bara så ni vet

Hej!

Hoppas ni njuuuter av lovet. Uppdateringen kommer bli dålig eftersom min dator är på fixning under lovet och det är så tråkigt att använda mammas eftersom jag inte har mina saker, vill inte lägga in bilder osv i den.

Då har ni koll på det.

Idag är det måndag och första lovdagen. Hittills tråkig. Vill åka skateboard eller jobba. Haha. Men inget av det går just nu, näheeee. Vad jag hittar på istället återstår att se.
Hejdå

stackars stackars klaaaa

Hej readers!

Idag lider jag av mensverk. Ofta det är *t0 muCh inFoRMatiOn*? Blir ni äcklade? Sådär så att ni gör en äcklad grimas och klickar på kryss för bloggen? I så fall ber jag om ursäkt, kryssa inte, snälla!

I alla fall. Skulle må bra av att ha någon som tyckte synd om mig och köpte choklad. Kanske läste högt ur en bok eller slog på en film... Strök mig över håret och sa "Ssshhh...sh.. Det blir bra igen... Det är bara dina dumma äggstockar som vrider om sig där inne. Shhshhshh..... Såja såja.".

Dessvärre är jag ensam hemma, har ingen choklad och nutellan är slut. Jag har kort sagt ALL anledning att tycka synd om mig själv. Tror jag ska poppa popcorn?!
Hoppas det är bättre med er än med stackars, stackars, lilla mig. Om inte, poppa lite popcorn ni också!
Puss och kramiz

pic.twitter.com/RiysdYYo
*läser högt för mig själv eftersom ingen annan gör det*

rosa / blått

Brillor / Miu Miu
Jacka / Acne
Jeans / True Religion
Kavaj / Topshop
Shorts / Topshop
Väska / Asos
Nagellack / OPI
Läppstift / Mac
Ballerinor / H&M


Så himla fina färger i vår. En blandning av fräscha pasteller och häftiga neonfärger. Supersnyggt!

läs ej

En lugn dag i hemmets trygga vrå. Big Brother tittande, sallad till lunch och såklart lite plugg................not. Men ska ta tag i det nu.......antagligen not.
Nu på kvällen tog jag och fellibellilellibejb en skön promenad med hunden Märta. Pratade på så som vi flickor tycker om att göra :') ("Assåååååå guuuud sa han verkligen såÅÅÅhh? x'o" "ja han ba sare åh ba sa att han verkligen menare.... vafaaaan liiiiix. x'O ")
Beroende på hur jag mår i morgonbitti går jag antagligen till skolan. Kramiz


Här får ni tre goa gamla bilder på oss!






wow, skorna!

Dessa supergrymma skor kommer från Jeffrey Campbell, fantastiska!
Byxor och linne från Cheap monday
Jacka från modekungen
BH från Elle Macpherson
OPI nagellack

lördagkväll

Några suddiga bilder från den suveräna lördagskvällen med Sofia.
Dans, härliga människor och massor av skratt. Tusen tack!

good morning





Dricker kaffe och mitt te som smakar sommar och blommor.
Funderar på om jag ska gå till skolan idag, jag känner mig inte allt för bra. Vill inte bli sjuk nu när jag ska få börja jobba osv. Usch, drygt det här! Ska känna efter, börjar inte förens tio ändå. Ha en fin tisdag ni alla!


mmm


Min säng har ju en mysfaktor på ungefär tusen myspoäng. Åh! Tyvärr kommer det ikväll dröja innan jag får krypa ner där; kom just hem från träning och nu väntar mat och sedan plugg. Men så är det!
I övrigt jobbade jag idag första dagen, eller egentligen igår. Men idag fick jag stå i kassan och prova på det hela mer på riktigt. Det var roligt! Har alltså fått jobb - nu mera hittar ni mig bakom disken på donken i rödrutig skjorta. Hurra!
Ha en bra måndagkväll hörrni. Puss

detalj



militär







*nAkeNcHOcK*

Min nya jacka jag slog till på igår. Visst är den fin? Mina ben är också ganska fina. hehe

njuta


Lite instagram och lite paint, men så här ser jag ut just nu.


Igår var jag med Martin. Det var roligt. Jag skrattade så jag fick tårar i ögonen, det var längesen jag gjorde det sist. Idag gick jag upp tidigt och åt en riktigt fin frukost; många koppar kaffe, apelsinjuice, macka, äggröra.. U name it. Och så ännu en kopp kaffe och ett fantastiskt wienerbröd med choklad efteråt. Pappa kallade mig för en riktig livsnjutare, och det hade han nog rätt i.

Dagen kommer bjuda på fortsatt livsnjuteri. Städar fint på rummet till mysig musik just nu och ikväll ska jag äta hemma hos Sofia för att sedan sminka upp oss för att gå ut och dansa. Jag längtar!

Ha en underbar dag ni alla. Puss och kram

friday/hairday





Dassigt med bilder tagna på skoltoaletten.... Bättre än inget ändå tror jag.

Jag har blivit en riktig expert på frisyrer! Fina flätuppsättningar tre dagar på rad nu. Igår såg det ut som ovan. Inbakad stor fläta på ena sidan, vanlig smal fläta på andra och en ruffisig knut. Väldigt snyggt och lätt som en pLätT.

sofia





Sofia har otroliga, stora, ljusblåa ögon som såg gråa ut i vårsolen. Och långa ögonfransar.
Idag hade vi en riktigt fin stund. En promenad in till stan, väder som fick oss lyckliga och en kaffe i solen. Helt underbart härligt. Vackra Sofia!

puder+svart








Jacka/fjällräven
tygpåse/cheap monday
halsduk/H&M
Jeans/cheap monday
Kofta/selected style
örhängen/ur&penn



yesterday/hairday

Vet inte om min fina hårdag syntes särskilt bra på bild... En ruffsig fläta som gick från sida till sida och håret åt ena hållet. Det var fint hur som helst.

get down


Jag och Caroline, som tog bilderna, tyckte det var en rolig idé att ta bilderna överifrån, med mig på golvet istället för "mot-en-vägg-posen". Sagt och gjort. Lite mindfuck på första bilden nästan? "Står hon upp eller ligger hon på ett golv... *hMmMMm*?". Dock skrynklade kläderna sig mer än nödvändigt.


Kofta - weekday
Linne - H&M
Byxor+skärp/gina
klocka/2hand

Bilden är tagen hos Matilda, och det är hennes vackra matta som skymtar. Blattematta, säger hon. Nog för att jag saknar utländska gener, men en sån där matta ska jag ha när jag flyttar hemifrån.

puss puss

där ateister bär kors

Ni fick tre bilder på dessa fina jag köpte på stan, jag inte kunde bestämma vilken som var bäst.

Och en vidöppen väg rullar ut framför oss
i en ödelagd stad där ateister bär kors
jag säger till dig det var tur att du kom
jag har skyhöga krav och det här är lagom
men det är inget för mig

- kent


såhär

Tumblr_ltr1ath18h1qci4j4o1_1280_large


Såhär vill jag att mina fötter ska se ut i sommar.

mormor

Var hos mormor hela dagen idag. Åt god pannkaka.. Underbart.
Mormor är så bra. Alla borde ha en som min mormor, jag har så kul med henne. Idag pysslade vi med min lilla kusin. En gång när jag var riktigt arg på en kille gav hon mig en stor bröddeg. "Här, ta ut dina aggressioner" sa hon och jag fick knåda, slå och banka ett tag. Sedan bakade vi surdegsbröd med frukt och nötter i. Att baka bröd hjäler faktiskt lite, värt att testa.

en måndag

kofta/sisters
linne/cheap monday
byxor/åhlens
skärp/old
drömfångare/fått och knytit runt halsen



the notebook

Tumblr_lykn47o92g1rnxj5bo1_500_large

Tumblr_l9dt8i7pri1qabn2bo1_500_large

4312459279_a9a7fd4268_large


Ikväll har tårarna runnit till världens finaste film. Åh-herre-gud.


silver


Spenderade förmiddagen på Ikea. Köpte en hel massa saker till hemmet, jag och mor min. Åt god ikeamat och gott kaffe. Åkte hem nöjda och belåtna. Har nu varit på ett balettpass, åh gud, jag älskar verkligen den dansen! Så härligt, utmattande fast samtidigt energigivande... Underbart.

Kolla in mina ringar jag hittade hemma efter att ha städat ur en låda på badrummet! Inte dåligt va?!

genom spegel



tänkvärt

Tänk på hur du beter dig. Tänk på vilka som är dina vänner, var rädd om de du är rädd om. Säg aldrig något du inte menar. Be inte om förlåtelse om orden ändå inte har betydelse.
Såra inte de som du inte vill se ledsna.

vinter

I torsdags var jag i Trysil. Det var en bra dag! En bra bussresa, en rolig dag i backen och en skön hemresa. Fem av fem brödtoasts.
I övrigt då. Mamma säger att min blogg blivit tråkig. Att hon gillar den när man kan sitta och fnissa till den. På senaste tiden har jag inte kännt mig sådär fnissig, och då blir det på något sätt falskt att vara det här? Så ni får stå ut med deppiga inlägg och konstiga rubriker. Helt enkelt. Och står ni inte ut, kom tillbaka senare! Humöret här kommer vända. Bloggen kommer bli rolig igen! hehe. Puss

himmel via instagram

fåglar som verkade upprörda
lyktstolpar och blått


Fredag lördag söndag. Livet har känslomässigt skiftat mellan varmt rosa och kallt isblått den här helgen. I morgon är det måndag och ny vecka, nya tag. Hoppas ni haft en bra helg. Kram


fältbiolog


Såg lite ut som en fältbiolog eller liknande igår på stan. Men inga fel med det, det var fint.

mössa+halsduk/H&M
jacka/fjällräven
stickad tröja/2hand
byxor/åhlens
boots/vagabond
rygga/2hand

dröm


Ikväll knöt jag en drömfångare om halsen.
Till det ett svart perfekt baslinne jag hittade på stan idag och de svarta manchester byxorna. Har varit på två kalas. Kalas nummer ett; fika prat och paket. Kalas nummer två; dans och skratt. Grattis till Jenny och grattis till Johanna! Tack för ikväll!

en lördag

I en värld uppbyggd kring busstider och längtan efter att vara godkänd; godkänd vän, godkänd i matte, godkänd som tjej, som glad, ledsen, för mycket eller för lite,
är jag denna morgon återigen tolv.

Jag ger mig själv underkänt och ska snart sminka bort tolvåringen, idag känner jag mig inte som tolv. Bara litelite grann, någonstans där inne.

Solen skiner och lördagen har bara börjat. Gör något bra av dagen hörrni! Puss och kram



två vackra

två vackra detaljer från igår: En bergskristall jag tror jag fått som souvenir från en vän en gång. och ett armband jag fått av min farmor.

födelsedag

Idag fyller två personer jag tycker så mycket om år: Jenny min kära, kära vän fyller sjutton och min älskade kusin Mina fyller tio. Grattis till er båda! <3

Bilden är tagen i en stund i lycka - i baksätet i en taxi påväg ut en kväll med tre av mina bästa vänner i Köpenhamn. Jenny, vi har många sådana här stunder av lyckorus ihop, och fler blir det. Stort grattis vännen!

grönt e skönt

Ett grönt linne som fick min ögon att se grööönare ut enligt Matilda. Fint!

Linne/hittade det... bland min systers pyjamasar ;pPppPPp
Skärp/ingen aning
jeans/billig måndag
kofta/carlings

så har du levt och så lever du varenda dag



Humöret växlar mellan missnöje och inspiration, hat och kärlek. Ena stunden hat och missnöje mot hur dagsläget ser ut och livet jag lever. I nästa stund inspiration och ett dunkande hjärta i tankar på vad jag kan förändra och hur mitt liv en dag kommer kunna se ut.
Jag antar att jag helt enkelt är tonåring?

Hoppas allt är bra med er. Puss



RSS 2.0