Dag 1.

Då var vi igång, peace & love dag 1 är härmed avklarad. Åkte hem tidigt idag, kändes skönt att få äta hemma, lägga sig i tid och så vidare eftersom att det antagligen blir enda gången den här veckan. Men vad kan man säga, ett stort gäng tjejer, ett stort gäng tält, en ganska bra campplats, en dösnygg campflagga och tusentals av läckra människor inom ett område av inte ens en kvadratkilometer. Det kan inte bli annat än suveränt. VILKEN VECKA HIIHIHIHIOGFÖFO. Förlåt för att min blogg bara handlar om p&l, men det är liksom vad mitt liv kretsar kring just nu. *cOoL fewStiWaL BRuD HAr tALat*

ny header / dirty look / ganska cool / tidsinställt inlägg

Ny header!!! Tycker den var ganska tuff, am i right? yeeeeeeees.

måndag 08.00

Har gått upp i tid för att hinna med lite saker innan bilen går mot borlänge. Jag känner mig så otroligt lycklig. Vaknade bokstavligen talat med ett leende på läpparna. En hel vecka, ett fett camp med mina bästisar, kings of leeon på onsdag, maskinen till helgen, solen skiner. Vad mer kan man just nu begära av livet?

Får se hur bra uppdateringen kommer bli. Ska försöka, men inte så hårt. Ha en suverän vecka alla!

nedräkning

Typ tolv timmar kvar. Sedan peace & love. !!!!!!!!!!!! nej nu dör jag nästan lite.

glad

Glad över en så bra gårkväll, gladare över en bättre morgondag. Livet är så grymt just nu! För i morgon börjar P&L veckan, fantastiskt. Längtat efter det här sedan förra årets vecka tog slut.
Här får ni en bild på gårkvällens kläder. Tråkigt med spegelbilder men ändå bättre än inget.

lite danny på kvällskvisten

Kvällen var superbra! Lovegenerations var jätteduktiga och danny nådde upp till förväntningarna. Grym alltså. Fick en autograf, en kram och bytte några ord - jag är mer än nöjd! Vilken kul kväll!

Nuuuu drar vi!

Mot Orsa och Danny (och lovegeneration!), det här kommer bli en bra kväll!!!

lite text

Idag ska jag till Orsa för att kolla på Danny - weeey, ska bli jätteroligt!
Gårkvällen var mysig, jag och tjejerna åkte hem till Axel och umgicks. Sov sedan hos mormor och morfar eftersom dom bor i närheten. Ska snart hem och göra mig i ordning, sen bär det av mot Orsa!!

hej

bloggen laggar.

ett svar!

sara om Ett svar!:
hej, jag undrar hur stor är risken att ens tält/grejer blir stulna och förstörda? 
och vad ska man ha för skor? blir det lerigt eller nått sånt? haha
Svar: Hej! För det första, lämna inte värdesaker i tältet. Så länge du har kamera, mobil, pengar och andra värdesaker på dig - i exempelvis fickan, mobilficka, väska, så kan det ju omöjligtvis bli stulet. Risken finns väl och det händer ju oftare på en festivalkamping än en vanlig kamping, haha. Jag fick inget stulet förra året, tycker nästan folk kan vara lite överdrivet paranoida. Men var på säkra sidan och lämna inte sånt du är rädd om i tältet. Eller ta inte med det över huvudtaget.

Skor beror såklart på väder. Kör på gummistölvar om det regnar, snyggast och mest praktiskt! Annars kommer det nog synas en hel del kängor i år, det kommer jag antagligen köra mest på. Förra året blev det inte lerigt, men då regnade det ju inte heller en enda dag. Använd sandaler, kängor, converse - det mesta funkar så länge du är beredd på att det kommer bli lite nersmutsat. Fast klackar är ett stort NEJ.
från vagabond, scorett.

nytt och jävligt snyggt

Fick så sjukt snygga smycken i presenter av mina kompisar, kolla bara bilderna. Me likeiii

en gammal, ganska ful men ändå fin bild

Snart kommer fiiiina Matilda hit och myser med mig. I morgon är det midsommar och vi ska fira det med en stor god brunch med Fannys familj och Matilda och sedan tror jag det blir traditionellt midsommarfirande med dans runt midsommarstången. På kvällen ska jag vara med världens bästa kompisar, brabrabra det blir!
Nu ska jag städa klart mitt rum och fortsätta lyssna Kings Of Leon. HEJDÅ

Ett svar!

Anonym om FESTIVALGUIDE:
Hej Klara, jag har förstått att du vet en hel del om p & l så jag tänkte fråga dig vad som är lättas att ta sig dit på (mellan falun och borlänge)? är det värt att köpa upp till 20 buss kort? eller har du något annat tips? kramar maria
Svar: Hej Maria! Förra året då jag var där funderade jag på samma sak som dig, om det var värt att köpa ett busskort istället för att betala för resorna. Ett upp-till-20-kort kostar 290 :-, resor utan kostar 27 :- styck. Så det beror helt enkelt på om du ska åka buss varje dag, både dit och hem. Jag åkte bara buss dit på dagarna och fick skjuts hem på kvällarna (sov inte där). Om du ska dit alla dagar, måndag - söndag, buss båda vägarna blir det 27*14=378 kr. I så fall tjänar du ju på busskort. Men om du åker bil några gånger kan det bli billigare att strunta i att köpa busskort. Alltså, åker du buss 11 gånger eller mer bör du köpa busskort! (27*11=297)

Jag kommer inte att köpa busskort, sista bussen hem går vid cirka två om jag inte minns mig fel och eftersom jag och mina kompisar vill vara kvar längre än så så kommer våra föräldrar få turas om att hämta oss dom nätter vi inte sover där.

Ett tips är att ta tåget hem 05.00 eftersom det är den "senaste" (tidigaste) som går. Har du upp-till-20 får du även åka tåg med det! Annars så tipsar jag om att ordna "körschema" tillsammans med dina kompisar så får era föräldrar hämta en sen natt var.

Långt inlägg blev det nu men hoppas du fick svar på din fråga! Kram.

vener

Nu ska jag snart, närmare bestämt om en timme, träffa mina vänner och äta ute! Mysigt med lite grekiskt en kväll som denna. P&L förberdelserna vi hade idag gick bra, CAMP GUZZ kommer bli det fetaste campet ever. Så sjukt, galet, löljigt taggad inför nästa vecka!!!!
Här får ni en bild på dom jag är med just nu:

ett svar!

Anonym om FESTIVALGUIDE:

dumt att lägga ut bilden på från festen hos Andrew. respektlöst


Svar: Tänkte inte på vilken bild jag tog, tog bara en skön bild med sköna personer på. Jag gillar Andrews fester!! Men ärligt talat så kan ju inget jämföras med en peace & love vecka, eller hur? Men förstår vad du menar, hoppas inte Andrew tänker lika. Som sagt, Andrew har bra fester!





FESTIVALGUIDE

I morgon efter jobb ska jag träffa mina friends, fixa in för p&l. Fytusan, livet är bra! För alla er som inte varit på festivalen förut tänkte jag här ge er en fet liten guide:

1. Det bästa med peace & love är:


lättklädda grappar till höger och vänster


mycket skratt!!

hångel!

grym musik, grymma spelningar, grymma band

thaibuffén där man får äta hur mycket man vill!! TIPS: Betala för en men ät hela gänget, låtsas bara som att du är väldigt hungrig.

Varje dag är en gaaaleen feeeezzzt!

att dela denna fantastiska vecka med sina bästisar!

2. Det sämsta med Peace & Love är:


Slutet! När man tar avsked av alla nya kåmpizar.


Övriga festligheter blir gråa i jämförelse.


3. Att fixa!!:


fixa en stol! livet är tufft utan.

fixa ett tält och se till att få en bra kampingplats!

fixa ett par axlar att sitta på när det vankas konsert!

fixa en bärare när du inte längre orkar gå!


och för guds skull - glöm inte fixa en tigerdräkt!!


Varsågod kära läsare, tänk på dessa saker så kommer ni ha en rolig vecka!

mitt liv för tillfället

Dagarna flyter på. Jobb som ledare på fotbollskolan även denna vecka, sen härliga midsommar och därefter årets bästa vecka - peace & love veckan. Amazing! Hela eftermiddagen och kvällen igår spenderade jag med TT. Vi snackade strunt, såg en film och åt lite av det ena och det andra. Väldigt mysigt!


så ni vet

Ser inte värdet i att skriva tråkiga blogginlägg "bara för att". Har jag inget intressant att skriva så struntar jag hellre i att skriva. Så ni vet!


present

Just det, har ju inte visat. Bästa presenten på sjuttonårsdagen - biljett till peace & love.

cupcakes

Har idag stått i köket med mormor mellan klockan fyra och åtta. Bilden är bara lite av resultatet efter dagens stora bakning. Visst blev dom fina?!

sjuk dator

Vet inte vad som hänt men min dator verkar ha pajat. Eller så är den förhoppningsvis bara nere i en tillfällig svacka. Sitter just nu vid mammas dator alltså. Vår gamla är ju inget att tala om, så får hoppas att min dator funkar snart igen annars lär det bli ännu sämre med blogging eftersom att mamma har hemligstämplat sitt lösenord för mig. Så ni vet.

Idag har jag fått två försenade födelsedagspresenter av syrran - en vit halvtransparent skjorta och en supersnygg långklänning. Tack kära syster! Verkligen två jättebra presenter.

Förövrigt längtar jag tills på fredag. Weeey.


ååh älskar dessa bilder, sann lycka med mina bästisar

kompis


Saknar Johanna. Jag har inte träffat henne sedan skolan tog slut, väldigt mycket för länge!

biokväll

En mysig kväll - fika med några fina vänner och sedan bestämde vi oss för att gå på bio. Baksmällan två blev det. Supernöjda allihopa efteråt, skrattade fortfarande då vi gick ut ur salongen. Kan verkligen rekommendera filmen. Sjuk, galen och rolig. Uppföljare är sällan särskilt bra, men frågan är om den här inte var bättre än ettan? Lika bra minst i alla fall!

grymma glajjor


Grymma glajjor i riktig Ozzy Osbourne-stil. Gillar det. Såhär gick jag runt när jag var i Göteborg för många veckor sen.

dumma blogg.se

Idag jobbade jag som tränare på fotbollsskolan. Fick tillsammans med Fanny en grym grupp, så det här bli nog en bra vecka! Förövrigt laggar blogg.se och det är jätte svårt att på upp inläggen. Laddat upp två inlägg tidigare som inte kommit upp, håller tummarna för detta.

en fin bild på mig och mina fans

Har haft en så himla bra dag, ledsen att den om 45 minuter är slut... Varför fyller man år så sällan? Har hur som helst fått väldigt bra presenter, kanske visar jag några senare. Lite släkt har firat mig, så himla fina dom är. Och mamma och Ottilia hade lagat supergod mat, vilka husmödrar alltså! Blir så lycklig över att ha så fin familj och släkt som jag har... Det är verkligen något att vara lycklig över!

I morgon börjar allvaret - sommarjobb. Ledare på fotbollsskolan ihop med Fanny, ska faktiskt bli riktigt roligt! Ska gå och lägga mig i tid ikväll så jag är pigg i morgon... Eller vänta uppe på pappa som kommer hem inatt kanske? Jaja.
Kommer vara en dålig uppdaterare i morgon eftersom jag ska jobba, men ni får ha det så bra.
en fin bild på mig och mina fans! åh kärlek

kort

Blir firad av familj och släkt. Har fått en massa presenter, god mat och fika. Älska födelsedag!
Inget att egentligen skriva, ville nog bara säga hej. Heeeeeej.
Favim.com-26527_large

GRATTIS KLARA

Idag är det min dag! Grattis till mig!
Har haft paketöppning och tårtfrukost och i eftermiddag kommer släkten. Just nu så sitter jag och besvarar grattismeddelanden på facebook - vad glad jag blir när folk grattar mig. Fyller trots allt bara år en gång om året. Hihi. Ha en bra dag, det ska jag.

a year has passed since i wrote my note

För ett år sen fyllde jag 16. Mitt eget nyår, min födelsedag. Det har hänt ganska mycket under året men inget jag riktigt minns tillbaka på mer än något annat. "Jag startade ingen revolt i år heller". Ännu ett år, men vad har förändrats? Jag gör fortfarande samma misstag. Faller fortfarande för samma killar. Går fortfarande längs samma gator. Jag tänker fortfarande liknande tankar, gör upp samma planer och drömmer samma drömmar. Jag tvekar inför samma steg springer mot samma mål. Ett år är bara ett år. Inte så mycket egentligen, bara cirka en åttiondedel av mitt liv. Den här åttionde delen har varit bra, det har den!: Jag har haft roligt. Jag har fått kärlek, jag har gett kärlek. Jag har skrattat och jag har gråtit. Hjärtat har värkt men det har också slagit volter. Ni vet, det som brukar hända under ett år har hänt. Inget extra ordinärt vilket både är positivt och negativt. Det finns alltid två sidor. Av allt! Sexton till sjutton alltså. Vad som kommer hända nästa åttiondedel av mitt liv återstår väl att se. Planer finns, planer smids. Peace & Love, Danmarksresa, jobb. Och mycket annat står också klart. Fortsätta med skolan, fortsätta dansa, fortsätta med livet. Men förhoppningsvis kommer jag detta år, mitt sjuttonde år, ha lärt bättre av mina misstag än vad jag hittills gjort. Förhoppningsvis tänker jag till en gång extra. Frågar mig själv vad jag vill. Om inte, så kommer ännu ett år av mitt liv efter detta år. Jag har många år kvar att lära. Kanske kommer jag inte heller i år starta en revolt, rädda världen.
Men kanske nästa?

som ett litet barn

Såg att mitt 2011-album på facebook var fullt. Tydligen kan man bara ha max 200 bilder i ett album? Vad tråkigt. Får göra ett sommaralbum då. Jaja. Nu ska jag strax åka till Felicia. Dagen har varit seg, mest velat få tiden att gå fort så det bli i morgon. Precis som ett litet barn längtar jag förväntansfullt efter min födelsedag.



vackert

Min mobilkamera samarbetade inte så bilderna var ju inte mycket att skryta med..

Såg det här vackra halsbandet på sisters, det är mer rosa på riktigt. Pärlor och en "diamant". Så himla sött! Synd att jag kommer på saker att önska mig i sista minut - jag fyller ju faktsikt år i morgon!

Lovisas studentskiva


Igår var jag på tre olika studentskivor, lite vänner till familjen. Här fick ni några bilder från Lovisas studentskiva. Ååh maten var så god överallt........ Och efterrätterna. Mums!

sola

Den här dagen har jag tänk ägna i solen! Verkligen dags för mig att ta tag i brännan som hittills är obefintlig. Har inte orkat/haft tid att sola någonting i år än. Men nu jävlar!!! Hörs under dagen.
från igår.. fler bilder kommer!

the evolution of beauty


ett år sedan

För ett år sedan grät jag på skolavslutningen, hade gått ut nian, klassen skulle splittras och allt skulle bli nytt och okänt. På kvällen var tårarna torkade och vi firade istället sommarlovet hos Felicia. Ett år sen!

passar in på mycket

vill
vet att jag inte ska
blir inte bra i längden
eller?

knappt något hår kvar

Åh, usch! Gillar inte mitt korta nyklippta hår. Se bara hur det blev när jag lockade det! I princip inget kvar av det. Jag längtar efter att köpa extensions.

tiden går fort!

Ojoj vad klockan tickar iväg. Måste göra mig klar inför förfesten!
Har i alla fall gjort mycket idag - lunchat vilket var supertrevligt och kommer göras om, shoppat med Marcus, träffat Johannes och sedan vinkat av honom vid tåget.

Nu är jag hemma och har en och en halv timme på mig innan jag ska infinna mig hos Caroline. På den tiden ska jag hinna duscha, välja ut kläder, blåsa håret, sminka mig och äta. Och cykla till Caroline vilket tar en halvtimme! Bara att äta kan ju ta 45 minuter för mig hehe... Får prioritera bort maten och köpa mig något på vägen!

Några önskningar inför min dag

Varsågoda, ni som vill ge mig presenter och har idétorka. Några förslag på vad jag skulle bli glad över! Jag är egentligen inte så svår att köpa till, gillar rosa, gillar snygga saker, gillar coola saker.
Kläder går givetvis hem! Svarta shorts behöver jag verkligen. Finns ett underbart halsband på indiska. Ja, jag är öppen för det mesta!
Men i alla fall, några förslag! Bara tre dagar kvar kom jag på...

första dagen på sommarlovet

Idag är det torsdag och första dagen på sommarlovet.
För att riktigt känna känslan av ledighet och inte sova bort hela dagen ska jag och några härliga tjejer träffas och äta lunch på någon av alla uteserveringar i stan. Salladsbuffé låter inte helt fel! Vädret är på topp och ikväll väntar festligheter, det här blir ännu en bra dag.

stay connected

Folk man träffar på peace & love räknar man inte med att träffa igen, man skiljs åt och säger "Vi måste hålla kontakten!" trots att båda parter vet att det inte kommer ske. Men så plötsligt, idag, lyste min inkorg på facebook röd - ett nytt meddelande. Som att blåsa dammet från ett gammalt fotoalbum kommer genast minnesbilder upp, jag kan nästan höra tonerna från donkeyboy och kent i öronen när jag ser att mailet är från Peace & Love kompisen Johannes. Han är i Falun och vill träffas. Vad roligt det ska bli att träffa han i morgon och blåsa dammet från våra gemensamma P&L-minnen. Skiljas åt och säga "Vi måste hålla kontakten!" och veta att kanske, kanske gör vi faktiskt det, kanske ses vi igen. Sverige är litet - och festivalsommaren har inte ens börjat!


jag och johannes kramas hejdå, p&l 2010

jag har planterat en blomma och satt den under mitt fönster


åttonde juni

Idag hade jag skolavslutning, jag har alltså här med sommarlov. Fantastsikt. Men overkligt!
Efter avslutningen som gick ut på korridorstädning och sedan tårtätning med klassen, har jag umgåtts med vänner resten av dagen. Hunnit att träffa de flesta vänner på en dag när jag tänker efter.
fikade på bryggkaféet
kollade på vackra jennys bal

åt glass i en park med felicia och oskar.


Har även tagit första doppet idag, faktiskt inte särskilt kallt. Kämpat hårt för att känna sommarkänslor - glass, fika, bad, klänning - och jag har lyckats. Bra!

en otalang med stora abstinensbesvär

En talang jag har är att skjuta på saker. Eller kan man kalla det en talang? Vad är motsattsen till en talang, om man vill säga talang fast på ett negativt sätt? En otalang? I alla fall att skjuta på saker. I morgon får jag sommarlov. Idag, klockan 00.30 tänker jag "Nu kanske jag borde ta tag i att skriva klart SO uppsatsen..?". Nu har jag i alla fall gjort det. Skönt, tack och lov - nu är jag ledig! Förörvrigt har jag smått abstinens efter för mycket nutella denna helg. Nu - sova.

Rädda barnen.

Rädda barnen har just nu en kampanj som heter "Livets lott".
Kampanjen funkade i alla fall på mig. Smsade in ett litet bidrag pengar. Och det tycker jag alla borde göra!
Bara något litet, tio, tjugo, trettio, tillsammans så gör det ju faktiskt skillnad.
Kampanjen går ut på att man ska snurra på ett hjul, ett lotteri för att se var man sedan skulle födas om man föddes på nytt. Chansen att födas i Sverige är bara 0,08 %.
Förstår ni vilken tur vi har?!
Om jag skulle födas på nytt skulle jag födas i Indonesien där exempelvis barnäktenskap är relativt vanligt. 24 %, vilket innebär att ungeför en fjärdedel av barnen, oftast små flickor mellan 10-12, blir bortgifta med vuxna män. I äktenskapen tvingas dom att ha sex med sin "make" och blir en slav i hemmet. De får inte gå i skolan och inte arbeta. Ofta tvignas de föda barn medans de själva fortfarande är barn.


Gå in på rädda barnen och snurra på livets lotteri du också! Vart skulle du födas?
http://livetslotteri.se/
Klicka på länken och testa. Jag tycker alla borde göra detta och smsa in ett litet bidrag.
Vad betyder en tia eller en femtiolapp egentligen för oss? Ingenting. Men det lilla bidraget tillsammans med alla andra pengar rädda barnen får in betyder faktiskt liv för barn i anda länder.

svart mot vitt, text och tankar #1

att små ord, svart text mot vit bakgrund kan göra ont är konstigt. att dom ens kan kännas? det är ju bara ord. ord som bildar en mening, en mening jag inte vill läsa. En mening som får mig vilja glömma det fina vädret, sakerna jag måste få gjorda, höjdpunkter framför mig - allt, och bara krypa ihop i min säng. min säng är trygg. Så länge det är ljust i rummet är jag trygg i min säng. Skulle någon släcka lampan skulle paniken komma. Krypande, allt snabbare och snabbare. Men innan paniken och rädslan tagit över har jag alltid hunnit tända min lampa. Vad är det jag är så rädd för? Svarta ord mot vitt gör mig rädd. På ett annat sätt. Inte på det där klibbiga, panikartade sättet jag känner då jag går in i ett mörkt rum. Utan mer rädslan över att det ska göra för ont, ont i hjärtat. Att bli sårad. Igen kanske man skulle kunna säga, att bli sårad igen? Jag bestämmer mig för att snabbt titta bort, ta bort orden ur mitt synfält. Ignorera? Det är bättre. Men orden finns kvar. Fan alltså, att det fortfarande gör ont.

kursiv text får allt att se mer seriöst ut. som om jag gråter när jag skriver detta, rispar mina armleder blodiga. Men det gör jag inte. Så illa är det inte. Inte alls, inte på långa vägar! Men det är skönt att få skriva ner känslorna. Kanske överdriva lite här och där. Jag vill bara göra det vackert. Att försöka bädda in något som gör ont i vackra ord får det onda att kännas bättre. Kursiv text är vackert, därför skriver jag kursivt.

några ord

Pappa stekte pannkakor till mig som frukost. Tack pappa. Nu ska jag verkligen ta tag i allt plugg jag skjutit på. Fan också. Jaja, jag får skylla mig själv. Hoppas eran dag blir bättre!

minns du ismael?

Har mått som en vampyr idag. Velat gömma mig för solen, krypa in under mitt täcke och stanna där. Men mamma tillät inte, hon släpade med mig ut. Uträtta ärenden, köpa det ena, köpa det andra. Hon ville kanske se mig lida lite. Jag förtjänade det. Slut efter vår tur bad jag henne släppa av mig vid badplatsen. Jag vågade inte doppa mig. Vadade bara omkring, svalkade mina händer och doppade ner håret i det kalla vatten. Jag känner mig slultligen levande igen. Kent dunkar ur högtalarna. Jag sjunger med, falskt. Men jag sjunger och jag lever.

låga blåa


God morgon


lite uppdate

Hej!
Uppe med tuppen. Idag, om trettio minuter ska jag träffa min kääära Fanny. Hon har varit utomlands, oh miss her. Men snart så. Idag ska jag på en fotbollsledarsak och plugga. Så ser min dag ut. Hoppas ni får en braa dag. Hejdå

hemma igen dåååå

hemma igen då. irriterad över vissa saker, glad över andra. kvällen blev inte som planerat, tyvärr. men helt okej och duglig ändå tack var det bra personer. nu ska jag se film och sen somna med datorn i sängen.bra! pussss

danza kudoro

En seg dag förgylld med nutella. Nu yr och smått illamående efter för mycket.
Laddar upp igen, skakar av mig sömn och trötthet och börjar snart fixa mig för ännu en kväll ute. Ska bli roligt, riktigt roligt. Bra människor dugligt väder. Synd att vi inte verkar ha någon musik. Jaja, det blir bra oavsett. Ha en bra kväll, en bra natt och så vidare. Det ska nog jag ha. Puss

gör det bästa av dagen

Cyklade till vivo och köpte lite kärlek på burk, dagen blir bra ändå!

bra liv

Ännu en rolig kväll igår. Och ikväll väntar en till. Vad bra livet är ibland hörni! Lite för lite sömn den här helgen, men vad gör väl det? Snart sommarlov. Underbara sommarlov!
bild by felicia från igår. tjejer tjejer tjejer...

ett par nya

Påfyllning med ett par träklackar i skohyllan. Like'em

några från igårkväll

kvällen började med grillning hemma hos Matilda!

hemmaaa

Vilken rolig kväll jag haft!
Dock känner jag att jag hängt med mina kompisar för lite eftersom jag hela tiden springer runt överallt och inte står still. Men ska vara med mina finisar i morgon också så det blir ju bra! En bra kväll i alla fall, kom nyss hem. Åkt karusell, pratat, skrattat och sprungit runt. OCH sett Danny. Ögonkontakt, det sa klick. Så ja, bra kväll och resten av helgen kommer fortsätta på samma vis. PUSS OCH HEJ

dålig bloggtjej

Köpt två par skor idag. Tänkte bjuda er på bilder senare, nu måste jag fixa och trixa sen ska jag ut.
Ha en bra kväll!

middag

familjen skulle äta pizza men jag valde en sallad istället. visst var den fin? hosjöpizzeria, dom kan dom!

Nu är det klippt!

Efter nästan fyra och en halv timme i frissörstolen så är det äntligen klart.
Klippt och nyslingat. Känns så otroligt bra att ha det gjort, känner mig ungefär tusen gånger fräshare nu. Även om det blev en liten bit kortare. Ingen dramatisk skillnad, men en skillnad deffinitivt.

UTROPSTECKEN

Jag är så glad!
Idag har jag klipp- och färgtid!
WEEEEY!

RSS 2.0