god natt.

Min kärlek till dig FELICIA har varit starkare om jag säger så.


god natt allihopa.

och för er som vill veta har min näsa blivit sne och lite blå. Har en bula i pannan, också blå. Röd runt ögat och två rivsår.
tack fellan - pusspusspuss.

DETTA ÄR ETT HOT OCH EN VARNING.



Felicia om du fortsätter på den dåliga banan du hamnat på så händer detta.
Även om du kanske skrattar så ska du veta en sak: Det här är inget skämt!!!!!!!!
adrig. varit. seriösare.
(finns en chans att den här bilden och fler liknande - värre kommer skickas runt till samtliga falubor. även du-vet-vem)


förresten!

Förresten, i morgon är det paradise hotel, yeees. Amazing show!

trött och sliten men glad ändå.

Hejsan! Efter en väldigt trevlig middag med det mest fabiga sällskapet så åkte jag johanna och tilda på "fest", orkar inte dra allt men det var ju ett litet äventyr!
Hade i alla fall det bra igår kväll, hoppas ni också hade det!
Idag har jag sovit länge, pratat i telefon och tränat. Först fotboll och sen dansat ragga. Dansen gick jätte bra idag, så grymt kul ju!


Love mitt nya leopardiga linne!
Det kommer från hela faluns favorit affär, gina tricot.

förklaring lyder:

Jag vill bara berätta en sak för er. Ofta är jag väldigt opersonlig i den här bloggen och skriver inte så mycket om mig själv som ni kanske märkt............? det är bara för att jag har så 7kt många läsare och jag vill inte att alla ni söta randoms ska veta allt om mig liksom................... ni kanske förstår....................




men TiHi PuSssSssPussSss eller ni alla kanske vill ha en varsin puss? oj det blir ju typ pusssss x 100000000000 eller något... shiet.......................... fedt med myCket puZzar. *FniZz*


ni är så många!!!

Hej ni alla många många bloggläsare som dagligen följer mig och mitt liv!
Jag sitter väl hos fanny och chillar med lite ff. Fina flickor om ni inte fattade vad jag mena.....................
Ikväll lutar det mot utgång eller så kommer det kanske några hit. 3vligt h3h3.

Slutligen vill jag bara säga att ni läsare är ju heeeeeelt fantastiska. Vill inte berätta hur många ni är men kan ju säga att det är tre till fyr siffrigt dagligen...................................................... mmmmmmmmmhh.. jaja man vill väl inte skryta i onödan................ hejdå......

puspusspssups ciao

gårkvällen och kvällen

Hej ni alla! Igår hade jag en rolig kväll med underbart gäng och andra trevliga människor. Festen stod Maja Andersson för, tack så mycket!
Innan festen hade vi det jätte trevligt hos Felicia med massor av god mat och så.
I present av mig tilda, fanny och carro fick hon en sssnygg t-shirt, snyggaste halsbandet och en valfri t-shirt från somewear.se för 400 :- . Hon verkade väldigt nöjd och glad, precis som vi hoppats på.
Kanske får ni lite bilder sen, hoppas det! Ska kolla runt lite vem som tog bilder.

Ikväll blir det mysigaste middagen hos Fanny med typ hela gänget tror jag och sen blir det troligen fest igen. Härligt härligt om jag får säga det själv.

Ha en bra dag och kväll allihopa! pusspuss.


i got a feeling

that tonights gonna be a good good night.

nu ska jag göra ett läxförhör, sen äta och sjunga för fellan i matsalen, engelska, bild sen hem. Sedan stan och mysigaste fikan med cew. har en skön eftermiddag och en kväll som kommer bli grym framför mig. livet leker, hurra.
Pusspuss och ciaO


ja må felicia leva

I morgon är det Felicias dag. Så i natt delar vi säng så att jag kan sjunga för hon i morgon bitti. Cosy!!
Morgon dagen blir bra, riktigt bra. Efter skolan åker jag ner på stan och fikar med cewan, kanske köper något - förresten så köpte jag coolaste t-shirten idag.
Vid sjutiden åker jag till felicia, fixad och snygg ska jag vara, där äter vi några kompisar och hela felicias släkt. På kvällen blir det fiesta, kommer bli en riktigt bra kväll!


älskar dig vännen.

znilleblikkzt

Fick just en av mina goa idéer. Så felicia så fort du ser detta så ring mig!
kan ju meddela att en ordentligt knäppt hjälm, rosa målarfärg och handskar, möjligen svarta i skinn, ingår i planen.  


fan vikken cUtiEpUtiE piCc då! 2008, fInFiNt!

hola kompisar

Hej ni! Dagen idag har väl sett ut som igår. Kom hem från skolan, gick ut med märta, åt, packade träningsväskan och åkte på balett. Var första lektionen idag, det var jobbigt men roligt! Efteråt åkte jag förbi sjuklingen tilda med en one tree hill-box från samira. Nu har jag pluggat ett tag. Försöker få uppsatserna klara.

I morgon åker jag och carro ner på stan för fika och lite shopping, sen hem och plugga och på kvällen sover jag hos Felicia. För på fredag fyller hon år så jag måste ju vara där på morgonen och sjunga!! Ser fram emot helgen! Det blir fira-felicia-fest och förmodligen lite mer fester beroende på hur allt ser ut.

Lär fortsätta med pluggandet nu, men ha det bra alla! ciaO

 
puss


GOD NATT

har inte hunnit uppdatering och nu ska jag sova. hoppas nog på att kristoffer vinner paradise. god natt

alla ni!

Hej alla ni ofantligt många läsare! Efter en dag av hårt pluggande så åker jag och felicia nu och tränar fotboll.
Efteråt så blir det dusch, lite mer plugg och äntligen paradise hotell. Som man väntat alltså!!
ha en bra kväll! ciao.

dansar

har dansat länge nu, fått en blåsa under foten till och med. går sådär med koregrafin. nu har jag lite på gång i alla fall. känns ju bra.
veckan kommer bestå av plugg och dans.
god natt.

orkar inte

jag orkar inte med mina föräldrar. jag orkar inte plugga fast nu ska jag göra det ändå. om en timme åker jag och dansar.

fantastiskt

Hej!

Middagen igår blev riktigt mysig. Hade lagat kycklingenchiladas med sallad till. Till efterrätt åt vi gino (jordgubbar, kiwi och banan med smält vit choklad över) och glass. Allt var väldigt gott.
Vi åt, pratade, skrattade och lyssnade på musik.
Vid kvart i tio åkte vi iväg till någon fest som inte var särskilt kul. Vi funderade på att dra till en annan fest men jag åkte hem istället. Även om festen inte var kul så var kvällen lyckad. Är verkligen glad för mitt fantastiska tjejgäng!

 
hittade ingen bild på alla från igår så den här fina lilla bilden får duga.


blonda slingor

Igår kväll var vi på fest i stan. Var helt okej, lite random men ganska kul. Kvällen kommer spenderas med lite tjejer och senare lutar det mot utgång. Först kommer tjejerna hit och äter middag. Som jag ska laga. (har trotts allt mvg i hemkunskap.............) Vi får se vart vi åker sen, antagligen nånstans i alla fall annars myser vi väl här.
Nu ska jag åka och köpa blonda slingor till håret, behövs verkligen om jag säger så. pusspuss!

bild från gårkvällen

bild från http://romlinmatilda.blogg.se/


NULÄGET

I nuläget sitter jag ensam med lite choklad och musik på felicias rum. Själv så har hon gått och köpt pizza med tilda. Vi får se hur kvällen blir, finns väl lite olika alternativ. kanske fest eller pulkaåkning. antagligen fest då. beror på humöret liiiiixxxx.

favoriter - dubbel nougat och nötkräm. Ville väl vara lite nyttig, se till så jag får i mig lite nötter liksom......


uppdate en sekund senare!! felicias söte bror kom just med en skål cheesbollar till mig, fantastiskt!!! men vaddå ost är ju typ nyttigt? innehåller ju mjölk och så.................. kalcium, bra för skelettet. mästerligt.

svar på kommentar (ooooooh)

Svar till anonym om det fantastiska inlägget "Klara pekar fuck you på en bild". Anonym skrev: wannabe kenza

En sak ska vi nu ha klart för oss - Jag är inte wannabe kenza, kenza är wannebe mig.












så fuck yoooooouu bitches!!!!!!!



(och kenza, försök att inte härma mig med den här bilden också.... SÅÅÅÅÅ jobbigt..............)

en bild på klara som pekar fuck you.

Hej. Mitt liv känns ganska tråkigt just nu. Så sjukt mycket läxor, prov att plugga för och rapporter som ska lämnas in. Och om fem dagar måste jag ha valt gymnasium också.
Det princip enda som är roligt i veckorna nu är dansen men såklart missade jag balettlektionen idag eftersom jag glömt bort tiden. Så. Jävla. Dumt. Efter ett ilskeutrbrott och ett samtal med felicia bestämmde jag mig dock för att plugga eftersom att jag ändå inte kunde göra något åt dansen nu. Så nu sitter jag här och pluggar igen. Skriver på dom förbannade rapporterna "Genetik och Evolution" och teknikuppsattsen. Och just det, musikhistorie läxan var tills i morgon. Och franskan.

Så kul är mitt liv just nu. Men jag vet ju att om jag inte gör det nu måste jag göra det sen. Så dags att sätta igång på allvar nu!
För övrigt vet jag att jag uppdaterar dåligt. Det kommer antagligen fortsätta så på grund av all plugg.
men ha det bra!


bild tagen av hanna!


TT - grundaren till WWWWWW!

Jag måste bara säga en sak - tt aka tilda kallur är grundaren till w-talet. Alltså när vi säger typ wäldigt, war, warför och så vidare. En gång i tiden skrev jag på denna fantastiska blogg att carro-cool var grundaren. Ursäkta misstaget men nu tycker jag vi kan sätta streck över snesteget och glömma allt. tack.


grundargirlen.


fanny<3<3<3

Hej. Dansen gick bra och förutom att vi var typ 800 pers i gruppen så var det kul.
Efteråt åkte jag hem och fanny familj kom hem till oss på middag. Jeewlar vad bruna dom var!
Sjukt kul att träffa sötiiiwzzbrudään igen. Hon var jätte snygg! (som vanligt) Jätte brun, henes hår hade växt och blivit blondare, naglarna långa och freesha. Snacka om att jag var ful bredvid henne................
Kul att ha Fanny hemma hur som helst!

Ni får nu en finfin bild tagen från Matildas blogg från i fredags.



puss

PRATAR MED FANNY I TELEFON

jag pratar med fanny i telefon hon är hemma i sverige igen efter 4 veckors thailandssemester HURRA!!!!!!!!!

ska ut och gå sen träning. sen träffa fanny. hurrahurrahurra

god förmiddag.

hej.
Vaknade runt halv ett, skönt att sova ut! Gårkvällen blev väl lyckad tycker jag. Fest med en hel del trevligt folk. Klädsel var skinnbyxor och volanglinne. Och lockigt hår.

Ikväll är jag hembjuden på middag hos caroline, nääjjs. Den senaste månaden har det varit tjejmiddag minst 1 gång i veckan tror jag? supermysii ju.


tjejmiddag från några veckor sen typ?

hos felicia

Jag och hunden märta är och hälsar på hos Lunds. Felicia är dock ute och fotar just nu. ikväll blir det väl parti. hejdåååååååådådådåd

kort.

Idag var vi på haraldsbo med skolan och kollade på någon revy eller vad det kallas. Var bra! Efteråt gick jag runt med märta i hosjö med headsetet i. Nu tänkte jag plugga lite och lyssna på fall out boy, emo musik hehe. Det som återstår av dagen är väl läxor och en fotbollsträning.


RYGGONT, illa!

Hej. Har så ont i ryggen! Vet inte vad det är. grattis mamma, gissa vem som ska få massera mig ikväll.
Dagen har spenderats först i skolan och sen med lite olika friendZzz. Grattis till marika som fyller 15 idag!!! (L) Nu har padre lagat mat till mig, så puss.

träna

Hej! Skolan var väl typ.. skolig. Fick se provschemat för de kommande veckorna. Fifan säger jag bara. En hel del nationella prov, en hel del vanliga + 2 rapporter som ska in. Vet inte hur jag ska räcka till och klara mig igenom terminen utan att sänka mig eller ge upp. Måste ju verkligen sattsa så jag kommer in på dans. Jag får kämpa som tusan!

Efter skolan åkte jag ner på stan med Matilda och Caroline. Vi åkte till arenan och jag dansade i spegelsalen i någon timme. Det gick sådär. Kunde inte fokusera över huvudtaget. baaaad.
Nu är jag nyss hemkommen efter fotbollsträning och ska hoppa in i duschen. ciao


kolla herå, var de inte verste träningsbilden jag hittade då? jorå


careface on yääää

har laddat in nya låter i mobilen. Ska nu träna lite dans och sen städa mitt rum, behövs verkligen. tråkigt. men måste göras.


spansk mat - del två

ha, spännande rubrik jag fick till. om det här hade varit facebook hade jag tryckt på den lilla GILLA knappen.

Här får ni lite bilder hur det ser ut när man äter spansk mat hos felicia. Felicia har tagit bilderna. Jag tog dom från hennes 2010 mapp på facebook. GR8! (great!!!)












spansk mat

Ikväll är jag hembjuden på middag till Felicia. Tror att det kommer lite fler tjejer också eller så var det bara jag felcia och sanna? Spansk mat ska felicia bjuda på. Spännande!
Klädseln är volanglinne, jeansleggins och lockat hår. Sanna som har fixat mitt hår. :-)


hahaha bbbbbbb


klädsel ala sanna, fast tror hon bytte nu.


linne carlings, kofta vero moda, jensleggins vila.

värsta b mobilbilder men bättre än inget.


sanna idag

Hej. Vaknade ännu mer förskyld än igår. Jobbigt men jaja. Idag ska jag vara med sanna montana. Hon kommer hit om en stund, sen får vi väl se vad vi hittar på. ha en bra dag alla, hörs mer senare.



förövrigt är det jätte kallt och jag längtar efter sommaren. Klänning och shorts väder, grilla i kålgårn, sola i flera timmar på roxnäs, festerna som är bättre, sommarnätterna och så vidare. Ett halv år kvar. Längtar och längtar.

den tyffaste av dom alla.



hoho fan vilken divig header det kändes som? + att det här "posa med glas" inte riktigt känns som min stil.. men visst blev den ganska snygg ändå?

hemkommen

Hej. Nu har jag kommit hem från ett mindre äventyr. He.
Först åt vi - jag, jenny, felicia, sanna, caroline och matilda god mat hemma hos Jenny. Sen tog vi väl lite kort, jag var knappt med på ett enda var riktigt inte snygg.
Senare ringde Johanna och tyckte vi skulle komma på fest på kvarnberget så vi tog bussen ner till stan och vidare. Fick gå en liten bit, kallt som in i.. Väl framme var det väl lite folk man kände och lite folk man inte kände. Helt okej, var inte kvar så länge.

hemma nu i varje fall. ha en bra kväll, gonatt!


klara bakom kameran, ohyeah!!!!!!

Kelly?





Visst är tjejen som är på reklamen på alla bloggar lik kelly? lite i alla fall? kom igen? jag veeeeet att ni ser likheterna! bara att erkänna.

mat hos jenny

Pratade just med jenny, om hur det blir ikväll. Vi åker dit om kanske någon timme och äter och har det bra. Kommer bli mysigt! Kläderna blir nog nya skinnlegginsen och något.


en finfin bild från en annan tjejmiddag.

Första dagen i skolan efter lovet. Efter som vi har bra schema på fredagar så var det ju helt okej. Men känns fortfarande så. jävla. jobbigt.

nu ska jag göra mig i ording, KRAMIZAR!!!!

blandade känslor

Hej på er.

Gårkvällen, haha ja. Blandade känslor får jag väl säga ;-) Men mysigt ändå.
I morgon fyller willesötisen år. Matildas bror. Grattis! 6 år blir han.

just nu:










hejdå

felicia sen tilda.

Nu åker jag till Felicia. Vi är där en stund innan vi åker till matilda. Carolinesötnos kommer nog också. Blir en mysig tjejkväll och sen sover vi förmodligen över.

ha en bra kväll!


kvällen gäng dårååå............
- Felicia "jävligt snygg, speciellt för att vara 95a"
- Klara "en cool och avslappnad tjej helt enkelt. En person att se upp till"
- Caroline "En fin IO(vad nu det betyder hehehe), mer poetiskt än de flesta"
- Matilda "snygg tjej som tror att hon är bäst i falun på att dansa"  

två gamla låtar




(älskar den här! en favorit.)

tjejmiddag

Igår var jag med matilda. Vi lyssnade på bra musik, dansade och tog oss ut en liten stund i kylan, riktigt kallt är det ju nu! Senare på kvällen såg jag film hos en annan kompis. Vi såg John Tucker most die. Riktigt bra film!



Ikväll blir det kanske tjejmiddag hos matilda, sjukt mysigt!

hörslateer.

musiktips!!!!!!!!

Darins första skiva - the anthem är såååå jjjjjjäääääävla bra!
Var helt galen i honom för några år sen i en lång period. Ni som gick i samma klass som mig då i femman sexan vet nog det...

Speciellt låtarna "what is love" och "i can see you girl" är måsten att söka efter på spotify! MH!

hejdå kelly!

Har sagt hejdå till kelly nu. Ställde klockan i morse eftersom hon skulle komma hit för avskedskramkalas. Vid nio kom hon. Nu går hennes tåg om 10 minuter. Buhu!

Idag ska jag kanske åka pulka om kri och kew ville. Annars får jag väl se vad jag hittar på tror i alla fall att jag skulle träffa kri?
Ha en bra dag.


kelly

Herregud, hur ska vi klara oss utan dig kelly? Vårat australienska sunshine. Du har verkligen lyst upp dagarna, hela tiden fått oss alla på bättre humör. Kommer sakna dig sjukt mycket, men jag lovar att vi kommer träffas igen. Du kommer väl och hälsar på säkert? Jag kommer och hälsar på dig om några år så vi kan ta våran omtalade roadtrip! När jag satt på bussen påväg hem från stockholm idag och vi pratade i telefon rann verkligen tårarna, haha. ILY, som du skulle sagt - i love you

Du flyttar tillbaka till Austarlien på andra sidan jorden om några dagar. Men en sak bara, jag kommer aldrig någonsin glömma dig!







Just det, en kofta jag glömt visa.



Köpte förra veckan på MQ.

Tråkigt att det är så dåliga bilder men kameran är ju som ni kanske vet trasig.

Stockholm.

Hejsan. Idag har jag tillsammans med min syster och Linice tillbringat dagen i hufvudstan. Var en trevlig dag, gått jätte mycket, åt god mat och kikade i en hel del affärer. Köpte inte så jätte mycket, men några saker följde i alla fall med hem.


Volang linne. 99 :- carlings, ordpris 299.

Mysigaste mysdressen från någon liten affär. 300 :-. Jag vet att många tycker det här är det mest fjortisaktiga man kan ha på sig, men det skiter faktiskt jag i. Har alltid gillar sånna, speciellt dom rosa så är verkligen nöjd att jag slog till!


Snyggaste skinnbyxorna/tightsen. Ni får se dom på någon annan gång, så länge får denna super bild duga. 270 :- från ZARA.

waynes

Har varit på waynes och druckit chai latte med Caroline och Matilda i typ två timmar. Var riktigt trevligt. Fick man komma ut lite också.
Dagarna rinner ju bara iväg, känns som om man inte gör något alls. Underbart! Helt ärligt är nog det precis vad jag behövt, ett slappt chillov. Innan lovet varjag ju så sjukt stressad över allt, har liksom hunnit lugna ner mig nu.

I morgon blir det stockholm, är inte så shoppingsugen egentligen, vet inte varför, men det kommer väl i morgon i guess..


funderar på ny header.



men jag gillar den jag har? men kul att byta lite..
här är en slavrig provheader jag gjorde. kanske? eller ändå inte fan vilken töntig. värsta fjortisbloggarheadern..

nattprat

Somnade kanske vid halv fem i morse. Låg och smsade och så pratade jag med matilda i telefon från klockan två tills typ 20 över fyra. Ett väldigt mysigt samtal måste jag säga. Fortfarande "en del att fundera över" men kom fram till en hel del också. (Felicia, behöver prata med dig)

Vi får se vad jag ska göra idag.. I morgon åker jag i alla fall till stockholm.


en favoritbild på mig och matildasötnos.


tildagirl

åker strax till tilda. nice.

dagen har gått ut på att se flera avsnitt two and a half men och en långpromenad med märta med musik i öronen. skönt!

en del att fundera över

Hejhej, godmorgon.

Gårdagen spenderades med Felicia. På kvällen kom Hilding, Axel och Emil. Vi såg på film, var ute en stund och sådär. Trevligt!
Just nu sitter jag och pratar ut om.. livet med min fantastiska fanny, aka fixarfanny. Hon är i thailand och jag saknar henne grymt! Tur nog så har hon datorn med så vi pratar över msn.
Hon har så mycket bra att säga, stumpan. åh saknar hon verkligen!


finaste bilden jag kunde hitta på oss heheheheh.
fanny posar, jag sätter mig fakefransar.
över ett år sen. (ni ser ju snebenan eller vad det heter, var längesen jag körde helt på det)

sminkning igår / efterlyses



Såhär såg väl jag ut igår då. Fakefransar, röda läppar och naglar, ganska vanligt sminkad.
Men det är inte det viktiga med detta inlägg. Utan det fantastiska glaset jag håller i, mitt skålarglas, försvann nämligen hos Sofia EB. Om någon råkar ha det så jag kan få det tillbaka blir jag jätte glad!! Heheh.

sweeeet

idag ska jag och fell ligga i felicias säng och se på en hel dvdbox one three hill, äta mojjas bullar och prata igenom gårdagen. sweet!

bilder från carolinelindqvist.blogg.se







förfest och middag.

en riktigt kul kväll.

Går kvällen blev jävligt bra. Förfest och tjej middag hos jenny, hem snabbt till danielle, fest hos sofia, stan vid tolvslaget och så vidare. Grymt! Tack alla för en rolig kväll. Har idag ont i hela kroppen och en svullen näsa.. Men ärligt, det var det värt.

Gott nytt år!

extra tack till sofia eb för festen, jenny för att du var underbar och felicia för att.. du är du! puss!


RSS 2.0