vinter i köpenhamn.

jag har nyligen flyttat in i en ny lägenhet. en fin, ljus, öppen lägenhet i brønshøj. ska bara få ihop ikeamöblerna, leta efter bord och stolar second hand och lite annat sen kommer det vara hur fint som helst.
 
den här månaden har jag bränt pengarna på möbler och shopping. hittade den perfekta väskan från hugo boss och blev tvungen att slå till, nu har jag dåligt samvete men känner mig samtidigt mest fab i köpenhamn. vad ska man ha pengar till om man inte använder dem försöker jag intala mig själv...
 
livet varierar som vanligt mellan fantastiskt och kefft. jobbar endast natt vilket resulterar i många bortsovda dagar vilket resulterar i en smådeppig klara. men så fort jag har tillräckligt med energi, gör något härligt av dagen, möter vänner och har tid att ta hand om mig själv känns genast livet så mycket bättre. helt enkelt - jag måste bli bättre på att ställa klockan och ta mig upp ur sängen. 
 
jag är många gånger sugen på att åka någonstans varmt, lämna köpenhamn för ett tag och se något nytt. men samtidigt är köpenhamn så rätt för mig. köpenhamn är hemma. till sommaren planerar jag att försöka jobba utomlands en månad eller två, just nu lutar det mot ibiza och eller saint tropez. dock är ju sommaren i danmark samtidigt helt fantastisk, så att vara här är inte heller ett dåligt alternativ. 
(och om någon skulle vilja uppleva den fantastiska sommaren här så kommer förmodligen min lägenhet vara till uthyrning så hör av dig om du är intresserad). 
 
Ikväll kommer min stora syster hit och stannar över helgen. Åh så glad jag är för det! Det ska bli så roligt att se henne och vi ska ha det så fint. Nästa helg åker jag till Stockholm för en "girl reunion" med bästisarna från Falun och det ska bli helt fantastiskt. Efter det åker jag hem till mamma och pappa i några dagar. Så nu har jag så mycket kul att se fram emot att det nästan pirrar i magen.
Här får ni lite bilder!
 
jag och min mussie kirse
 
en fin morgon
 
kärlek i form av en väska
 
och så en partyklara

RSS 2.0