och
ditt ragg, Felicia, stod utanför och skrattade?
Det jag menar är att, tjejer,  det är helt sjukt vad vi har haft roligt ihop. Då, nu och i framtiden. Men just nu kände jag mig lite nostalgisk och ville ta upp tiden för ett år sen. Men tjejer, vi håller ihop och det kommer bli så mycket mer av det här tillsammans:


Enjoy, här är våra liv för ett-två år sedan.



-
Jag började skriva det här inlägget för att berätta hur kul jag hade förra året och att jag saknar det. Men under tiden jag skrev det kom jag underfund med en sak. Det är inte förra året jag saknar utan det är er. Sättet vi umgicks på. Så fort vi fick tid över, varje helg då var det verkligen vi. Och vad kan man säga, vi hade kul. Skolan, nya kompisar, pojkvänner, andra intressen tar mer och mer upp vår tid och det är inte längre än självklarhet att vi träffas när det är helg. Det är det jag saknar. Men även om jag inte skulle se någon utav er på ett år skulle det kännas likadant när jag träffar er igen. Jag vet alltid var jag har er. Jag kan lita på er. Och när vi ses är det så himla bra.

Några avslutande ord till er, mina fina bästisar. JAG. ÄLSKAR. ER.

kläder idag

Ribbstickad vit tröja, vitt baslinne under, beige byxor och ett halsband som syns litegran sådär.

smycken

Idag var jag hemma hos Greta, min mormors syster, efter skolan. Jag fikade och kollade igenom hennes smyckesskrin i jakt på lite skatter. Och det hittade jag! Se bara bilderna ovan. Hon hade sagt till mormor att jag fick komma och kolla om det fanns något jag ville ha eftersom hon ändå inte använder det, och det ville jag såklart! Älskar att titta på gamla smycken, trender kommer och går och vissa saker har legat i smyckesskrinen de senaste trettio åren men nu är det modernt igen. Korset och någon utan dom jätte fina drömfångarna ska jag göra örhängen av. Den andra drömfångaren ska jag göra ett halsband av. Kommer bli riktigt snyggt!

Ja åh så roligt, tack så jätte mycket Greta!

förstår ni hur gott det skulle vara med en


vinnande outfit

Börjar denna onsdags morgon med att berätta att den outfit ni röstat fram som förra månadens snyggaste blev nummer fyra, bilden nedan. Kul att några röstade! Hade inte blivit chockad om jag bara fått två röster så det var ju jätte kul att det blev några fler än så. Tror jag kommer köra på ett sådant inlägg igen!

Ha en jätte bra onsdag allihopa.
Ribbstickad svart tröja, rutig skjorta med ärmarna upprullade över den stickade tröjan. klocka, blåjeans och svartskuggade ögon. Vad jag skulle vilja kalla ett vinnande koncept (riktigt töntigt sagt, var bara tvungen).

Klaras flirtskola

Det där med att flirta kan vara svårt. (Inte för mig dock.. Men kan väl tänka mig) Hur många har inte någon gång stått och spanat in drömkillen/drömtjejen men inte vågat gå fram? (Inte för att jag vet hur det känns.) Men så just därför ska jag hjälpa er!
Väääälkommnaaaa ska ni vara till Klaras flirtskola!

Här kommer några bra så kallade raggningsrepliker som kan få vilket isblock som helst att smälta.

Den käcka:

Den käcka, om ragget i fråga har lite extra hull på kroppen:


Den smöriga:


För den hungriga:


Den självsäkra:


Den stekiga:


Den finurliga:




Hoppas ni nu lärt er några använda bara fraser. Ut och ragga med er nu!

vad jag ska göra idag

Idag ska jag som sagt vara barnvakt i princip hela dagen. Men vi fick sluta skolan tidigare, så därför hann jag med att skriva lite inlägg och ett tidsinställt som kommer upp vid 15.30. Bra det! Ska hinna med en hel del plugg idag också. När kidzen gått och lagt sig ska jag dejta samhällskunskaps boken en lång stund eftersom jag har prov i morgon. Kan inte säga att jag ser fram emot det, men det måste göras!

Skjorttjej

Pappas skjorta, svart jeans och rosett.
(en sån där jobbig gylf som ser ut att vara halvt neddragen, men det är den inte)
Knapparna knäppta hela vägen.
Röda läppar

Imorse rotade jag i pappas garderob i brist på egna kläder som kändes roliga.
Det resulterade i en svart och vit rutig skjorta. Satte en rosett i halsen för att göra det hela lite tjejigare och det blev fint! Vet inte om jag egentligen är så mycket av en "skjorttjej", men visst, det är snyggt! Jag gillar det.

före / efter

Har äntligen gjort min läppförminskning! Här har ni resultatet. Är jätte nöjd :-)
Före:
Efter:

risk för dålig uppdatering

Good morning bloggen. Idag kommer jag inte hinna blogga särskilt bra.
Ska nämligen vara barnvakt från klockan tre tills sent ikväll. Antagligen dyker det upp något inlägg under skoldagen och kanske fixar jag några tidsinställda inlägg. Men så ni vet kommer inte uppdateringen vara den bästa.
-
Då veeet ni kära fans. Ha en bra dag!



just nu:

Precis kommit hem från träningen. Sitter i soffan och äter ett grönt äpple
(hur gott är inte det?)
och kollar på big brother.

Dagens

Idag körde jag på helsvart. Vilket jag gör inte allt för sällan? Tycker det är snyggt även om jag nu kommer börja sattsa på mer våriga färger. Är ju trots allt mars!
Poncho, klänning under, nylonstrumpbyxor och min nya väska blev i alla fall dagens.
Till det favorit halsbandet.

sömn

Hej!
Innan förra inlägget har det inte varit någon uppdatering sedan någon gång mitt på dagen. För när jag kom hem gick jag och lade mig i soffan och såg på min favoritserie Hannah Montana. Och efter ett tag somnade. Helt sjukt vad skönt jag sov! Om typ 25 minuter ska jag åka på dans som slutar vid tjugo i tio. Så vi hörs ikväll!
fin bild på mig, Sofia och mina bröst som tittar upp och säger heeeeeej.
Tog bilden eftersom jag blundade på den. Blunda = sova, vilket det här inlägget handlade om.
Gosh, jag är fyndig.

acne

bild från http://filippall.blogg.se/
Det här linnet från Acne är sjukt snyggt! Älskar ryggen och banden och ja, hela linnet. Vill ha.
Ca 1000 :- från Acne.

Heja Danny

Utan att ha hört en enda av de andra av melodifestvalens bidrag vet jag vem jag hejar på.
Danny Sacucedo - du har mitt stöd! Ska ringa och ringa.
Ledsen att jag inte är där och hejar på dig.. Men du vet ju att jag tycker det är jobbigt med alla dessa paparazzis.. Men kommer du till mig efteråt så vi kan fira vinsten? Saknar dig hjärtat.


(det är okej att dagdrömma)

nu kör vi...

Måndag. Bussen till skolan går om femton minuter. Ja ni.. Nu kör vi igen. 95 dagar till. Sen har vi sommarlov. 95 dagar är en väldans massa dagar men vi får väl se till att göra det bästa av dom. Am I right?
Ha en bra dag i skolan. Later

facebook

Mina senaste facebook uppdateringar får mig verkligen att... låta som en seriös och bra tjej måste jag säga. Fast de två nedersta står faktiskt kära Johanna för. Ville bara visa er att det ser bra ut. Eller inte.

good hairday

Tumblr_leb0sa5ax41qc373ho1_500_large

Tumblr_lhbmodnjr21qcibnfo1_500_large
-
Tumblr_lfx73dnabj1qawz6yo1_500_large
Långt, naturligt, (eller i alla fall snygg färgning så det ser naturligt ut) blont hår är bland det finaste jag vet. När det är jämnt, oslitet och tjockt är det ju bara som en bonus haha. Nej men det är så himla vackert! Visst att det är inne att klippa håret axellångt nu och visst är det otroligt fint med långt brunt hår också. Men drömmen är ju ett långt, blont hårsvall... Åh!

rösta på det coola inlägget dåå

Sista chansen att rösta på outfit inlägget. Ni röstar HÄR! Tror jag räknar alla dessa röster ikväll. Shit alltså.... Det kommer ta tid.... Jobbigt att vara storbloggare. Men vad gör man inte för er fanz alltså?
*sToRbLogGAr-pOsE*

Sprallig

Nu ska jag plugga i trettio minuter till. Stenhårt ska jag plugga. Och sedan ska jag gå ut på en promenad med Mattias i fin-vädret. Ska bli så skönt att komma ut! Satt ute och åt lunch på trappen, älskar verkligen vårvädret. Jag blir så lycklig och sprallig av det!! En annan sak jag också blir lycklig och sprallig av är att ikväll ska jag träffa min älskling. Eller alltså min älsklingsdanslektion. Disco, wiho!!
Denna glada bild på två av mina favoriter passar bra till detta glada inlägg.

03.00

Vad jag och Johanna gör när klockan är 03.00:

Har man en kamera så kan man inte ha tråkigt. Punkt slut!

gubbyxor

Gubbyxor, knut i skärpet, baslinne och en jävligt cool pose. Gårdagens när jag var och släktpartajade.

Prinsessa

Johanna ser ut som en prinsessa när hon sover. Wow alltså, jag vill också ha meterlångt hår..
Bilden tagen igårkväll.

God morgon! Efter en mysig kväll/natt/morgon med Johanna har hon nu åkt hem. Går kvällen såg vi film med några andra kompisar och sedan somnade vi runt halv fyra kanske? Coolt..!
Igår, innan jag var med Johanna, så var jag och familjen hemma hos mormor som fyllde år. Vi fick jätte god mat, god efterrätt och det var kul att träffa släkten. Älskar att vara hemma hos mormor och morfar!
Jag ska fixa med några andra blogginlägg innan allvaret börjar - idag måste jag plugga. Suck...
Ha en bra söndag och njut av sista lediga dagen. Pusspuss

night

Ville bara säga god natt! I morgon ska jag visa er härliga bilder på vad jag och Johanna har för oss klockan 03, dagens outfit och så vidare ni veeeeet. Seriös bloggare som man är.
Sov gott kära ni.

umgås med johanna

Kvällen ska spenderas med Johanna. Vad vi ska hitta på återstår att se. Hur som helst kommer vi ha trevligt, det vet jag! Ungefär såhär har vi det just nu:

min nya

ca 600 :- Adamson lädervaror

Den är så himla fin! Och så himla jag! Är verkligen jätte nöjd med denna väska jag köpte - helt spontant på Adamson lädervaror. Såg den i skyltfönstret, det sa klick, jag gick in på affären och köpte den. SPONTANT VAAA!

värt det?

Sofia tipsade om denna coola metallic tisha på sin blogg. Och jag blev sugen. 400 :- hos Modekungen. Jag är sugen men då till frågan...

Är den värd att inhandlas?

Caroline 17 år

Igår hade vi en jätte bra kväll! Vi fick god mat och en läskigt god tårta hemma hos Caroline. Trevligt sällskap, prat, skratt, musik och mat. Tipptopp! Sedan åkte vi på en ganska rolig fest, eller jag och Jenny hade i alla fall kul. Som vanligt dansade vi från att vi kom till att vi åkte. Ja ojojoj vilka galna tjejer den där Jenk och den där Klara är.... tänker ni nu. Ja ni, vad ska man säga!
-
Tack för igår tjejer! <3

träningstjej

Se så hurtig jag är! Träningskläder, osminkad, skuggar ansiktet med handen och posar på ett sportigt sett. Jag har just varit ute och sprungit. Det var läskigt länge sedan jag gjorde det sist. Säkert fyra månader eller något. Det är ju så tråkigt! Men nu i efterhand känner jag mig allt duktig.

ett alldeles för kort lov

God morgon!
Känner lite panik i magen sådär. Det är lördag. I morgon söndag. Sedan är det en hel skolvecka igen. Efter ett skönt men alldeles för kort lov. Och hur mycket har man pluggat? ..... Får ta itu med det idag. Närmare bestämmt nu tror jag visst.
Hörs senare
Ni får en skön P&L bild.

nu ska här ätas

Jag kommer hem, ser att det fortfarande finns godis kvar och så säger mamma att det finns fruktsallad i kylen. Förstår ni lyckan??????
I övrigt har jag haft en bra kväll med mina tjejer.

röda läppar



Var ett tag sen sist som jag körde med röda läppar. Förut hade jag det minst en gång i veckan. Inför ikväll har i alla fall läppstiftet åkt på! Just nu är jag hemma hos Krii och vi ska nu vidare till Caroline. Ha en bra kväll.


födelsedagspresent

Felicia var sjuk idag. Stackarn! Hoppas hon är bra tills ikväll i alla fall.
Så istället ska jag försöka få med mig min syster ner på stan eftersom jag måste köpa födelsedagspresent till en viss Caroline som har fyllt år. Kan vara så att jag åker direkt hem till henne efteråt och i så fall blir det nog ingen mer uppdatering idag.
-
I så fall önskar jag er en jätte bra fredag!

Tumblr_lh3e5wumjl1qc5iyjo1_500_large

i sängen

God morgon! Har varit vaken ett tag och ska strax kliva ur sängen. Gårkvällen var ganska rolig fast jag åkte hem redan vid 23 eftersom jag ska ut ikväll och i morgon också. Men tja som sagt, ganska kul men lite segt. Trevligt hur som helst.
-
Idag ska jag nog träffa min fina Felicia på dagen. Vet inte vad vi ska hitta på men ikväll ska vi hem till Caroline. Trevligt vi ska ha det!
Ha en jätte bra dag läsare. Puss! Och glöm inte rösta i outfit-inlägget.



bortglömd outfit

Kom på att jag glömde ta med min "korsett outfit" i inlägget där ni får rösta på en favorit.. Får väl ta med den nästa gång jag gör ett rösta-inlägg helt enkelt!

Spontanaaa vi eee

Kläder på och musik spelas. Fixade mig på en kvart.. Trodde jag skulle ta en buss kvart över men pappa får köra mig istället. Spontana grejer är roliga! Johanna smsar och frågar om jag vill med på fest, en stund senare är vi påväg. Underbart! Hoppas på en kul kväll även om den antagligen inte kommer bli allt för sen. Helgen börjar trots allt inte förens i morgon.


Och på tal om fest. 5-manna fest hos Jason i sommras åhhhihi saknade tider.

äventyr

Ska om en stund troligtvis ut på äventyr med Johanna och TT. Alltid trevligt! Ha en bra kväll.

Sötnosen Johanna får stå för bild!

Rösta

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
Åh gud så fult det här blev!!!!! Ska be Sofia ha en lektion med mig hur man ska göra det här fint.. Men i alla fall. Tänkte göra så som många andra bloggare gör och låta er rösta fram er favorit outfit. Bra vaaaa?
Så rösta nu, för det blir ju pinsamt om jag inte får några kommentarer alls.
Så rösta. Som sagt!

Här sitter jag och ler


Här sitter jag ute i solen och ler mot er. Härligt! Sitter på framsidan och njuter utav det underbara vädret, nu är verkligen våren påväg och åh så bra jag mår.
-
Natten har tillbringats ute på landet som vi kallar det, i Vika, hos Johanna. Vi hade en jätte mysig kväll igår. Först umgicks vi nästan hela dagen och sen sov jag där. På kvällen spelade vi poker med hennes bror Daniel och Tobias och hans bror som jag inte kommer ihåg vad han heter. Efter pokern tröst åt (i mitt fall) och firade (i Johannas fall) vi med kladdkakssmet. En massa prat, mys och lite filmtittande - en riktig tjejkväll blev det.
-
Nu ska jag snart träffa min andra favorit-johanna. Inte träffat henne på hela lovet, saknar verkligen tjejen. Så det kommer bli bra det.
-
Ha en fortsatt bra dag allihopa!

god morgon kära bloggläsare

Ligger fortfarande i sängen men planerar att gå upp och laga mig något riktigt gott till frukost.
Får se vad som finns i kylen. Idag ska jag vara med Johanna. Vi ska vara hemma hos henne i Vika. Ska bli väldigt trevligt! Uppdateringen kommer antagligen vara = 0 fram tills ikväll.
Ha en bra dag!

SNYGGA

http://www.fashiontoast.com/

inte på humör

Jag är inte på blogg humör idag. Kanske i morgon. Hejdå :)

svar på frågor och en motfråga

anonym om Johanna och Klara:
"Klassiker"?

hahhahah....skräpfilm tycker jag....men tjejer gillar sådant.

Har du sett The English Patient också?

Svar: Nej jag har inte sett den.


anonym
om piercing:
Snyggt....men som tidigare nämnt...du passar i rosa.
Kommer du att byta smycke?

Svar: Såsmåning om kommer jag att byta smycke men eftersom att det är bra att ha läkesmycket i så länge som möjligt kommer jag att använda detta i alla en bit in på sommaren. Det är ju väldigt fint!

Och nu - en motfråga till dig. Vem är du, varifrån kommer du? Du verkar utan tvekan vara min mest aktiva läsare, roligt såklart, men jag blir nyfiken! Skulle vara kul om du berättade :-)



RSS 2.0