kolla mysisen


Såhär fin morgon hade jag igår. Vaknade bredvid katten på bilden, fixade frukost på sängen och hade en mycket skön start på dagen. Efter det jobbade jag dagen lång vilket gick bra! Var roligt och så vidare. Har även idag en fullplanerad dag; jobb, träning och plugg. Såja.

Ha en fin söndag alla fina fula och katter!

såhär blond vill jag vara

Ååååååååååh jag vill va bloooond och ha långt tovigt hår. Nu är det sådär mittimellan, halvblont och tovigt. Ett rätt av tre möjliga. Fan! Och inte växer det. Funderar på att strunta i allt vad slitet heter och bara bleka på. Då har jag i alla fall två av tre rätt, men sen kommer det väl gå av och bli kortare och kortare tills jag är skallig och börjar kallas för skallepär.
Nej, det här med hår är jobbigt det.

andrahand

Femton kronor betalade jag för den här. Ser precis ut som min andra 2hand klocka, fast den här är krokodilmönstrad i armbandet medan den andra är slät. Finfin!


fredagsfin


Äntligen är det fredag! Ikväll ska jag mysa och sova över med Sofia. Äta popcorn, kramas och prata. Mmm! I helgen blir det massor av jobbtimmar. Tungt men samtidigt skönt, cashflow och allt det där ni vet. Pengar behövs alltid och om tre veckor åker jag till Barcelona. Hört att shoppingen ska vara grym!

Tröja från Topshop
Kjol från Weekday
(Byxor) Cheap monday
Converse
Ansikte JuSt mE beEiNG beAuTiFuL

wzup

Dåligt bloggande och kanske fortsätter det så. Just nu håller jag på att fixa betyget i matte c, är ute på helgerna och jobbar mycket. Det är inte mycket tid som spenderas vid datorn. Jag fortsätter uppdatera er, men jag kommer inte vara en superbloggare.

PUSS OCH KRAMsolglasögon

Två par brillor som jag köpte under förra sommaren. I år vill jag ha ett par runda också!

sol

Igår i Borlänge. Älskar att solen skiner så jag får användning för mina coola brillzzz!

Hade en suverän kväll igår med mina bästisar. Stort grattis igen till vackra Jeanette.
Idag har jag jobbat mellan tio och fyra. Är jättetrött nu och vill helst bara få däcka i soffan men nu väntar baletträning. Vilket i för sig ska bli jätteroligt, men kroppen är så sluuut efter en kväll/natt med massor av dans och en dags arbete. Men så är det - full fart! Hoppas ni också haft en jättebra helg.

vid slussen

En outfit från förra helgen i Stockholm. Båda tröjan och jeansen *sPriLLaNs* nya.
tröja - topshop
jeans - cheap monday
jacka - H&M
skärp - gammalt
brillor - indiska
converse
Fått tillbaka datorn - nu kör vi! heja

fUck iT

Chacha followers!

Som jag varnade om blev det dålig uppis, och även värre än så - ingen uppdatering alls! Förens nu. Men i morgon får jag tillbaka min dator, förhoppningsvis, och då blir det bloggande må ni tro!

Då har detta lov gått. Hoppas ni haft det bra. Det har jag, hunnit med tusen gånger mer än vad man hinner med en vanlig skolvecka. Jag har sålt hamburgare, njutit av solen och i torsdags till lördags var jag i Stockholm.

- Åkte tåg
- Shoppade, gjorde av med pengarna som skulle räcka hela resan under första dagen. Nice
- Drack kaffe
- Åt gott!
- Fikade gott!
- Drack gott!
- Torsdagkväll drack jag, pinglorna och Oskar öl på söder. Dä va fint dä.
- Fredag taggade vi Avicii. Samt var på avicii. Stod med armen i vädret och gungade i takt till musiken i fyra timmar. *wÖöÖ aviciiii wööÖö seek bromance wöÖö*
- Fredagkväll gjorde jag Felicia och Oskar egen pizza och drack vin i Oskars nya, fina lägga på söder. Sedan gick vi ut och jag spenderade kvällen med gamla p&l kompisar vi stötte på.


Ikväll har jag ätit gino (topp tre goda saker), kollat på big brother och kramats. Nice! Det har blivit en söndagstradition! aWiii

Nu ska jag väl göra mig klar för en god natts sömn...... För i morgon är det bAcK tO hEll som gäller.
Har lust att ta varenda skolbok som finns i det där stökiga skåpet, knöla ihop dem, slänga de i en hög, spotta på dom och sedan tända eld. Stå på avstånd och betrakta den stigande röken. Rakad skalle och koring i näsan. "Systemet ska fan inte få tag i mig......" ska jag väsa och tända en cigg. Med hasande steg ska jag sedan vända om och gå mot solnedgången.

*hasar iväg* hejdå

RSS 2.0